Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor elektrisch zonnescherm repareren:

Elektrisch zonnescherm repareren

Ons Electrisch werkt niet meer, ligt waarschijnlijk aan de somfy schakelaar oid. Zo spoedig als mogelijk repareren.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektrisch zonnescherm repareren uit heel Nederland:

Gebroken kabel van het zonnescherm vervangen

Wij hebben twee knikarm zonneschermen hangen waarvan bij één zonnescherm de kabel is gebarsten. Het is een elektrisch zonnescherm en we willen hem graag gerepareerd hebben.

Knikarm zonnescherm aan balkonrand monteren

Wij overwegen een knikarmzonnescherm aan de achterkant van onze woning. Hij moet echter aan een balkon komen te hangen, waar het balkonhekwerk ook al op gemonteerd is (zie foto). Zelf kunnen we het niet. Gaat om een scherm van 5.50 meter breed, uitval 3 meter en elektrisch bediend met afstandbediening. Hoor graag meer. Met vriendelijke groet,

Tuinschotten plaatsen

Ik zoek iemand die 13 houten tuinschermen van 180 x 180 cm kan plaatsen inclusief houten palen. De oude schutting is verwijderd en de tuin is goed bereikbaar. Tevens dient er een zonnescherm, 5 meter breed, niet elektrisch, handmatige bediening geplaatst te worden. Hij zal worden gemonteerd aan de gevel van de begane grond.

Doek van het zonnescherm vervangen

Vervangen gescheurde doek elektrisch zonnenscherm. 4 meter breed uitval 2,50. Motortechnisch met twee armen werken nog uitstekend.

Zonwering vervangen

Ik wil graag een zonnescherm buiten laten plaatsen. Er hangt nu elektrisch scherm en daar moet een handmatige voor in de plaats komen. Die van jullie site voor 230 euro. Het oude scherm verwijden en afvoeren. Op de begane grond. Een gemetselde gevel. Ik hoor graag eerst wat de kosten hiervoor zijn.

Zonnescherm verwijderen

Zonnescherm verwijderen, 2 hoog. En een offerte voor het plaatsen van een nieuw zonnescherm, handmatig en elektrisch.

Rolluiken monteren

Ik wil 4 rolluiken ophangen op de begane grond met elektrische bediening en mijn ouders willen een zonnescherm van 5,5 meter breed ook elektrisch laten ophangen. Graag 2 aparte offertes

Zonnescherm verwijderen op de 2e etage

Ik woon op de tweede verdieping van een appartementengebouw. Daar hangt een elektrisch bedienbaar knikarm zonnescherm van 4 meter lang. Het scherm is kapot en moet worden verwijderd en afgevoerd. Er is geen balkon aan die kant van het pand. Er is een liftbakje of een steiger nodig. Ik ontvang graag uw offerte.

Elektrisch knikarm zonnescherm afstellen

Het zonnescherm hangt aan 1 zijde wat scheef Locatie is op 2e etage van appartement. Toegang via het dak is mogelijk.

Zonnescherm monteren

Graag montage van elektrisch bediend zonnescherm (zipscreen), maat 283 cm breed x 154 cm hoog. Het scherm is al geleverd door Gamma. Merk Altus. Bij de nieuwbouw van ons huis is voorzien in stroomvoorziening voor dit doel.

Partners

Partners van Casius