Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Heemskerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Heemskerk heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Heemskerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Heemskerk of directe omgeving.

728 klanten uit Heemskerk bevelen een bij Casius in Heemskerk aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Heemskerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: drie balkons en constructie renoveren, aanbouw woning realiseren, renovatie badkamer, aanbouw aan de achterzijde van een woning realiseren, dakreparatie/renovatie in verband met lekkage, dakreparatie, hal en badkamer renovatie, complete badkamerrenovatie, complete badkamerrenovatie, apply Isolation to stop contact and audio noises, badkamer montage, tuinschermen, poort en steenkorf muur plaatsen, boren en plaatsen ventilatieroosters, aanleggen 150 m2 vloerverwarming, asbest verwijderen en nieuwe golfplaten op carport en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Heemskerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Heemskerk:

Lekkende kraan

Mijn keukenkraan lekt. Ik wil deze laten repareren of eventueel laten vervangen.

Ophangen van een knikarmscherm

Het ophangen van een knikarmscherm van 4,5 meter breed en een uitval van 3 meter aan een achtergevel van een huis op de begane grond. Het betreft montage aan een bakstenen muur.

Tapijt verwijderen van trappen

We willen tapijt van 2 houten trappen laten verwijderen, is gelijmd. Eengezinswoning te Heemskerk, inclusief verwijderen van lijmresten en afvoeren van tapijt. De kosten inclusief alles btw etc. (Mobiel werkt tijdelijk niet,)

Hor in een kunststof kozijn vernieuwen

Graag wil ik mijn oude hor vervangen voor een nieuwe hor. Ik heb open slaande deuren en een kunststof kozijn. De oude hor mag gedemonteerd worden en afgevoerd. Ik heb de afmetingen niet.

Zonnescherm laten monteren

Kan ik mijn zonnescherm laten monteren hij is meter. Uitval 3meter. Woon om de hoek bij praxis wat gaat dat kosten ??

Roljaloezie opmeten en ophangen

Ik wil heb 6 ramen daarvoor wil een een roljaloezie. Kleur staal.

Gat voor afzuigkap boren

Ik wil graag op korte termijn een gat van 150 mm laten boren door onze gemetselde muur. Hierop moet de afvoer van een afzuigkap worden aangesloten. Ik ontvang graag uw offerte.

Vloerbedekking van trap halen

Vloerbedekking van trap (met een bocht) verwijderen. Optioneel met afvoeren.

Tapijt verwijderen van trappen

Wij willen graag het tapijt laten verwijderen van 2 dichte trappen met elk 15 treden. Het betreft 1 trap met 1 kwart draai en 1 trap met 2x een kwart draai. We willen de klus vóór oktober laten afronden. We ontvangen graag uw offerte.

Monteren van een zonnescherm

Ik wil een (handmatig) uitvalscherm van 300 cm breed kopen. Deze moet boven de tuindeur van een eengezinswoning worden gemonteerd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Plaatsen van een hordeur

Ik wil graag een hordeur laten plaatsen voor mijn terrasdeur. Waarschijnlijk kunststofkozijnen. Ik wil dat deze wordt ingemeten en vervolgens geplaatst wordt. De hordeur is al in mijn bezit.

Aantal klussen in huis

Ik zou graag: 8 x lamp op willen laten hangen + aansluiten; 1 x stortdouche + handdouche + thermostaatkraan monteren; 6 x plankjes ophangen; 1 x kapstok ophangen; 1 x schilderij ophangen; 1 x spiegel ophangen. Alle materialen zijn in mijn bezit, bevestigings- / montagematerialen niet. Uitvoeringsdatum: de week van 8 mei 2017, in overleg. Ik hoor graag van u.

Oude marmoleum vloer verwijderen

I want to remove the current Marmoleum, and make the surface flat to layout a new Marmoleum. That is about 40 m2 in the three bedrooms. Op korte termijn uitvoeren.

