Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Haarlem of directe omgeving.

3202 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: balkons renoveren flat 2 keer 18 balkons, reiniging van achtentwintig balkons, schuur, meerpalen plaatsen, vloeren leggen en woning schilderen, waterschade aan wanden en vloeren herstellen, diverse klussen, slopen van schuur en aanbouw, hooiberg laten bouwen, huurappartement schoon en netjes achterlaten, plafonds isoleren met steenwol en daarna dicht maken met gipsplaten, schutting vervangen, grindvloer verwijderen, zonnescherm en schutting vervangen, simpele witte plinten leggen in nieuwbouw woningen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Haarlem:

Kledingkast monteren

Ik heb in mijn slaapkamer een kledingkast die vast zit aan de muur met 1 deur daar wil ik graag allemaal planken in ongeveer 10 - 15 de hele kast om kleding op te leggen hoeveel gaat dat mij kosten om dat te laten monteren zelf heb ik nog geen materialen ben ook benieuwd hoeveel de planken kosten en schroefjes

Schutting herstellen in de tuin

Door de storm zijn er palen van de schutting bij het maaiveld afgebroken. Deze zullen vervangen moeten worden door hardhouten palen. Ongeveer 60 a 80 cm diep. Het betreft 7 of 8 palen.

Zeil verwijderen

3 vierkante meter zeil dat geplakt zit op boord uit de keuken verwijderen.

Traploper leggen op trap met bocht

Ik ben op zoek naar iemand die een traploper kan los leggen. De trap heeft 21 treden en een bocht naar links. Ik heb de loper al gekocht en de roedes heb ik ook. Graag een prijsopgave.

Wandmeubel aan betonnen wand ophangen

Ik wil graag een wandmeubel laten monteren. Het wandmeubel is 3 meter lang en 40x38 cm breed en moet aan een betonnen nieuwbouwmuur gemonteerd worden. Tevens een bovenkast van 60x64 cm.

Verschillende montageklussen in huis

Ik wil een afzuigkap installeren, een aantal tegels rond het aanrecht plaatsen van minder dan 1 m2, 6 binnendeuren installeren, en 8 lampen van het plafond installeren (geen schaal).

Raam eruit halen en terug zetten

Oud kozijn met 6 ruitjes moet eruit zodat de bank erin kan. Daarna moet ie weer terug geplaatst worden. Het is een raam dat omhoog schuift en met gewichten blijft hangen. Ik verneem graag wat de kosten zijn.

Ramen voor raamdecoratie opmeten

Ik wil graag 7 ramen laten opmeten. Ik wil raamdecoratie kopen en denk aan rolgordijnen en 1 duo-rolgordijn. Ik wil alles in mijn woning gaan bedienen d.m.v. domotica, ook de raamdecoratie. Ik wil daarom graag informatie over de mogelijkheden van automatische bediening of een motor.

Oude keuken en wandtegels slopen en afvoeren

Om onze keuken gereed te maken voor een nieuwe keuken, zoeken wij een professional die onze oude keuken kan uitbreken en afvoeren. De kastjes en de tegels moeten er afgehaald en afgevoerd worden.

Klussen in huis en laminaat leggen

Ik wil graag 1 wastafel laten monteren, 2 hanglampen vervangen en 62 m2 laminaatvloeren (2 kamers en de gang) leggen.

Elektrisch zonnescherm repareren

Ons Electrisch werkt niet meer, ligt waarschijnlijk aan de somfy schakelaar oid. Zo spoedig als mogelijk repareren.

Schade door lekkage herstellen

De vloer is helemaal nat geworden in de gang (zijl) en in de keuken is de laminaat helemaal nat geworden. In het opberghok zijn alle spullen nat geworden, die moeten allemaal weggegooid worden. Het beste is om langs te komen en zelf te beoordelen, de werkplek is goed bereikbaar en de vakman is verantwoordelijk voor het afval.

Balustrade van plexiglas plaatsen

Het gaat over de balustrade van plexiglas platen die zich in een winkelruimte bevindt. De plexiglas platen worden aan de betonnen vloerrand bevestigd en hebben geen balusters. Alles staat in de bijlage.

TV ophangen met muurbeugel

Graag willen wij onze tv laten ophangen in de woonkamer met een Vogel muurbeugel. We hebben de muurbeugel hier al liggen. Er is een boorhamer nodig om in de betonnen wand te boren. Ik hoor graag vooraf wat hiervoor de kosten zijn.

