Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor schutting herstellen in de tuin:

Schutting herstellen in de tuin

Door de storm zijn er palen van de schutting bij het maaiveld afgebroken. Deze zullen vervangen moeten worden door hardhouten palen. Ongeveer 60 a 80 cm diep. Het betreft 7 of 8 palen.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting herstellen in de tuin uit heel Nederland:

Schutting en metselwerk herstellen

Onze schutting is deels omgewaaid en een gemetselde paal is afgebroken. Graag willen we weten hoeveel het kost om te herstellen, wat de kwaliteit is van de muur die nog wel overeind staat en hoeveel het kost om een geheel nieuwe schutting te plaatsen.

Omgewaaide schuttingdelen herstellen

Voor de verzekering heb ik een offerte nodig voor reparatie van de schutting door stormschade van jongstleden Woensdag 04-01. Hierbij is een deel van de schutting losgeslagen maar heeft ook andere deel een klap gehad. Betreft een 2-delige buitenschutting van hoekwoning.

Schutting herstellen indien mogelijk

Tijdens de storm van begin januari is de schutting gesneuveld. Het blijkt dat de verbindingspalen verrot zijn. De schermen lijken intact. Het gaat om 6 schermen en dus 7 palen. Ik wil graag stevige palen die langer meegaan dan vijf jaar. De tuin loopt wat af en ligt op het Zuid-Westen.

Schutting (indien mogelijk) herstellen

Schutting is omgevallen tijdens storm van afgelopen nacht. Indien mogelijk wil ik het laten herstellen. Graag wil ik van te voren een offerte krijgen in verband met de verzekering. Zie foto in bijlage. Het gaat om 4 schuttingdelen. De delen zijn bij de palen gebroken. Dus waarschijnlijk hoeven enkel de palen vervangen te worden.

Tuinhek met stormschade herstellen

Onze schutting is tijdens een storm begin dit jaar wat uit het lood gaan staan. De schutting staat niet meer zo stevig en beweegt fors in de wind. We zijn bang dat alles zal afbreken bij weer een zware storm. Er zijn 13 houten palen die wij graag willen laten aanstorten met beton, zodat de hele schutting steviger komt te staan. We laten de klus hier graag even bekijken. We ontvangen graag uw advies en een offerte.

Nieuwe schutting plaatsen

Met de storm op 13 september is mijn schutting omgewaaid en niet meer te herstellen. Ik mag daarom van mijn verzekeringsmaatschappij een nieuwe schutting plaatsen. Het omgewaaide deel bestaat uit 9 schuttingdelen. Ik zou nu graag palen willen hebben met getimmerd hout ertussen. Ik wil graag hardhouten palen ertussen. De huidige poortdeur kan blijven waar hij is. Zou u een offerte kunnen maken?

Schutting herstellen

Een deel van mijn schutting helt over naar de dieperliggende tuin van de achter buren. Het gaat om 2 a 3 panelen. Ik vermoed dat er grond verzakt. Hierdoor is ook een deel van een vlonder licht verzakt. Graag wil ik de schutting weer recht laten plaatsen inclusief maatregelen om toekomstige verzakkingen te voorkomen.

Schutting herstellen

Een gedeelte van mijn schutting hangt uit het lood na de laatste storm. Er moeten 2 langere palen in beton gezet worden en de schutting weer goed vastgemaakt.

Een aantal klussen in tuis

Een aantal klussen: 1. Plaatsen van tuindeur sloten / beslag, palen voor versteviging van de sloten, stuk schutting vast maken. Graag op korte termijn. 2. Plaatsen van een afdak van golfplaten, het afdak wordt ongeveer 3,5 x 4,35 meter. 3. Van schuur 2 deuren 75 cm x 200 cm herstellen of vervangen.

Elektrakabel herstellen of vervangen

Ik wil voor mijn zoon een offerte aanvragen voor het herstellen of vervangen van een elektrakabel. Die kabel loopt van de meterkast in zijn woning naar de schuur in zijn tuin. Door een bedrijf is onlangs een schutting geplaatst bij zijn buren en daarbij is de kabel beschadigd. Na veel aandringen heeft het bedrijf een reparatiepoging gedaan, maar hij heeft nog steeds geen stroom in de schuur. We laten de aansluitinghier graag door een elektriciën in orde maken. Misschien moet er een nieuwe kabel worden aangelegd. We horen graag vooraf wat de kosten zijn.