Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor schutting herstellen in de tuin:

Schutting herstellen in de tuin

Door de storm zijn er palen van de schutting bij het maaiveld afgebroken. Deze zullen vervangen moeten worden door hardhouten palen. Ongeveer 60 a 80 cm diep. Het betreft 7 of 8 palen.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting herstellen in de tuin uit heel Nederland:

Bamboe schutting herstellen

Tijdens de laatste storm is onze schutting van bamboe omgewaaid. Deze willen we graag hersteld zien (misschien is vervanging wel nodig). De schutting is circa 6 meter met een bocht.

Schutting met stormschade herstellen

Bestaande schutting moet door stormschade vervangen worden. Bijgaand een plattegrond hoe de schutting nu staat. De delen waar de afmetingen bij staan, dienen vervangen te worden. Constructie kan gewoon met palen in de grond en schutting eraan vast. Dus geen beton of iets dergelijks. Klus moet snel opgepakt worden.

Schutting herstellen en buitenkraan bevestigen

Ik wil graag 2 schuttingdelen plaatsen die waren omgewaaid plus kraantje buiten aan schutting bevestigen. De schuttingdelen schaf ik zelf aan. Het kraantje zat bevestigd aan de oude schuttingdelen, deze mag opnieuw aangesloten worden aan de nieuwe schuttingdelen.

Omgewaaide schutting herstellen

Mijn schutting, die begroeid is met klimop is ten gevolge van de januaristorm over een lengte van circa 6 meter scheef gaan staan en diverse schuttingpalen zijn geknakt. Kunt u voor spoedig herstel bijdragen en ja welke kosten zijn daarmee gemoeid? Wellicht is het raadzaam eerst de schade op te nemen.

Schutting herstellen

Ik wil twee nieuwe tuinschermen laten plaatsen van 180 bij 180 cm. Deze zijn van hardhout en er moeten 4 grijze palen met beton geplaatst worden.

Tuinschutting plaatsen en terras aanleggen

Terras: 1) circa 3-4 m3 zand kruien vanaf de straat door het huis, afstand ca. 25 meter. 2) Aantrillen zand. 3) Terras van 3 x 3 meter aanleggen/betegelen met tegels van 60 x 60 cm. 4) Herstellen aangrenzende klinkerbestrating over een lengte van circa 4 m bij 30 cm. (Op foto zichtbaar betonpuin wordt al afgevoerd). 5) Schutting plaatsen over een lengte van 8.60 meter links, 1.50 meter, achter 3 meter, rechts 3 m plus extra stukje van 1.10 meter. (Schuttingdelen van 1.80 meter). Met 20 cm brede plank onder schutting, ter verhoging, over gehele lengte. De tuin heeft geen achterom dus alles moet door het huis heen.

Beschadigd schutting na de storm herstellen

Na de storm van 18 januari is mijn gedeelte schutting beschadigd hij is net niet omgewaaid, maar hevig beschadigd (circa 5 panelen) het een en ander is weggewaaid. De schutting is gedeeltelijk uit de grond geschoten (waarschijnlijk kunnen de palen hergebruikt worden) en uit de muur. Bij een volgende harde wind gaat het zeker omwaaien. Ik zou graag een offerte willen van de beschadigingen.

Schutting met stormschade herstellen

Er moeten 13 oude palen verwijderd worden. Vervolgens moeten er nieuwe palen met beton geplaatst worden en een deur en schuttingdelen van hout. Wat kost het verwijderen van de palen? En wat kost nieuwe schutting plaatsen?

Kapot gereden muur herstellen

Er is een bus tegen de muur van onze woning aangereden. De schutting is van steen en er zijn nu heel veel stenen los. Dit wil ik graag gerepareerd hebben. De muur is 60 cm hoog en 2 meter ongeveer wat kapot is.

Schutting herstellen of vernieuwen

Ik wil mijn schutting opnieuw laten maken, de poort is nog goed, maar de schutting zelf niet. Het gaat om een schutting met een lengte van ongeveer 10 meter. Ik wil graag een houten schutting, ik heb een budget van 1600 euro. De schutting is omgevallen door storm. Het is een tuinafscheiding, graag een herstelnota opmaken. De achtertuin is goed toegankelijk.