Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor tot 4 balken in kruipruimte vervangen en zwam verwijderen:

Tot 4 balken in kruipruimte vervangen en zwam verwijderen

In de kruipruimte onder de hal (1,5m breed, ong 4 meter lang) is zwam aangetroffen. In ieder geval 1 balk is doorgerot, 3 meer hebben zwam. Klus is zwam verwijderen en in ieder geval 1 balk vervangen, evt alle 4. . Huis uit jaren 10 vorige eeuw, krappe kruipruimte, fotos bijgevoegd.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tot 4 balken in kruipruimte vervangen en zwam verwijderen uit heel Nederland:

Rotte vloerbalken vervangen

In ongeveer 9 vloerbalken zijn in ons huis met kruipruimte bij een inspectie bruinrot dan wel houtworm geconstateerd. Graag ontvangen wij offertes voor het vervangen van deze balken met een vloeroplossing welke niet gevoelig is voor bruinrot, ook zien wij het vochtprobleem in de kruipruimte opgelost. Apart zien wij ook graag een offerte voor het toepassen vloerisolatie. .

Balken in kruipruimte repareren of vervangen

Balkenrot in kruipruimte. totale oppervlakte 50m2

Rotte vloerbalken vervangen en verplaatsen toilet

Bij de bouwkundige keuring van een woning van 1890 die ik ga kopen in Den Haag is in de kruipruimte vastgesteld dat enkele vloerbalken rottige koppen hebben. Graag zou ik nu reeds offertes ontvangen voor de vervanging van vloerbalken en het leggen van een nieuwe (droge) vloer om een inschatting te maken alvorens ik daadwerkelijk deze opdracht laat uitvoeren. Zie oppervlaktes in de plattegrond. Graag inclusief kosten balken en ondervloer (liefst met isolatie), inclusief leggen oplegvloer, exclusief kosten oplegvloer (deze zal ik zelf aanleveren). Hiernaast zou ik graag (als aparte kostenpost meenemen) de toilet die nu direct verbonden is met de woonkamer (vroeger gang) zit verplaatsen naar de hal, 3m verderop naast de trap (zie plattegrond). Riool verleggen, muren plaatsen, zelfde toiletpot gebruiken, en nieuwe deur in andere zijde muur direct naast de voordoor om de woonkamer te betreden. Dit is in andere huizen in de straat reeds gedaan.

Kruipruimte vullen met schuimbeton

kruipruimte 50m2 vullen met schuimbeton en afvoeren rotte balken enz uit kruipruimte

Puin uit de kruipruimte verwijderen en afvoeren

Wij willen onze woonkamervloer laten isoleren, echter voordat dit kan moet eerst al het puin worden verwijderd (en een halve oude riolering worden verwijderd). Daarnaast zijn er loshangende verwarmingsbuizen en leidingen die tegen de balken moeten worden geplaatst of moeten worden verwijderd. Waarschijnlijk moet er ook nog een stukje gemetseld worden (van gat van oude riolering).

Vloerbalken vervangen en zwambestrijding

Uit de bouwkundig keuring is gebleken dat de begane grond (balkenlaag en vloer constructie) te vervangen. Het gaat om een beneden woning van 40 m2 met een kruipruimte. Er zijn 6 slechte balken en er is aantasting van de constructievloer. Het gaat om de gehele balkenlaag nazien op bruinrot (holle koppen), specialistisch onderzoek ten behoeve van de houtwormen en de aansluiting van de standleiding op het riool en het riool zelf vervangen.

Betonnen vloer storten renovatie woning

Gaat om 150 m2 : - vloeren verwijderen - huidige houten balken verwijderen - kruipruimte ophogen (waar nodig) - betonnen vloeren storten inclusief isolatie Oud materiaal verwijderen en afvoeren.

Verrotte houten balken vervangen voor schuimbeton of betonnen balken + vloerverwarming

Ik heb verrotte houten balken onder de woning uit 1960 die ik wil vervangen voor schuimbeton (28 vierkante meter) of door betonnen balken, ligt eraan of het schuimbeton handig is ook qua ventilatie. De balken zullen 4/5 m zijn. Ik denk na over het vullen van de kruipruimte met schuimbeton in de keuken, gang en wc ligt al beton. Ik wil ook graag vloerverwarming als hoofdverwarming op de hele beneden verdieping van ongeveer 35 m2.

Rotte vloerbalken vervangen

Wij hebben een nieuwe woning gekocht. Bij de bouwkundige keuring is vastgesteld dat een aantal (bouwkundige gaf aan "vermoedelijk 3" ) vloerbalken aan de voorkant van de woning verrot zijn (de vloer veert enorm). Wij willen de vloer (de kruipruimte is niet al te diep, maar wel goed toegankelijk) laten inspecteren en de balken die vervangen moeten worden laten vervangen (of repareren). Indien deze aanwezig zijn en bestrijding nodig is willen wij ook schimmels in de kruipruimte laten bestrijden. Het betreft een woning van ongeveer 1920, de begane grond is ongeveer 65 m^2 in twee repen met een steunmuur er tussen: een reep van 2 bij 11 en een reep van 4 bij 11 meter.

Vloerbalken repareren / herstellen probleem

Mijn appartement bestaat uit ongeveer 40 m2, minus de badkamer en het keukenblok is dat ongeveer 35 m2. Er is een probleem ontstaan met de houten vloerbalken, er is reeds een inspectie uitgevoerd. ''De balken in de kruipruimte zijn verlengt, en liggen op beertjes (opgemetselde stenen) Balken liggen niet in de muur , maar voor de muur hier zit ruimte tussen. Dit verklaard de speling in de vloer. De kruipruimte is maar +/- 25 cm hoog en er ligt veel puin onder de vloer.'' Graag een offerte voor het herstellen van het probleem. Meedenken over een oplossing vinden wij prettig.