Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Haarlem of directe omgeving.

3449 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, paardenzwembad aanleggen., vervangen glazen serre dak, toilet aanlegen eerste verdieping, werkkamer laminaat leggen, stucwerk, keuken ingang 7 cm verplaatsen, dragende muur, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, behangen behangklare muur, dakraam plaatsen, laminaat vloer leggen behangen en schilderen, boeidelen en dakgootrand vervangen, composiet vlonders op het balkon aanleggen, renovatie douche en plaatsen inductiekookplaat, palen en schuttingdelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Haarlem:

Monteren plafondventilator

Ik zou een plafondventilator laten ophangen Deze opdracht heeft 2 onderdelen. Eerst, wil ik met een professioneel bespreken of het verstandig is om een plafondventilator te instaleren. Ik heb een jaren-30 huis met een plafond van gips, ik weet niet precies waar de balken zijn en hoe kan ik netjes de bekabeling aanleggen. Als we weten dat het veilig is om de ventilator te instaleren, ga ik de ventilator kopen. Dan zou ik hulp met het ophangen willen krijgen. Alvast bedankt

Renoveren van bakstenen schuur

Wij willen onze stenen schuur in de achtertuin laten renoveren. Hij is van de winter ondergelopen met water dus er is schimmelvorming op de wanden ontstaan. De buitenkant en dak zijn (volgens ons) nog in goede staat. Het gaat dus alleen om de binnenkant. De hele kunststof binnenbekleding moet eruit. De vloer is grotendeels bedekt met laminaat. Deze moet ook worden vervangen. De schuur is 2 bij 4 meter.

Eettafel schuren en lakken

Op onze houten eettafel is een vlek gekomen door fruit. De tafel moet geschuurd worden en opnieuw gelakt.

Verwijderen laminaatvloer 67m2

Ivm verhuizing moeten in appartement de laminaatvloer en ondervloer in woonkamer, slaapkamers, gang en entree worden verwijderd en afgevoerd.

Herstel metselwerk van uitbouw

Het metselwerk van een kleine uitbouw van het huis is beschadigd: het metselwerk van de voegen laat los en valt eruit. De uitbouw is ongeveer op 2 meter hoog waar wat scheuren op staan. Er vallen ook een paar stenen uit, graag nodig ik een vakman uit die de situatie ter plekke kan inschatten en een goede offerte hiervoor kan uitschrijven. Natuurlijk ben ik ook opzoek naar een vakman die dit uiteindelijk kan herstellen.

Zonwering verwijderen en afvoeren

Ik heb aan de achterzijde van mijn woning een zonnescherm van 5,25 meter breed die ik wil laten verwijderen en afvoeren. Het is op een balkon, maar er is gelegenheid om aan achterzijde via een pad af te voeren. De cassette is niet helemaal dicht, maar staat zo’n 25 cm uit, vanwege kapotte knikarm.

Een kleine wand met waterschade voorzien van nieuw stuc- en kitwerk

Ik zoek een vakman die een wand met waterschade kan opknappen. Het gaat ongeveer om 5 m2. Er zitten bubbels in de verf. Wanden zijn droog. Het gaat waarschijnlijk dus om schuren en heel dun stucen. Schilderen hoeft niet. Daarnaast moet ongeveer 8 meter aan plinten vast gekit worden.

Traprenovatie voor twee trappen

Ik wil mijn trappen laten renoveren. Ik denk aan iets van PVC of Laminaat, iets wat ik makkelijk kan dweilen en schoonhouden. In totaal 25 traptreden, het gaat om twee trappen. Op dit moment zijn de trappen kaal.

Duivennet op een balkon plaatsen

Ik wil een duivennet laten plaatsen op een balkon van ongeveer 2m2.

Dakkapellen en dakgoot laten reinigen

Ik wil graag voor en achter mijn kunststof dakkapel en dakgoot laten reinigen. Voor is de dakkapel zo'n 3 meter. Achter 5. Dakgoot (twee maal zo'n 6 meter) graag legen en ook buitenkant schoon.

Douchecabine plaatsen

Een douchecabine plaatsen, 90 x 90 x 1,95. Het gaat om een simpele cabine van de Praxis. De plek waar hij terrecht komt is gewoon leeg en klaar om te installeren.

