Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Haarlem of directe omgeving.

3043 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: airco voor hele huis installeren, sloop- en aannemerswerk, rolluiken monteren en aftimmeren, glad pleisterwerk op wanden en plafon, raamdecoratie inmeten en monteren, raamdecoratie opmeten en monteren, plafonds vervangen door gipsplaat met isolatie, diverse klussen in huis, diverse klussen in een appartement, laminaat leggen en woning schilderen, verlichting ophangen, ramen bekleden en vloeren leggen, nieuwe woning opknappen, markiezen op kozijnen plaatsen, laminaat leggen en behang afsteken, laminaat en behang aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Haarlem:

Raamdecoratie ophangen

Wij willen graag 8 rolgordijnen (verdeeld over 3 kamers), 2 horizontale jaloezieën en een plissé gordijn op laten hangen en op maat laten maken. Eventueel ook nog 3 gordijnen in de kamers waar de rolgordijnen komen.

Duivennet plaatsen

Ik zou graag een duivennet willen laten plaatsen. En mijn balkon willen laten reinigen.

Hor monteren in een tuimelraam

Hor moet geplaatst worden op de 1e verdieping. De hor is 134 x 155 cm, maar het raam heeft andere afmeting (is iets kleiner). Ik heb een houten kozijn.

Ophangen van 7 zonneschermen

Ik wil 7 zonneschermen laten monteren aan de gevel, waarvan 1 op de eerste verdieping op een balkon. De overige 6 schermen moeten op de begane grond worden geplaatst. Het zijn schermen tussen de 3,5 en 5 meter lengte. De gevel is gerenoveerd, voor de renovatie hebben we zelf de schermen eraf gehaald, maar terughangen zien we niet zitten. Ik ontvang graag uw aanbieding voor de montage.

Klussen in huis

Graag zouden wij de volgende klussen willen laten uitvoeren: - Ophangen van boekensteunen - Gat in de muur, voor doortrekken kabel naar andere ruimte. - Nieuwe afvoer onder keukenblok (makkelijk te bereiken c.q. op te lossen) - Verhelpen van krakende traptreden - Geluidsisolerende voorwand in slaapkamermuur van 2,40 meter x 2,5 meter. - Wandtegels in w.c. verwijderen en gladstrijken van de muur, vloertegels verwijderen en nieuwe plaatsen - Platen schroeven op schutting(deur) - Plinten in de gang (3 x 2), huiskamer (7 x 3) Materialen in overleg met de vakman.

Gaten boren in betonvloer en muur

Graag uw vrijblijvende offerte voor het boren van gaten in de betonvloer: 1 x 120 mm 1 x 50 mm + boren in muur (blok): 1 x 120 mm 2 x 60 mm 1 x 70 mm

Kledingkasten in elkaar zetten

Ik heb 2 kledingkasten die in elkaar gezet moeten worden. Ik heb nu ook kledingkasten staan, deze eventueel verwijderen.

Gedeeltelijk verwijderen betonnen vloer tuinhuisje

In mijn achtertuin stond een schuur. Die heb ik weggehaald en vervangen door een hoge tuinkast. De betonnen vloer ligt er echter nog. Deze is ongeveer 8 m2 groot. Die moet eruit, met uitzondering van de achterste meter, waar de kast op staat. Het is belangrijk dat deze rand heel blijft / recht wordt afgehakt vanwege de verankering van de -zware- kast. Ook moet het puin worden afgevoerd. Zou u hiervoor vrijblijvend een offerte willen geven?

Houten tafelblad schuren en lakken

Graag wil ik een houten tafelblad (2 bij 1 meter) laten schuren (er zit een kras in) en laten lakken.

Uitvalscherm opnieuw ophangen

Het uitvalscherm laat aan een kant van de muur los. Het lijkt erop dat de gebruikte schroeven te smal zijn. Het scherm zit nu ingerolt.

Klusjes uitvoeren

De werkzaamheden zijn als volgt: - Het staande toilet is stuk en dient te worden vervangen door een staand of zwevend model. - Wastafel vervangen - 2 lux a flex monteren - Deurbel repareren

Spanplafond over systeemplafond spannen

Ik wil in 2 kamers van ieder ongeveer 3.5 bij 2.5 meter de plafonds laten doen. Er zit nu een systeemplafond in met inbouw tl-verlichting. Hieroverheen wil ik graag een spanplafond laten monteren.

