Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Heemskerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Heemskerk heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Heemskerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Heemskerk of directe omgeving.

710 klanten uit Heemskerk bevelen een bij Casius in Heemskerk aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Heemskerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, badkamer verbouwen, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, dakgoten vervangen, muur en vloer herstellen na waterschade, van Bad naar douche(cabine), het tegen geluid isoleren van een wand, laminaat vloer verwijderen en opnieuw leggen, stucen woonkamer, tegelvloer leggen in nieuwbouw woning, pvc of polyester spanplafond aanbrengen badkamer/toilet met led spotjes, het realiseren van een voorzetwand voor geluidsinformatie, trap verstevigingen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Heemskerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Heemskerk:

badkamer renovatie

Badkamer verbouwen, deze meet 2 bij 2 meter. Oude wand en vloertegels verwijderen en het verwijderen van de toiletpot en radiator. Nieuwe wand en vloertegels aanbrengen. Monteren van een verhoogd toilet, douchewand plaatsen, wastafelmeubel monteren en een handdoekenradiator plaatsen.

Zonnescherm plaatsen

Ik wil een knikarm zonnescherm laten plaatsen met electromotor. De grootte van het scherm is 3, 5 meter met 2,5 meter uitval. Ook het electra moet hiervoor aangelegd worden. Ikzelf zou kunnen meehelpen indien dit gewenst is.

Een kleine afdakje realiseren bij de voorgevel

Ik ben op zoek naar een specialist die voor mij een afdakje kan realiseren voor mijn voordeur. Ik wil een licht doorlatend dakje aan de voorgevel vastgemaakt hebben met staanders van wit aluminium met waterafvoer ongeveer 2,20 breed tot 1,5 tot 2 meter diep.

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting plaatsen. 3 'delen' schutting inclusief een poortdeur. Door stormschade is de oude schutting niet meer oke, het is de bedoeling dat de overblijfselen van deze schutting door u worden verwijderd. De nieuwe schuttingsdelen gaan wij zelf aanschaffen, het is de bedoeling dat u deze ook installeert.

vloer betegelen in toilet ca 1 vierkante meter

De huidige vloer in het toilet is voorzien van tegels van 10 x 10 cm en is onregelmatig om daar tegels van 45 x 45 cm over te plaatsen. Wij willen de toiletvloer ALLEEN laten egaliseren, de vloertegels gaan we zelf plaatsen. Wij denken dat de huidige vloertegeltjes eruit moeten en daarna zal de vloer geëgaliseerd moet worden. Gaarne een offerte. Het oppervlakte is ongeveer 1m2

Douchecabine plaatsen

In onze nieuwe badkamer moet een douchecabine geplaatst worden. Cabine is aanwezig. Is een nieuwbouw woning dus de cabine kan meteen worden gemonteerd.

Tegelzetter

Wij willen het toilet betegeld hebben, de achterwand met mozaïek steentjes en de vloer betegelen het gaat om ongeveer 10 m 2 Het liefst willen wij dit op 1-2 september laten doen. De tegels zijn al aangeschaft

Douchewand

Wij hebben bij de Praxis een glazen douchewand (zonder deur) gekocht. Deze willen we laten monteren. De badkamer is opgeleverd zonder douchewand, deze hebben wij aangeschaft maar moet nog gemonteerd worden.

Ophangen jaloezieën

Ik wil graag 5 houten jaloezieën in de keuken en woonkamer laten ophangen. De oude jaloezieën zullen moeten worden verwijderd maar niet afgevoerd.

Wc duoblok plaatsen

Ik wil graag mijn duoblok geplaatst zien. Kan iemand dit voor mij plaatsen? Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Plaatsen veranda en kattenluikje

Ik wil een douglas houten veranda van 4 bij 3 meter laten plaatsen bij mij in de tuin. Veranda koop ik zelf. Tevens wil ik een bestaand kattenluikje vervangen voor een ander exemplaar. Dat kattenluik koop ik ook zelf. Afvoeren mag door de vakman gedaan worden als het goedkoop is.

Steigerhouten planken

Voor een kinderboerderij heb ik 160 steigerhouten planken nodig. de afmetingen zijn: 2,50 meter lang, 19 cm breed, 2,5 cm dik. Iedere plank moet 2x gezaagd worden. Kunt u voor mij een offerte maken wat het mij gaat kosten? De planken hoeven verder niet behandeld te worden. Het mag steigerhout van het goedkoopste soort zijn.

