Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Haarlem of directe omgeving.

3062 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: oude woning slopen, zwaluwstaartplaten met licht beton afgewerkt met zand cement (105 m2), schuttingen plaatsen, vervuilde tuingrond afvoeren, uitbouw slopen en afvoeren, badkamer renovatie, laminaatvloer laten leggen, vervangen lichtarmaturen en plafonds bij kleinschalig appartementen complex, badkamer in caravan renoveren, trappen bekleden of schilderen en laminaat leggen, spanplafond in badkamer, keuken en/of woonkamer, egaliseren van buiten terrein, diverse klussen binnenshuis laten uitvoeren, jaloezieën bestellen en plaatsen, klussen in huis en tuin laten doen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Haarlem:

Zand en puin uit de kruipruimte zuigen

Voor om en nabij 50 m2 willen we het zand/puin uit onze kruipruimte gezogen hebben. Diepte is nu zo'n 20 cm. Graag naar 50 cm verlagen.

Tuinhek vervangen

Het bestaande houten tuinhek is 1x 2,25 breed en 4,75 meter lang. Ongeveer 100 cm hoog. Deze graag verwijderen/afvoeren. Het plaatsen van een nieuw hardhouten tuinhek van 2 x 2,25 meter breed en 4,75 meter lang. In het lange gedeelte zit ook het toegangshek. Moet het hek van te voeren besteld/ geleverd zijn op uitvoerdatum?

Gordijnen inmeten en ophangen

Gordijnen verschillend van vitrage, rol en vouwgordijen inmeten en ophangen bij klanten

Zonnescherm repareren

Ik wil mijn zonnescherm opnieuw gesteld hebben, hij hangt scheef

Bijzetslot plaatsen

Heb afgelopen zondag bij jullie een bijzetslot gekocht. Het is een slot voor de voordeur van hout. Wil graag weten of jullie dit kunnen plaatsen en de kosten ervan. Wij voelen ons helaas niet zo veilig momenteel in huis en zouden het graag met enige spoed willen laten installeren!

Granieten vloer laten verwijderen

In onze nieuwe woning ligt een granieten vloer onder de huidige laminaatvloer. Wij zouden deze er graag uit laten halen, maar hebben geen idee wat we hieronder aantreffen. We willen de vloer er uit laten halen, zodat we hier vloerverwarming kunnen laten plaatsen. Wij hebben de volgende vragen: - Wat zijn de kosten om een granieten vloer voor 39 m2 te verwijderen + af te voeren? - Blijven de muren onbeschadigd? (niet opnieuw stuken) - Ligt er onder graniet standaard een bepaalde ondervloer? De woning stamt uit 1935. In het pand heeft ooit een winkel gezeten.

Jungle Gym Swing schommel in tuin monteren

Op 7 augustus komt mijn kleindochter logeren en ik zou graag een schimmel in de tuin willen hebben. Ik zag op de site van Gamma de met trapeze en schommel, prijs 229. Ik heb wel iemand nodig die dat hier veilig in elkaar kan zetten, maar wel voor 7 augustus dus. Is dat mogelijk? Met vriendelijke groeten,

Maatwerk kast van steigerhout maken

Heer/mevrouw, Ik wil een kast laten maken van steigerhout voor in een showroom. De afmetingen zijn: - hoogte 110 cm, - lengte 155 cm, - diepte 70 cm. In de lengte van 155 cm wil ik twee lades aan de bovenkant van de kast en daaronder twee kasten met een deur. Ik wil graag een offerte voor deze kast met materiaal in bezit en zonder materiaal in bezit. Ik heb in de bijlage een voorbeeld van een steigerhout kast, hoe ik het eigenlijk wil hebben.

Ravenna plafondventilator monteren

Ik heb een Ravenna plafondventilator gekocht met ingebouwde verlichting en wil die graag laten ophangen en aansluiten. Er is al een elektra-punt aanwezig in het plafond. Ik ontvang graag uw offerte.

Radiatorombouw correct plaatsen

Ombouw van de radiator is niet goed geplaatst. Wil graag dat het correct geplaatst wordt. Materialen hebben wij al liggen.

Schutting laten plaatsen

Ik wil graag een schutting van 6.5 meter laten plaatsen. Het gaat om een hout-betonschutting: betonpalen 2750 x 100 x 100 mm (5 stuks), houten schuttingdelen (4 stuks) en betonplaat 1800 x 260 x 50 mm (4 stuks) onder schuttingdelen, waarbij 1 stuks schuttingdeel en 1 stuks betonplaat op lengte verzagen. Geen betonpoeren of iets dergelijks nodig, palen gewoon in de grond plaatsen. De schuttingdelen reeds aanwezig. Grond is bouwrijp. Aanwezigheid van water- en stroomvoorzieningen. Graag in week 30 plaatsen.

