Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Heemstede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Heemstede heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Heemstede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Heemstede of directe omgeving.

596 klanten uit Heemstede bevelen een bij Casius in Heemstede aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Heemstede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: vervangen elektra en aanleggen vloerverwarming, stucen van muren in nieuwbouwwoning, vloer betegelen schilderwerk, plafonds isoleren, trap bekleden met vinyl, balkon overkappen, houten kozijnen vervangen en buitenschilderwerk, verwijderen schouw plus rookkanaal 1e verdieping, stacaravan, schuurtje en tegels slopen, balkon overkappen, overkapping, vloer tuinhuis en oprit realiseren, kamerhoge deuren vervangen door stalen, woning behangen, vloer renovatie door te tegelen, bamboevloer leggen, plafond en muren verven en stucen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Heemstede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Heemstede:

Schuifdeur plaatsen

We willen de huidige binnendeur vervangen door het industrial schuifsysteem van Praxis. Betekent dat de binnendeur eruit moet, de gaten in het kozijn dichtgemaakt moeten worden (en geschilderd) en het schuifsysteem opgehangen moet worden. Huidige deur is 230 cm hoog

Vijfhoekige douchecabine plaatsen

Mijn huidige 5-hoekdouchecabine moet compleet worden vervangen. De deur van deze cabine is tegen de glaswand van de muur gevallen en compleet in stukken gevallen. Er staan nu nog 2 wandjes en het frame. Dit moet dus nog worden verwijderd, aanschaf en plaatsing van de nieuwe 5-hoek douchecabine, afm. 90 x 90 x 200 cm. Ik zie nu dat er een aanbieding is van een 5-hoekdouchecabine van EUR 599.

Witten van muren en plafond

Ik wil mijn plafond en muren (met papier behang) van mijn woonkamer laten witten, wat gaat dat kosten? 1 muur 4.20 x 2.60 meter 2 muren 6.20 x 2.60 meter Plafond van 4.20 x 6.20 meter

Kunstgras op maat maken

Zou rol grastapijt willen bestellen bij Praxis ,maar ik kan het onmogelijk op maat snijden. Rol 150 x400 en dat moet zijn 140 breed over de hele lengte en dan in 2 delen Een van 140x 220 en de ander 140x 135. Blijft rest stuk van 45 Vraag: wat gaat die klus kosten?

Slot in achterdeur vervangen

Eenvoudig nieuw slot in achterdeur laten vervangen

Bielzen afvoeren

Ik zoek iemand die vier bielzen wil afvoeren het gaat om twee helen en twee stuken van een meter ze liggen in de tuin op straatwerk en het is ongeveer 20 meter lopen door de poort naar de straat.

Camera plaatsen

Camera binnen ophangen. Wat kost dat? De aanvraag komt van Gamma Cruquius, het is voor een klant. Klant is alleen telefonisch bereikbaar.

Alpha schuifdeurkast in elkaar zetten

Wij willen een Alpha zweefdeurkast kopen bij Gamma en vooraf even weten wat de montagekosten zijn. We willen de maat 206 x 180 x 63 cm aanschaffen.

Stukje zeil verwijderen

Bij het verwijderen van de keuken ben ik een stukje zeil tegengekomen. Volgens de keukenverwijderaar is het zeil asbesthoudend. Het zit verlijmd op de tegels. Hoewel het een heel klein stukje is, wil ik toch graag de kosten voor verwijderen weten.

Bruynzeel hordeur plaatsen

Plaatsen van een vaste (draai) hordeur van Bruynzeel op een houten kozijn. De hoogte van de deur is goed maar deze moet wel iets smaller worden gemaakt, wat ter plekke bepaald moet worden.

Tapijt van de trap laten verwijderen

Ik ontvang graag een offerte voor het verwijderen van tapijt van mijn trap. De trap heeft 18 treden met een breedte van gemiddeld 86 cm en een diepte van 20-25 cm. De stootborden zijn reeds kaal. Graag zie ik uw offerte tegemoet. Voor vragen kunt u mij bereiken op dinsdag en donderdag of op woensdag na 14.00 uur.

Grof vuil ophalen en wegbrengen

Ik heb een zware Japanse wc die uit mijn badkamer komt en twee zakjes overig afval .. wie zou deze voor mij tegen betaling naar de stortplaats kunnen brengen?

