Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Haarlem of directe omgeving.

3139 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: badkamer verbouwen, schuur slopen, inclusief asbesthoudend dak, gehele woning schoonmaken, tafelblad maken van Dekton Trillium, waterschade in slaapkamer herstellen, buitenkelder vullen met 40 m³ zand, klussen in een bedrijfspand uitvoeren, klussen in huis en tuin, behang verwijderen, muren sauzen en lampen ophangen, installatie- en schilderwerk, behangen en schilderen, zand cement dekvloer, stuclaag verwijderen, gashaard ombouwen naar houthaard, zand uit de kruipruimte wegzuigen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Haarlem:

Klussen badkamer ????

We willen een oude radiator vervangen door een nieuwe. Pl/min 80 a 60 (?)

Verschillende montageklussen in huis

Ik wil een afzuigkap installeren, tegels rond het aanrecht plaatsen, 6 binnendeuren installeren, 8 lampen van het plafond installeren (geen schaal).

Raam eruit halen en terug zetten

Oud kozijn met 6 ruitjes moet eruit zodat de bank erin kan. Daarna moet ie weer terug geplaatst worden. Het is een raam dat omhoog schuift en met gewichten blijft hangen. Ik verneem graag wat de kosten zijn.

Ramen voor raamdecoratie opmeten

Ik wil graag 7 ramen laten opmeten. Ik wil raamdecoratie kopen en denk aan rolgordijnen en 1 duo-rolgordijn. Ik wil alles in mijn woning gaan bedienen d.m.v. domotica, ook de raamdecoratie. Ik wil daarom graag informatie over de mogelijkheden van automatische bediening of een motor.

Oude keuken en wandtegels slopen en afvoeren

Om onze keuken gereed te maken voor een nieuwe keuken, zoeken wij een professional die onze oude keuken kan uitbreken en afvoeren. De kastjes en de tegels moeten er afgehaald en afgevoerd worden.

Klussen in huis en laminaat leggen

Ik wil graag 1 wastafel laten monteren, 2 hanglampen vervangen en 62 m2 laminaatvloeren (2 kamers en de gang) leggen.

Elektrisch zonnescherm repareren

Ons Electrisch werkt niet meer, ligt waarschijnlijk aan de somfy schakelaar oid. Zo spoedig als mogelijk repareren.

Schade door lekkage herstellen

De vloer is helemaal nat geworden in de gang (zijl) en in de keuken is de laminaat helemaal nat geworden. In het opberghok zijn alle spullen nat geworden, die moeten allemaal weggegooid worden. Het beste is om langs te komen en zelf te beoordelen, de werkplek is goed bereikbaar en de vakman is verantwoordelijk voor het afval.

Balustrade van plexiglas plaatsen

Het gaat over de balustrade van plexiglas platen die zich in een winkelruimte bevindt. De plexiglas platen worden aan de betonnen vloerrand bevestigd en hebben geen balusters. Alles staat in de bijlage.

TV ophangen met muurbeugel

Graag willen wij onze tv laten ophangen in de woonkamer met een Vogel muurbeugel. We hebben de muurbeugel hier al liggen. Er is een boorhamer nodig om in de betonnen wand te boren. Ik hoor graag vooraf wat hiervoor de kosten zijn.

Montage- en schilderwerk in woning

Is het mogelijk om binnen twee weken voor mij een aantal klussen te doen. - 4 wanden verven (tussen de 30 en 50m2) - 2 lampen ophangen - een glazen douchewand plaatsen - 3 gordijn rails plaatsen voor overgordijnen - 3 paneelgordijn rails plaatsen en de paneelgordijnen ophangen - 1 kast in elkaar zetten (bouwpakket van de karwei, het is een buffetkast)

Diverse klussen in huis

Ik zou graag een aantal klussen willen laten uitvoeren. Is dit mogelijk binnen twee weken? - 4 wanden verven (totaal tussen de 30 en 50 m2) - 2 lampen ophangen - 3 gordijnrails ophangen - 3 paneel gordijnrails ophangen en de paneelgordijnen ophangen - glazen douchewand plaatsen. - 1 kast in elkaar zetten van de Karwei

Vloerbedekking van trap verwijderen

Het laten verwijderen van de vloerbedekking van de trappen in ons jaren '30 rijtjeshuis. Het gaat om 1 trap met tapijt, verlijmd maar al heel erg weggesleten. En om 1 trap met zeil. Op de treden van beide trappen zitten stootranden.

