Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor zeil verwijderen:

Zeil verwijderen

3 vierkante meter zeil dat geplakt zit op boord uit de keuken verwijderen.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zeil verwijderen uit heel Nederland:

Nieuw grondzeil kantoor

Ik wil graag in een kantoortje het oude grondzeil laten verwijderen, en er nieuw donkergrijs/zwart zeil voor in de plaats laten leggen. Het gaat om een ruimte van ongeveer 2.50 bij 3 meter. We hebben nog geen nieuw grondzeil aangeschaft.

Asbest keukenzeil verwijderen

We hebben tijdens het verbouwen van onze keuken onder de vloer een asbest zeil (9 m2) aangetroffen. Na analyse door Stella la, bleek het te gaan om niet hechtgebonden chrysoliet. De keuken is bereikbaar via de tuin, niet met een voertuig, of via een gang door de voordeur.

Laminaatvloer met ondervloer leggen

Ik wil een laminaatvloer en ondervloer leggen in 3 kamers en een overloop, totaal 43 m2. Ondergrond: hardboard op planken. Complicatie: In twee kamers is de vloer niet egaal: door verzakking is één strook lager dan de rest van de kamer. Om laminaat te kunnen leggen moet de vloer geëgaliseerd worden. Bijgevoegd enige foto's. Het nog aanwezige zeil en vloerbedekking kunnen wij zelf eerst verwijderen.

Asbesthoudend zeil verwijderen

Ik heb een zeil gelijmd in de keuken, maar het gaat er makkelijk af. Het zeil blijkt na analyse chrysotiel te bevatten. Het gaat om een stuk van 6 m2. Vakman moet dit afvoeren.

Asbestzeil verwijderen

We hebben 2 verdiepingen van ongeveer 40 m2 waar asbestzeil ligt onder laminaat en vloertegels. We willen het zeil laten verwijderen. Men kan er goed bij want we zijn nog niet in het huis getrokken.

Tegels en zeil verwijderen, laminaat leggen

Ik zou graag willen weten of het mogelijk is om in een appartement de vloer eruit te laten halen, en daarna laminaat erin te laten leggen. Het gaat om een klein stukje overloop met tegels en zeil in de rest van de woning.

Asbestzeil verwijderen

Ik wil een stuk zeil laten verwijderen met daarin chrysotiel/asbest. Het gaat om ongeveer 7 m2.

Zeil met asbest verwijderen

Asbest zeil verwijderen en in zakken doen. We zullen zelf afvoeren. 10 m2. Het zit vastgelijmd.

Asbesthoudend zeil verwijderen

Mijn moeder is onlangs verhuisd en we hebben in haar woning oud zeil aangetroffen, waarvan wij denken dat het mogelijk asbesthoudend is. Het gaat om in totaal 32 m² zeil in 1 grote en 2 kleinere kamers en op overloop. We laten graag vaststellen of dit inderdaad asbesthoudend zeil is en horen dan ook graag wat de kosten zijn voor het professioneel verwijderen daarvan.

Tegelvloer leggen

Wij hebben nu in onze woning laminaat en zeil liggen op een betonnen vloer. Ik overweeg om dat zelf te verwijderen en daar dan 65 m² vloertegels van 30 x 60 cm te laten leggen. Er moet ook een strip worden geplaatst bij de overgang van de tegels naar laminaat. Ik ontvang graag uw offerte voor het leggen van de tegelvloer.