Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor alpha kledingkast in elkaar zetten:

Alpha kledingkast in elkaar zetten

Ik wil graag een Alpha zweefodeurkast van gelamineerd spaanplaat in de kleur grijs eiken 206 x 180 x 63 cm, in elkaar laten zetten. De kast wordt geleverd.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor alpha kledingkast in elkaar zetten uit heel Nederland:

Kledingkast Gamma zweefdeurkast Alpha monteren

Ik wil graag 1 klus laten uitvoeren. Betreft het monteren van een Gamma witte kledingkast zweefdeurkast Alpha Hoogte 206 x Breedte 180 x D 63 in een slaapkamer. De kledingkast word zaterdag 15.12.18 geleverd. Of deze kast voor woensdag 20.12.18 gemonteerd zou kunnen worden.

Kledingkast in elkaar zetten

Het in elkaar zetten van de Gamma zweefdeur kledingkast Alpha maat 180 x 206 x 63 cm.

Kledingkast in elkaar zetten

Ik zoek een klusbedrijf dat kledingkast 'Alpha' kan leveren en monteren. Het is een kast met schuifdeuren. Afmeting is 206 x 150 x 63 cm.

Montage van een Alpha kledingkast

Montage zweefdeurkast alpha 120 cm

Bestelde kledingkast en bureau monteren

Bestelde kledingkast bij GAMMA en bureau (elders besteld) monteren. De kledingkast is van het merk Alpha. Afmetingen zijn: lengte 2054 mm en breedte 1800 mm. Met schuifdeuren, 2 stuks. Bureau (komt niet van GAMMA) is van merk Mobistop. Klein bureau, weinig bijzonderheden. Klant wenst beide meubelstukken gemonteerd te krijgen.

Kledingkast demonteren en opnieuw in elkaar zetten

Ik heb een kledingkast met schuifdeuren, de Alpha 150. Hij is gemonteerd maar niet goed afgemaakt. De deuren hangen onder los en ik heb nog veel schroefjes over. Er mankeert en ontbreekt van alles aan. Mijn vraag is kunt u deze kast gedeeltelijk demonteren en opnieuw in elkaar zetten? Nu kan ik niks met de kast.

Alpha zweefdeurkast in elkaar zetten

Graag deze kledingkast in elkaar laten zetten. Ik zou graag weten wat het gaat kosten door jullie laten doen. Alpha zweefdeurkast gelamineerd spaanplaat grijs Eiken 206 x 180 x 63 cm.

Kledingkast met schuifdeuren monteren

Ik wil een kledingkast met schuifdeuren die ik bij de Gamma heb gekocht in elkaar laten zetten door een monteur. Het gaat om de Alpha zweefdeurkast van 206 x 180 x 63 centimeter groot met 2 zweefdeuren.

Zweefdeuren kledingkast monteren

Kast bij jullie aanschaffen laten bezorgen en monteren b.v. Kast alpha 2 meter breed met zweef deuren. Wat zijn daar de kosten van? En wat is de periode van bezorgen en plaatsen kan dat per direct?

Montage kleidingkast

Ik wil een kledingkast laten monteren. De kast is van het merk Alpha van 1.50 breed en 2.06 meter hoog. De kast is al bij Gamma aangeschaft maar nog niet geleverd. Alpha is een strakke, eigentijdse zweefdeurkast uitgevoerd met soepel lopende zweefdeuren. Deze zijn voorzien van metalen greeplijsten met een stofstrip. Het interieur van de kast heeft 2 hanggedeeltes met boven de roede een legplank.