Zand en puin uit de kruipruimte zuigen

Voor om en nabij 50 m2 willen we het zand/puin uit onze kruipruimte gezogen hebben. Diepte is nu zo'n 20 cm. Graag naar 50 cm verlagen.

Tuinhek vervangen

Het bestaande houten tuinhek is 1x 2,25 breed en 4,75 meter lang. Ongeveer 100 cm hoog. Deze graag verwijderen/afvoeren. Het plaatsen van een nieuw hardhouten tuinhek van 2 x 2,25 meter breed en 4,75 meter lang. In het lange gedeelte zit ook het toegangshek. Moet het hek van te voeren besteld/ geleverd zijn op uitvoerdatum?

Gordijnen inmeten en ophangen

Gordijnen verschillend van vitrage, rol en vouwgordijen inmeten en ophangen bij klanten

Zonnescherm repareren

Ik wil mijn zonnescherm opnieuw gesteld hebben, hij hangt scheef

Bijzetslot plaatsen

Heb afgelopen zondag bij jullie een bijzetslot gekocht. Het is een slot voor de voordeur van hout. Wil graag weten of jullie dit kunnen plaatsen en de kosten ervan. Wij voelen ons helaas niet zo veilig momenteel in huis en zouden het graag met enige spoed willen laten installeren!

Granieten vloer laten verwijderen

In onze nieuwe woning ligt een granieten vloer onder de huidige laminaatvloer. Wij zouden deze er graag uit laten halen, maar hebben geen idee wat we hieronder aantreffen. We willen de vloer er uit laten halen, zodat we hier vloerverwarming kunnen laten plaatsen. Wij hebben de volgende vragen: - Wat zijn de kosten om een granieten vloer voor 39 m2 te verwijderen + af te voeren? - Blijven de muren onbeschadigd? (niet opnieuw stuken) - Ligt er onder graniet standaard een bepaalde ondervloer? De woning stamt uit 1935. In het pand heeft ooit een winkel gezeten.

Jungle Gym Swing schommel in tuin monteren

Op 7 augustus komt mijn kleindochter logeren en ik zou graag een schimmel in de tuin willen hebben. Ik zag op de site van Gamma de met trapeze en schommel, prijs 229. Ik heb wel iemand nodig die dat hier veilig in elkaar kan zetten, maar wel voor 7 augustus dus. Is dat mogelijk? Met vriendelijke groeten,

Maatwerk kast van steigerhout maken

Heer/mevrouw, Ik wil een kast laten maken van steigerhout voor in een showroom. De afmetingen zijn: - hoogte 110 cm, - lengte 155 cm, - diepte 70 cm. In de lengte van 155 cm wil ik twee lades aan de bovenkant van de kast en daaronder twee kasten met een deur. Ik wil graag een offerte voor deze kast met materiaal in bezit en zonder materiaal in bezit. Ik heb in de bijlage een voorbeeld van een steigerhout kast, hoe ik het eigenlijk wil hebben.

Ravenna plafondventilator monteren

Ik heb een Ravenna plafondventilator gekocht met ingebouwde verlichting en wil die graag laten ophangen en aansluiten. Er is al een elektra-punt aanwezig in het plafond. Ik ontvang graag uw offerte.

Radiatorombouw correct plaatsen

Ombouw van de radiator is niet goed geplaatst. Wil graag dat het correct geplaatst wordt. Materialen hebben wij al liggen.

Schutting laten plaatsen

Ik wil graag een schutting van 6.5 meter laten plaatsen. Het gaat om een hout-betonschutting: betonpalen 2750 x 100 x 100 mm (5 stuks), houten schuttingdelen (4 stuks) en betonplaat 1800 x 260 x 50 mm (4 stuks) onder schuttingdelen, waarbij 1 stuks schuttingdeel en 1 stuks betonplaat op lengte verzagen. Geen betonpoeren of iets dergelijks nodig, palen gewoon in de grond plaatsen. De schuttingdelen reeds aanwezig. Grond is bouwrijp. Aanwezigheid van water- en stroomvoorzieningen. Graag in week 30 plaatsen.

Raamdecoratie ophangen

Wij willen graag 8 rolgordijnen (verdeeld over 3 kamers), 2 horizontale jaloezieën en een plissé gordijn op laten hangen en op maat laten maken. Eventueel ook nog 3 gordijnen in de kamers waar de rolgordijnen komen.