Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Haarlem of directe omgeving.

3301 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis en in de tuin, uitvalschermen repareren of vervangen, vloerbalken vervangen/verstevigen, badkamerrenovatie uitvoeren, garage met asbest dak slopen, spanplafond plaatsen, klussen in huis laten uitvoeren, raamdecoratie inmeten en monteren, nieuwe rolluiken en rolluik elektrisch maken, laminaat leggen en wanden behangen, screen plaatsen voor de zon, zonnescherm met knikarmen ophangen, 2 Schuifdeuren maken, elektrische rolluiken plaatsen, screens plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Haarlem:

Schilderijrails ophangen

Ik heb STAS schilderij rails materialen aangekocht (totaal 7,5m). Ik zoek een handige klusser die dit op 2 plekken kan aanbrengen: woonkamer en slaapkamer boven

Gordijnrails ophangen

- monteren van 2 gordijnrails van circa 5 m (kamer is 5.04 meter breed) - de ene op een hoogte van circa 3.20 m en de andere op circa 3.50 meter. - de gordijnen laten we nog maken. - we hebben nog geen rails gekocht. Kunnen jullie die ook leveren? (witte rails, zo onopvallend mogelijk; voor gevoerde gordijnen). Graag bedrag inclusief rails en exclusief rails.

Rolgordijnen inmeten en ophangen

Ik zou graag willen weten via welke weg we iemand kunnen inschakelen om rolgordijnen op te laten meten en op te laten hangen. Kunt u mij ook vertellen wat hier de kosten in zijn? Dus gaarne een offerte toe te zenden? Rolgordijn Store en rouleur, verduisterend occultant. Kleurnummer 5749. Deze zijn nog niet gekocht.

Installation of mosquitoscreens

I've bought from Gamma a window screen, mosquito net and it needs to be installed, cut per right size and mounted on the window. Could you, please, let me know if you can provide me some offers for this service? Thank you kindly,

Alpha kledingkast in elkaar zetten

Ik wil graag een Alpha zweefodeurkast van gelamineerd spaanplaat in de kleur grijs eiken 206 x 180 x 63 cm, in elkaar laten zetten. De kast wordt geleverd.

Gordijnen plaatsen

Ik wil in de keuken gordijnen van het plafond tot aan de grond, met gordijnringen en geen rails. Graag wil ik gebruik maken van de inmeet service. Ik wil dat er gemeten wordt door de vakman. Ik kan het zelf niet.

Zonnescherm ophangen

We hebben een 2e hands goed werkend zonnescherm van 4 meter breed overgenomen wat elektrisch bediend wordt. We zoeken iemand die dit bij ons wil ophangen en werkend wil laten maken, dus motor ook installeren.

Hordeur monteren

Ik wil een hordeur plaatsen in de kamer. Dit moet ook opgemeten worden.

Gordijnen monteren voor hoog raam

Ik wil een rail en gordijnen laten plaatsen door jullie maar het gaat om een raam bij een vide (7 meter hoog ongeveer) en om een gewoon woonkamerraam. Ik vroeg mij af waar ik aan moet denken qua kosten..

Vloeren leggen en schilderwerk

Ik wil de beneden verdieping (entree, toilet, keuken, woonkamer) voorzien van laminaat met ondervloer. De bovenverdieping (trap, overloop, 3 slaapkamers) wil ik voorzien met vloerbedekking met ondervloer en op de trappen ook. Ook wil ik beneden laten schilderen. Er moet ongeveer 50-70 m2 geschilderd worden.

Windscherm monteren

Ik heb een uittrekbaar windscherm van circa 4 meter lang gekocht en de cassette waar deze in zit wil ik graag laten monteren op de buitenmuur van de woning. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Kledingkast monteren

Ik heb in mijn slaapkamer een kledingkast die vast zit aan de muur met 1 deur daar wil ik graag allemaal planken in ongeveer 10 - 15 de hele kast om kleding op te leggen hoeveel gaat dat mij kosten om dat te laten monteren zelf heb ik nog geen materialen ben ook benieuwd hoeveel de planken kosten en schroefjes

Schutting herstellen in de tuin

Door de storm zijn er palen van de schutting bij het maaiveld afgebroken. Deze zullen vervangen moeten worden door hardhouten palen. Ongeveer 60 a 80 cm diep. Het betreft 7 of 8 palen.

Zeil verwijderen

3 vierkante meter zeil dat geplakt zit op boord uit de keuken verwijderen.

Traploper leggen op trap met bocht

Ik ben op zoek naar iemand die een traploper kan los leggen. De trap heeft 21 treden en een bocht naar links. Ik heb de loper al gekocht en de roedes heb ik ook. Graag een prijsopgave.

Wandmeubel aan betonnen wand ophangen

Ik wil graag een wandmeubel laten monteren. Het wandmeubel is 3 meter lang en 40x38 cm breed en moet aan een betonnen nieuwbouwmuur gemonteerd worden. Tevens een bovenkast van 60x64 cm.

Verschillende montageklussen in huis

Ik wil een afzuigkap installeren, een aantal tegels rond het aanrecht plaatsen van minder dan 1 m2, 6 binnendeuren installeren, en 8 lampen van het plafond installeren (geen schaal).

Raam eruit halen en terug zetten

Oud kozijn met 6 ruitjes moet eruit zodat de bank erin kan. Daarna moet ie weer terug geplaatst worden. Het is een raam dat omhoog schuift en met gewichten blijft hangen. Ik verneem graag wat de kosten zijn.

Ramen voor raamdecoratie opmeten

Ik wil graag 7 ramen laten opmeten. Ik wil raamdecoratie kopen en denk aan rolgordijnen en 1 duo-rolgordijn. Ik wil alles in mijn woning gaan bedienen d.m.v. domotica, ook de raamdecoratie. Ik wil daarom graag informatie over de mogelijkheden van automatische bediening of een motor.

Oude keuken en wandtegels slopen en afvoeren

Om onze keuken gereed te maken voor een nieuwe keuken, zoeken wij een professional die onze oude keuken kan uitbreken en afvoeren. De kastjes en de tegels moeten er afgehaald en afgevoerd worden.

Klussen in huis en laminaat leggen

Ik wil graag 1 wastafel laten monteren, 2 hanglampen vervangen en 62 m2 laminaatvloeren (2 kamers en de gang) leggen.

Elektrisch zonnescherm repareren

Ons Electrisch werkt niet meer, ligt waarschijnlijk aan de somfy schakelaar oid. Zo spoedig als mogelijk repareren.

Schade door lekkage herstellen

De vloer is helemaal nat geworden in de gang (zijl) en in de keuken is de laminaat helemaal nat geworden. In het opberghok zijn alle spullen nat geworden, die moeten allemaal weggegooid worden. Het beste is om langs te komen en zelf te beoordelen, de werkplek is goed bereikbaar en de vakman is verantwoordelijk voor het afval.

Balustrade van plexiglas plaatsen

Het gaat over de balustrade van plexiglas platen die zich in een winkelruimte bevindt. De plexiglas platen worden aan de betonnen vloerrand bevestigd en hebben geen balusters. Alles staat in de bijlage.

TV ophangen met muurbeugel

Graag willen wij onze tv laten ophangen in de woonkamer met een Vogel muurbeugel. We hebben de muurbeugel hier al liggen. Er is een boorhamer nodig om in de betonnen wand te boren. Ik hoor graag vooraf wat hiervoor de kosten zijn.