Fietsenhok bouwen, fruitboom verwijderen en bestraten

In de voortuin een fietsenhok maken. Ingegraven. Afgesloten. Voor 5 volwassen fietsen. Fruitboom weghalen. Bestrating opnieuw aanleggen. Afmetingen voortuin: 18 m2. Rechthoekig.

Kruipruimte opschonen

In de kruipruimte is bouw en sloopafval aanwezig. Dat moet worden verwijderd. Gaat over ongeveer 70 m². Indien u meer kwaliteit heeft dan zijn er wellicht meerdere werkzaamheden uit te voeren. Kruipruimte is 30 tot 40 cm hoog, ook graag afvoeren .

Badkamer en keuken kit werk vervangen

Ik wil volgende klussen laten doen: 1. Kit werk in badkamer laten vervangen 2. Kit werk in keuken laten vervangen 3. Keukenkraan repareren, vastzetten of vervangen afhankelijk van het probleem

Puin uit de kruipruimte halen en afvoeren

Ik wil graag het puin uit de kruipruimte laten halen en afvoeren. Het betreft een kleine arbeiderswoning uit 1914. Ik denk dat de kruipruimte ongeveer 16 m2, niet zo een groot huis. Ik denk dat de kruipruimte 90 cm hoog is.

Plafond vervangen

Ik wil het plafond dat nu bestaat uit zachtboard platen, vervangen door een plafond van ander plaatmateriaal. Gaat om 30 m2.

Tuinhuis (kunststof) in elkaar zetten

Een tuinhuis bouwpakket van Keter in elkaar zetten in de tuin. Afm. 185 x 226 x 152 cm. Incl. vloer.

Voegen badkamer herstellen

In mijn badkamer(tje) zijn er een aantal voegen die scheurtjes vertonen en bij sommige voegen ontbreekt er een stukje. Ik vraag me af of dit te herstellen is en ook wat dat dan kost. het is in mijn douche van 1 m x 1 m x 1 m. Bij elkaar zijn het denk ik 4 voegen waar een stukje uit is plus een scheur van 40 cm.

Klussen in huis

Ik wil graag lampen en een schilderij ophangen. En een goot maken voor bekabeling.

Geiser vervangen

Ik ben op zoek naar iemand voor de aanschaf en plaatsing van een nieuwe geiser op aardgas. De oude is in de keuken geïnstalleerd en moet verwijderd en afgevoerd worden. Ik woon in een flatgebouw. Het is voor warm water in de badkamer en in de keuken.

Lamellen ophangen vanaf het plafond tot aan de vloer

Lamellen ophangen vanaf het plafond tot aan de vloer. Zie foto.

Zonnescherm demonteren

Wie kan voor mij bijgevoegd zonnescherm demonteren of repareren. Aanwezig op de vierde verdieping van een flatgebouw aan de achterzijde en ik krijg hem niet meer binnen. Uitvoering zsm.

Zwevend plafond realiseren om lucht en geluid te isoleren

Het gaat om lucht- en contactgeluid te isoleren. Er moet een zwevend plafond aangelegd worden. En de tussenruimte volspuiten met bijvoorbeeld easycell. Ongeveer 50 m2.

Realiseren van een dubbele glazen deur

Wij willen in een doorgang van gang naar zitkamer een dubbele glazen deur plaatsen. de maten zijn ca 2600 hoog en 1750 breed. Ik heb een foto bijgevoegd. Het tussen deoor halletje/muren zijn ca 1400 lang. De muren zijn geen bouw muren, maar tijdens de bouw later geplaatst (gibo of zo?) Op het uiteinde van de muur van 1400 is wel een hoek van een bouw muur, war de gibo muur loodrecht op gezet is. Onze architect had hier oorspronkelijk de glazen deuren bij de bouw gepland De vraag is welke constructie voor ons het beste is. Scharnierend aan de muur of in de vloer en plafond. Wij willen de deuren zo strak mogelijk tegen de muren en plafond aan want deze dienen om in de winter de warmte vast te houden in de zitkamer. We hebben ook plinten, schilderij lijsten en en een bediening voor de airco op de muur. Kort de monteur dergelijke zaken dan ook netjes in tijdens de installatie. Ons appartement is erg licht dus we vragen ons af of gewoon glas dan niet te groen zal zijn. Wat adviseert u te doen mbt scharnieren en plinten en type glas?

Horrengaas vervangen

Horrengaas vervangen van Hamstra rolhordeur, maat ong 2.meter 10 cm hoog en 117 cm lang