Laminaatvloer en roljaloezieën opmeten en plaatsen

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren. Ik heb een houten vloer in mijn huiskamer en hal, waarop ik graag ondervloer en laminaat wil laten leggen. Ik laat dit graag opmeten en ontvang daarbij ook graag uw advies over de juiste keuze voor de ondervloer. Ik heb al laminaat naar mijn smaak gezien bij Gamma. Na levering wil ik dit laten leggen. Ook wil ik roljaloezieën laten opmeten voor mijn huiskamer en deze na levering laten monteren. Bij voorkeur laat ik het laminaat rond 15 november leggen. Ik nodig bedrijven die rond die datum tijd hebben graag even uit voor een kort bezoek. Ik ontvang graag uw offerte.

Houten jaloezieën laten inmeten

Ik wil raambekleding (houten jaloezieën) laten inmeten. Het gaat om alle ramen in de woonkamer. Het betreft 3 ramen.

Hordeur plaatsen

Ik wil graag een Bruynzeel plissé hordeur aan de buitenkant van mijn deur laten plaatsen. De buitendeur gaat namelijk naar binnen open.

Elektrisch rolluik repareren

Het rolluik op de zolderslaapkamer gaat gedeeltelijk open en blijft dan hangen. Graag zou ik een offerte ontvangen voor de reparatie van het rolluik.

Verticale lamellen monteren

Ik wil graag 3 verticale lamellen (150 bij 250, 1 keer en 200 bij 250, 2 keer) laten monteren. Een paar pluggen zouden verwijderd mogen worden en de gaatjes dichtgemaakt.

Verticale lamellen ophangen

Ik wil graag 3 verticale lamellen op maat laten maken en ophangen. De lamellen zijn al aangeschaft.

Traprenovatie met PVC / vinyl of laminaat

Wij hebben een houten trap, 14 treden met draai naar links bovenaan. Rechts volledig met zijschot, links tot de draai op de helft. Graag ontvangen informatie over zowel pvc/vinyl en laminaat.

Schilderwer, timmerwerk en andere klussen

Er zijn4 deuren met daar boven deurtjes moeten schuifdeuren worden en geschildert verder nog wat schilderwerk 4 deuren en1 open kast. Plafon keuken schilderen. Band van screen vervangen. Evt dubbel glas in voordeur en boven raampjes keuken

Gat voor afzuigkap in buitengevel boren

Er moet een gat in de voorgevel komen ten behoeve van een afzuigpijp van de afzuigkap. Buiten is het een gemetselde muur, de binnenmuur is van beton. De verdere afwerking doen we zelf.

Gipsplafond met waterschade herstellen

Door water schade in het gipsplafond beschadigd geraakt. Het plafond is tussen de 12 en 15 m2. Dit moet worden vervangen en het oude moet worden weg gesloopt. Het plafond is nu bevestigd met tengels ook deze moeten worden vervangen indien nodig. Ook dient het plafond na herstel gesaust te worden, ral 9010. Er kan direct worden begonnen met deze klus!

Deuren afhangen en halletje behangen

Ik wil graag een halletje laten behangen. Er zijn ongeveer 7-8 banen nodig. De ondergrond is een gladde, gestucte muur. Gewoon behang, papierbehang, wat ik zelf zal aanschaffen. Tevens in ieder geval twee deuren goed afhangen, ze zijn wat verzakt. Het zijn opdekdeuren. Kunt u per mail een indicatie van de kosten sturen?

Montagewerk in huis

In ons nieuwe huis in Heemskerk moeten een aantal werkzaamheden worden uitgevoerd: - zes deuren ophangen - in één van die deuren een ventilatierooster aanbrengen voor de badkamer - circa 40 meter schilderijenrails ophangen - circa 5 meter gordijnrails ophangen - drie traphekjes ophangen - een paar scheurtjes in een stuk lood onder de dakkapel repareren - deel kit tussen tegels badkamer vervangen - wc beneden vervangen (inclusief tegelwerk) Daarnaast moet een groot deel van de binnenmuren gestuct en geschilderd/behangen worden, samen met een trap en een aantal deuren. De werkzaamheden moeten in de eerste twee weken van april worden uitgevoerd. Graag horen wij of u hier interesse in heeft en wat de verwachte kosten zijn. Eventueel is het volgende week woensdagochtend mogelijk om op locatie te kijken.