Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Haarlem of directe omgeving.

3023 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: volledig slopen tussenwoning /voormalig winkelpand, spanplafond aanbrengen in de aanbouw, spanplafond op de begane grond, spanplafonds in mat wit maken, verouderd appartement updaten met spanplafond, spanplafonds aan laten brengen, bedrijfsruimte na brand roet vrijmaken, schilder- en laminaatwerk in de woning, spanplafond in de woonkamer monteren, spanplafond aanbrengen, klussen bij een VVE-complex, diverse klussen in huis, tapijt en laminaat aanbrengen, akoestisch spanplafond monteren, behangen, schilderen en laminaat leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Haarlem:

Houten tafelblad schuren en lakken

Graag wil ik een houten tafelblad (2 bij 1 meter) laten schuren (er zit een kras in) en laten lakken.

Uitvalscherm opnieuw ophangen

Het uitvalscherm laat aan een kant van de muur los. Het lijkt erop dat de gebruikte schroeven te smal zijn. Het scherm zit nu ingerolt.

Klusjes uitvoeren

De werkzaamheden zijn als volgt: - Het staande toilet is stuk en dient te worden vervangen door een staand of zwevend model. - Wastafel vervangen - 2 lux a flex monteren - Deurbel repareren

Spanplafond over systeemplafond spannen

Ik wil in 2 kamers van ieder ongeveer 3.5 bij 2.5 meter de plafonds laten doen. Er zit nu een systeemplafond in met inbouw tl-verlichting. Hieroverheen wil ik graag een spanplafond laten monteren.

Sleuf en gat voor elektradoos frezen

Ik zou graag een offerte willen voor het frezen van een sleuf in beton en het boren van een gat ten behoeve van een elektradoos van 82 mm. Op een slaapkamer, horizontaal op ongeveer 1 meter hoogte en 3 meter lang. Bij voorkeur zo stofvrij mogelijk werken.

Sluitplaatjes plaatsen in kozijnen en een lamp aansluiten

Ik heb bij Gamma een aantal nieuwe deurklinken gekocht en deze op mijn deuren gemonteerd. Nu moeten de bijbehorende sluitplaatjes in de kozijnen gemonteerd worden, want de nieuwe deurklinken sluiten niet in de bestaande sluitplaatjes. Verder wil ik een nieuwe lamp laten ophangen in de keuken.

Houten jaloezieën op maat maken

Ik wil graag twee houten jaloezieën op maat laten maken. Ze zijn nu te breed en moeten terug gebracht worden naar 65 cm.

Zeer diverse klussen in huis

Ik heb een aantal kleine klussen die ik graag wil laten uitvoeren, namelijk: - Houten tussenschot verwijderen; - Lekkende kraan repareren; - Lekkende afvoerbuis repareren; - Laminaatplintje bij een drempel leggen; - Plafondplaatje monteren; - Schroef in raamsluiting; - Paneel met klok ophangen; - 2 schilderijen ophangen; - MDF-plaat ophangen; - Fotolijst ophangen; - TV-beugel ophangen; - 2 plafondlampen ophangen; - Tochtstrip bij 4 deuren plaatsen; - Tochtstrip bij 5 ramen plaatsen.

Poortdeur vervangen inclusief nieuw slot plaatsen

Mijn poortdeur moet vervangen worden inclusief een nieuw slot. Het betreft een enkele poortdeur en deze staat tussen 2 stenen schuren in.

Balkon schoonmaken en duivennet plaatsen

Mijn balkon van 5 x 2 meter is vervuild met duivenpoep. Ik wil het graag laten schoonmaken en om herhaling te voorkomen netten laten plaatsen.

Ladekastje onder de wastafel

Wij zijn op zoek naar een op maat gemaakte ladekast voor onder de wastafel (95 cm breed x 34.7 cm diep). Het liefst 1 of 2 laden hoog. Inclusief valverdeling binnen. RVS handgreep of greeploos. We willen graag een houten kastje.