Keukenblad monteren, tegelwerk en bijkomende werkzaamheden

1) Ik wil een nieuw Keukenblad laten monteren over het bestaande Keukenblad heen. De stahoogte wordt zo iets gunstiger voor ons. Het Keukenblad wordt door mij bij de gamma op maat besteld, dus dit is voorgezaagd in de hoeken en per deelblad voorzien van een uitsparing voor een kookplaat en een wasbak. 2) vóór het monteren van het Keukenblad moet de rand van het oude Keukenblad afgezaagd worden 1 a 2 cm en moet de bestaande wasbak, kraan en kookplaat worden verwijderd. 3) ik wil na het monteren van 1) de onderkant van het nieuwe Keukenblad laten afwerken met een afwerklat zodat het oude keukenblad niet meer zichtbaar is. Afwerklat wordt geleverd door de opdrachtgever. 4) monteren nieuwe wasbak, bestaande kraan en nieuwe kookplaat. Beiden worden door de opdrachtgever geleverd. 5) betegelen en voegen over alle bestaande tegels heen (ongeveer 4,2 m2). Tegels worden geleverd door opdrachtgever. 6) monteren twee inbouw schakelaars op bestaande uitsparingen tegel en montage één schakelunit voor luchtafvoer. Schakelaars worden door de opdrachtgever geleverd. 7) plaatsen vensterbank van 125 cm. Vensterbank wordt door opdrachtgever geleverd. 8) monteren afzuiginstallatie en aansluiten maken naar de buitenmuur en gat maken in buitenmuur. Afzuiginstallatie, afvoerbuis en rooster buitenmuur wordt geleverd door opdrachtgever. 9) verwijderen oude oven en plaatsen en aansluiten nieuwe oven. Nieuwe oven wordt door opdrachtgever geleverd. 10) verwijderen 17 deurknoppen en plaatsen 17 nieuwe deurknoppen. Nieuwe deurknoppen worden door de opdrachtgever geleverd.

Badkamer

Ik wil een kolomkast, badmeubel en zwevend toilet plaatsen. Er stond eerst een staand toilet dus er moet werk verricht worden en een gat dichtgemaakt worden. Het toilet moet door de vakman ook weggehaald worden, de rest doen we zelf.

Leveren en plaatsen van dubbelglas met kattenluik

Ik zoek een glaszetter die in mijn woonkamer de grote ruit (dubbelglas) kan vervangen door een ruit met een opening ten behoeve van een kattenluik. Het huidige raam is 230 bij 150 cm groot. Het werk moet plaatsvinden op de begane grond.

Lekkende kraan

Mijn keukenkraan lekt. Ik wil deze laten repareren of eventueel laten vervangen.

Ophangen van een knikarmscherm

Het ophangen van een knikarmscherm van 4,5 meter breed en een uitval van 3 meter aan een achtergevel van een huis op de begane grond. Het betreft montage aan een bakstenen muur.

Tapijt verwijderen van trappen

We willen tapijt van 2 houten trappen laten verwijderen, is gelijmd. Eengezinswoning te Heemskerk, inclusief verwijderen van lijmresten en afvoeren van tapijt. De kosten inclusief alles btw etc. (Mobiel werkt tijdelijk niet,)

Hor in een kunststof kozijn vernieuwen

Graag wil ik mijn oude hor vervangen voor een nieuwe hor. Ik heb open slaande deuren en een kunststof kozijn. De oude hor mag gedemonteerd worden en afgevoerd. Ik heb de afmetingen niet.

Zonnescherm laten monteren

Kan ik mijn zonnescherm laten monteren hij is meter. Uitval 3meter. Woon om de hoek bij praxis wat gaat dat kosten ??

Roljaloezie opmeten en ophangen

Ik wil heb 6 ramen daarvoor wil een een roljaloezie. Kleur staal.

Gat voor afzuigkap boren

Ik wil graag op korte termijn een gat van 150 mm laten boren door onze gemetselde muur. Hierop moet de afvoer van een afzuigkap worden aangesloten. Ik ontvang graag uw offerte.

Vloerbedekking van trap halen

Vloerbedekking van trap (met een bocht) verwijderen. Optioneel met afvoeren.

Tapijt verwijderen van trappen

Wij willen graag het tapijt laten verwijderen van 2 dichte trappen met elk 15 treden. Het betreft 1 trap met 1 kwart draai en 1 trap met 2x een kwart draai. We willen de klus vóór oktober laten afronden. We ontvangen graag uw offerte.

Monteren van een zonnescherm

Ik wil een (handmatig) uitvalscherm van 300 cm breed kopen. Deze moet boven de tuindeur van een eengezinswoning worden gemonteerd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.