Raamdecoratie ophangen

Wij willen graag 8 rolgordijnen (verdeeld over 3 kamers), 2 horizontale jaloezieën en een plissé gordijn op laten hangen en op maat laten maken. Eventueel ook nog 3 gordijnen in de kamers waar de rolgordijnen komen.

Duivennet plaatsen

Ik zou graag een duivennet willen laten plaatsen. En mijn balkon willen laten reinigen.

Hor monteren in een tuimelraam

Hor moet geplaatst worden op de 1e verdieping. De hor is 134 x 155 cm, maar het raam heeft andere afmeting (is iets kleiner). Ik heb een houten kozijn.

Ophangen van 7 zonneschermen

Ik wil 7 zonneschermen laten monteren aan de gevel, waarvan 1 op de eerste verdieping op een balkon. De overige 6 schermen moeten op de begane grond worden geplaatst. Het zijn schermen tussen de 3,5 en 5 meter lengte. De gevel is gerenoveerd, voor de renovatie hebben we zelf de schermen eraf gehaald, maar terughangen zien we niet zitten. Ik ontvang graag uw aanbieding voor de montage.

Klussen in huis

Graag zouden wij de volgende klussen willen laten uitvoeren: - Ophangen van boekensteunen - Gat in de muur, voor doortrekken kabel naar andere ruimte. - Nieuwe afvoer onder keukenblok (makkelijk te bereiken c.q. op te lossen) - Verhelpen van krakende traptreden - Geluidsisolerende voorwand in slaapkamermuur van 2,40 meter x 2,5 meter. - Wandtegels in w.c. verwijderen en gladstrijken van de muur, vloertegels verwijderen en nieuwe plaatsen - Platen schroeven op schutting(deur) - Plinten in de gang (3 x 2), huiskamer (7 x 3) Materialen in overleg met de vakman.

Gaten boren in betonvloer en muur

Graag uw vrijblijvende offerte voor het boren van gaten in de betonvloer: 1 x 120 mm 1 x 50 mm + boren in muur (blok): 1 x 120 mm 2 x 60 mm 1 x 70 mm

Kledingkasten in elkaar zetten

Ik heb 2 kledingkasten die in elkaar gezet moeten worden. Ik heb nu ook kledingkasten staan, deze eventueel verwijderen.

Gedeeltelijk verwijderen betonnen vloer tuinhuisje

In mijn achtertuin stond een schuur. Die heb ik weggehaald en vervangen door een hoge tuinkast. De betonnen vloer ligt er echter nog. Deze is ongeveer 8 m2 groot. Die moet eruit, met uitzondering van de achterste meter, waar de kast op staat. Het is belangrijk dat deze rand heel blijft / recht wordt afgehakt vanwege de verankering van de -zware- kast. Ook moet het puin worden afgevoerd. Zou u hiervoor vrijblijvend een offerte willen geven?

Houten tafelblad schuren en lakken

Graag wil ik een houten tafelblad (2 bij 1 meter) laten schuren (er zit een kras in) en laten lakken.

Uitvalscherm opnieuw ophangen

Het uitvalscherm laat aan een kant van de muur los. Het lijkt erop dat de gebruikte schroeven te smal zijn. Het scherm zit nu ingerolt.

Klusjes uitvoeren

De werkzaamheden zijn als volgt: - Het staande toilet is stuk en dient te worden vervangen door een staand of zwevend model. - Wastafel vervangen - 2 lux a flex monteren - Deurbel repareren

Spanplafond over systeemplafond spannen

Ik wil in 2 kamers van ieder ongeveer 3.5 bij 2.5 meter de plafonds laten doen. Er zit nu een systeemplafond in met inbouw tl-verlichting. Hieroverheen wil ik graag een spanplafond laten monteren.

Sleuf en gat voor elektradoos frezen

Ik zou graag een offerte willen voor het frezen van een sleuf in beton en het boren van een gat ten behoeve van een elektradoos van 82 mm. Op een slaapkamer, horizontaal op ongeveer 1 meter hoogte en 3 meter lang. Bij voorkeur zo stofvrij mogelijk werken.

Sluitplaatjes plaatsen in kozijnen en een lamp aansluiten

Ik heb bij Gamma een aantal nieuwe deurklinken gekocht en deze op mijn deuren gemonteerd. Nu moeten de bijbehorende sluitplaatjes in de kozijnen gemonteerd worden, want de nieuwe deurklinken sluiten niet in de bestaande sluitplaatjes. Verder wil ik een nieuwe lamp laten ophangen in de keuken.