Montage- en schilderwerk in woning

Is het mogelijk om binnen twee weken voor mij een aantal klussen te doen. - 4 wanden verven (tussen de 30 en 50m2) - 2 lampen ophangen - een glazen douchewand plaatsen - 3 gordijn rails plaatsen voor overgordijnen - 3 paneelgordijn rails plaatsen en de paneelgordijnen ophangen - 1 kast in elkaar zetten (bouwpakket van de karwei, het is een buffetkast)

Diverse klussen in huis

Ik zou graag een aantal klussen willen laten uitvoeren. Is dit mogelijk binnen twee weken? - 4 wanden verven (totaal tussen de 30 en 50 m2) - 2 lampen ophangen - 3 gordijnrails ophangen - 3 paneel gordijnrails ophangen en de paneelgordijnen ophangen - glazen douchewand plaatsen. - 1 kast in elkaar zetten van de Karwei

Vloerbedekking van trap verwijderen

Het laten verwijderen van de vloerbedekking van de trappen in ons jaren '30 rijtjeshuis. Het gaat om 1 trap met tapijt, verlijmd maar al heel erg weggesleten. En om 1 trap met zeil. Op de treden van beide trappen zitten stootranden.

Zand en puin uit de kruipruimte zuigen

Voor om en nabij 50 m2 willen we het zand/puin uit onze kruipruimte gezogen hebben. Diepte is nu zo'n 20 cm. Graag naar 50 cm verlagen.

Tuinhek vervangen

Het bestaande houten tuinhek is 1x 2,25 breed en 4,75 meter lang. Ongeveer 100 cm hoog. Deze graag verwijderen/afvoeren. Het plaatsen van een nieuw hardhouten tuinhek van 2 x 2,25 meter breed en 4,75 meter lang. In het lange gedeelte zit ook het toegangshek. Moet het hek van te voeren besteld/ geleverd zijn op uitvoerdatum?

Gordijnen inmeten en ophangen

Gordijnen verschillend van vitrage, rol en vouwgordijen inmeten en ophangen bij klanten

Zonnescherm repareren

Ik wil mijn zonnescherm opnieuw gesteld hebben, hij hangt scheef

Bijzetslot plaatsen

Heb afgelopen zondag bij jullie een bijzetslot gekocht. Het is een slot voor de voordeur van hout. Wil graag weten of jullie dit kunnen plaatsen en de kosten ervan. Wij voelen ons helaas niet zo veilig momenteel in huis en zouden het graag met enige spoed willen laten installeren!

Granieten vloer laten verwijderen

In onze nieuwe woning ligt een granieten vloer onder de huidige laminaatvloer. Wij zouden deze er graag uit laten halen, maar hebben geen idee wat we hieronder aantreffen. We willen de vloer er uit laten halen, zodat we hier vloerverwarming kunnen laten plaatsen. Wij hebben de volgende vragen: - Wat zijn de kosten om een granieten vloer voor 39 m2 te verwijderen + af te voeren? - Blijven de muren onbeschadigd? (niet opnieuw stuken) - Ligt er onder graniet standaard een bepaalde ondervloer? De woning stamt uit 1935. In het pand heeft ooit een winkel gezeten.

Jungle Gym Swing schommel in tuin monteren

Op 7 augustus komt mijn kleindochter logeren en ik zou graag een schimmel in de tuin willen hebben. Ik zag op de site van Gamma de met trapeze en schommel, prijs 229. Ik heb wel iemand nodig die dat hier veilig in elkaar kan zetten, maar wel voor 7 augustus dus. Is dat mogelijk? Met vriendelijke groeten,

Maatwerk kast van steigerhout maken

Heer/mevrouw, Ik wil een kast laten maken van steigerhout voor in een showroom. De afmetingen zijn: - hoogte 110 cm, - lengte 155 cm, - diepte 70 cm. In de lengte van 155 cm wil ik twee lades aan de bovenkant van de kast en daaronder twee kasten met een deur. Ik wil graag een offerte voor deze kast met materiaal in bezit en zonder materiaal in bezit. Ik heb in de bijlage een voorbeeld van een steigerhout kast, hoe ik het eigenlijk wil hebben.