Ophangsysteem voor vouwgordijn vervangen

Ik heb een vouwgordijn dat op en neer gaat met een balletjeskoord. Er lijkt iets te zijn afgebroken tussen het koord en het rolmechaniek. Misschien kan dat gemaakt worden, maar misschien moet het systeem worden vervangen. Het vouwgordijn is met klittenband bevestigd aan het rolsysteem.

Gootje voor TV-kabels frezen

Goot infrezen en plaatsen in de muur ten behoeve van het wegwerken van kabels van de flatscreen tv. Vanaf de plint tot circa 1 meter hoog. Uit te voeren op 15 of 16 december omgeving Haarlem.

Lampen ophangen

Twee hanglampen boven eetkamertafel halve slag draaien, boren en monteren vanuit een vast elektriciteitspunt welke reeds werkt en aanwezig is. Zie foto. Liefst zo spoedig mogelijk actie.

Spiegelkast badkamer ophangen

Ik wil de oude spiegelkast in mijn badkamer vervangen door de door mij bij Praxis gekochte nieuwe spiegelkast. Het betreft het monteren van een 3 deurs spiegelkast met verlichting van het merk Differenz'. NB: de nieuwe spiegelkast is identiek aan de oude, dus het ophangsysteem hoeft niet vervangen te worden.

Zonnescherm laten monteren

Graag zou ik een offerte van jullie willen ontvangen over het plaatsen van een zonnescherm aan de achtergevel. Het zonnescherm is 3.50 a 4 meter breed en moet een uitval hebben van 2.50 a 3 meter. Het gaat om de begane grond. Er hoeft geen oud scherm verwijderd te worden. Elektrische bediening via een wandcontactdoos aan de binnenzijde. Graag zie ik de offerte tegemoet.

Tuinbank in elkaar zetten

Ik wil graag een steigerhout tuinbank in elkaar laten zetten. De lengte van de bank is 80 cm, breedte 198 cm en de hoogte is 75 cm. Betreft een simpel bouwpakket en het bestaat met name uit schroefwerk. Kan u mij zeggen wat het kost als u deze voor mij in elkaar gaat zetten?

Knikarm zonnescherm monteren

Ik wil graag een (handmatig) knikarm zonnescherm met 295 cm uitval en een breedte van 250 cm laten monteren. Dit moet gebeuren op de stenen achtergevel, boven het keukenraam en de keukendeur, op de begane grond. Het oude scherm heb ik al verwijderd en het nieuwe scherm heb ik in huis. Graag ontvang ik een offerte.

TV-kabels wegwerken en plank ophangen

Ik ben op zoek naar een goede en mooie oplossing om de snoeren van en naar de tv weg te werken. Waarschijnlijk is frezen in de muur de beste oplossing. Dit moet natuurlijk op een veilige en goedgekeurde manier gebeuren. Ik krijg graag advies, hoe de dvd speler en de tv-module zo goed mogelijk uit het zicht kunnen worden geplaatst of opgehangen (bijvoorbeeld op een zwevende plank aan de muur).

Kattenluik in houten deur

Ik wil graag een kattenluik in houten deur

Inkorten van een eiken tafel

Kunt u een prijsopgaaf doen voor het inkorten van een eiken tafel van 2,20 x 1,00 naar 1,80 x 0,80. Op de hoeken staan vier poten 15 cm in vierkant. Inclusief halen en brengen. Dank voor reactie.

Houten shutters monteren

Wij hebben ooit houten shutters bij de Karwei gekocht en zouden deze nu willen laten monteren. Het betreft 1 raam. Echter hebben wij nooit montagelatten of scharnieren erbij gekocht. Dus hier zou ook rekening mee gehouden moeten worden. Het gaat om 6 shutters.

Diverse klussen in het woonhuis

Diverse klussen in huis: Graag contact opnemen voor een afspraak. Het liefst op een dinsdag.

Stevig ophangen en op maat maken van een gordijn roede

Ik heb 2 roeden, een verbindingsstuk en toebehoren aangeschaft bij de Gamma. Daar er een erg zwaar gordijn aan komt te hangen wil ik de roeden door een vakman laten monteren. Daarnaast dient de roede ook op maat gemaakt te worden. De totalen woonkamer is 4.20 meter breed en de roedes tezamen 3 meter.