Sleuf en gat voor elektradoos frezen

Ik zou graag een offerte willen voor het frezen van een sleuf in beton en het boren van een gat ten behoeve van een elektradoos van 82 mm. Op een slaapkamer, horizontaal op ongeveer 1 meter hoogte en 3 meter lang. Bij voorkeur zo stofvrij mogelijk werken.

Sluitplaatjes plaatsen in kozijnen en een lamp aansluiten

Ik heb bij Gamma een aantal nieuwe deurklinken gekocht en deze op mijn deuren gemonteerd. Nu moeten de bijbehorende sluitplaatjes in de kozijnen gemonteerd worden, want de nieuwe deurklinken sluiten niet in de bestaande sluitplaatjes. Verder wil ik een nieuwe lamp laten ophangen in de keuken.

Houten jaloezieën op maat maken

Ik wil graag twee houten jaloezieën op maat laten maken. Ze zijn nu te breed en moeten terug gebracht worden naar 65 cm.

Zeer diverse klussen in huis

Ik heb een aantal kleine klussen die ik graag wil laten uitvoeren, namelijk: - Houten tussenschot verwijderen; - Lekkende kraan repareren; - Lekkende afvoerbuis repareren; - Laminaatplintje bij een drempel leggen; - Plafondplaatje monteren; - Schroef in raamsluiting; - Paneel met klok ophangen; - 2 schilderijen ophangen; - MDF-plaat ophangen; - Fotolijst ophangen; - TV-beugel ophangen; - 2 plafondlampen ophangen; - Tochtstrip bij 4 deuren plaatsen; - Tochtstrip bij 5 ramen plaatsen.

Poortdeur vervangen inclusief nieuw slot plaatsen

Mijn poortdeur moet vervangen worden inclusief een nieuw slot. Het betreft een enkele poortdeur en deze staat tussen 2 stenen schuren in.

Balkon schoonmaken en duivennet plaatsen

Mijn balkon van 5 x 2 meter is vervuild met duivenpoep. Ik wil het graag laten schoonmaken en om herhaling te voorkomen netten laten plaatsen.

Ladekastje onder de wastafel

Wij zijn op zoek naar een op maat gemaakte ladekast voor onder de wastafel (95 cm breed x 34.7 cm diep). Het liefst 1 of 2 laden hoog. Inclusief valverdeling binnen. RVS handgreep of greeploos. We willen graag een houten kastje.

Fietsenrek plaatsen voor de winkel

Graag zouden wij een gratis en vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een fietsenrek voor onze winkel en de oude rekken laten verwijderen. De rekken kunnen wij evt. zelf bestellen. Of kunt u die ook leveren? We willen een rek voor 5 fietsen hebben. Kunt u ons voor beide opties een prijsindicatie geven?

Airco einhell 2501 storing e4

Storing verhelpen

Staalkabel vervangen van een zonnescherm

Staalkabel vervangen voor Luxaflex zonnescherm

Kattenluik plaatsen in een raam

Ik wil een kattenluik laten plaatsen in een raam dat bestaat uit 12 kleine ruitjes. Ik heb geen dubbel glas. Ik wil dat 1 ruitje wordt vervangen door plexiglas en hier het kattenluik wordt ingezet. Het gaat om een dun ruitje van 6 mm die makkelijk kan worden verwijderd door de stopverf te verwijderen. Ik woon een monumentaal hofje en Piet kijkt uit naar zijn nieuwe kattenluik.

Kruipruimte uitdiepen

Wij hebben een zeer ondiepe kruipruimte van ongeveer 20 centimeter diep. In het midden ligt ook nog wat puin. Dit zorgt ervoor dat we de ruimte niet goed kunnen ventileren en er nare luchtjes ontstaan. Graag zou ik de kruipruimte leeg laten zuigen tot een centimeter of 40 - 50 en daarmee ook het puin laten verwijderen. We hebben het over ongeveer 30 m2 . Graag ontvang ik hiervoor vrijblijvend een offerte. De kruipruimte is droog.

Gordijnen met rails, jaloezieën en rolgordijnen monteren

Als onze verbouwing over ongeveer 8 weken is afgerond, willen wij graag op 4 ramen houten jaloezieën laten plaatsen en op 4 andere ramen rolgordijnen. Verder moeten er 3 rails worden opgehangen met daaraan plissé gordijnen. Wij hebben alle materialen inmiddels besteld. We ontvangen graag uw offerte voor de montage.