Fietsenrek plaatsen voor de winkel

Graag zouden wij een gratis en vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een fietsenrek voor onze winkel en de oude rekken laten verwijderen. De rekken kunnen wij evt. zelf bestellen. Of kunt u die ook leveren? We willen een rek voor 5 fietsen hebben. Kunt u ons voor beide opties een prijsindicatie geven?

Airco einhell 2501 storing e4

Storing verhelpen

Staalkabel vervangen van een zonnescherm

Staalkabel vervangen voor Luxaflex zonnescherm

Kattenluik plaatsen in een raam

Ik wil een kattenluik laten plaatsen in een raam dat bestaat uit 12 kleine ruitjes. Ik heb geen dubbel glas. Ik wil dat 1 ruitje wordt vervangen door plexiglas en hier het kattenluik wordt ingezet. Het gaat om een dun ruitje van 6 mm die makkelijk kan worden verwijderd door de stopverf te verwijderen. Ik woon een monumentaal hofje en Piet kijkt uit naar zijn nieuwe kattenluik.

Kruipruimte uitdiepen

Wij hebben een zeer ondiepe kruipruimte van ongeveer 20 centimeter diep. In het midden ligt ook nog wat puin. Dit zorgt ervoor dat we de ruimte niet goed kunnen ventileren en er nare luchtjes ontstaan. Graag zou ik de kruipruimte leeg laten zuigen tot een centimeter of 40 - 50 en daarmee ook het puin laten verwijderen. We hebben het over ongeveer 30 m2 . Graag ontvang ik hiervoor vrijblijvend een offerte. De kruipruimte is droog.

Gordijnen met rails, jaloezieën en rolgordijnen monteren

Als onze verbouwing over ongeveer 8 weken is afgerond, willen wij graag op 4 ramen houten jaloezieën laten plaatsen en op 4 andere ramen rolgordijnen. Verder moeten er 3 rails worden opgehangen met daaraan plissé gordijnen. Wij hebben alle materialen inmiddels besteld. We ontvangen graag uw offerte voor de montage.

Slaapkamer van onze dochter opknappen

Het betreft een huis uit 1920, met halfsteensmuren. Afmeting kamer: 4 meter bij 3.40 meter. Er is een CV aanwezig. Gevraagde werkzaamheden: 1. Raamkant, de muur met vocht/schimmelwerend middel voorbewerken (halfsteens gebouw); 2. Herstel/ schilderen muren & plafond; 3. Herstel/schilderen (scheuren in het plafond van gipsplaten); 4. Enkele aanpassingen elektriciteitsleidingen/contactdozen. Leidingen zitten niet in de muren, maar liggen er op/of op hout van kozijn; 5. Binnenkant vaste kledingkast aanpassen/ handiger maken; 6. Indien nodig eventueel pafond/muren eerst stucen; 7. Vervanging luchtrooster. Materiaal in overleg. Graag een offerte inclusief en exclusief materiaal. Indien mogelijk klus binnen komende twee weken beginnen/afronden

Elektrische rolluiken plaatsen

Ik wil een tweetal elektrische rolluiken voor twee vensters laten ophangen. Het materiaal heb ik al in huis en beide moeten op de eerste verdieping worden geplaatst. Een rolluik kan via het dakterras worden opgehangen, andere is boven de patio dus wat minder makkelijk te bereiken. Rolluiken zijn 2,46 en 1,87 meter breed. Graag ontvang ik een offerte.

Tuindeur in schutting plaatsen

Ik wil een tuindeur met slot in de dichte schutting laten plaatsen. Er zal dus een opening in de bestaande schutting gezaagd moeten worden. Op de foto een indicatie van de schutting en locatie tuindeur.

TV ophangen aan de muur

Ik wil een tv laten ophangen in mijn huiskamer met een wandbeugel aan de muur. Er zitten 4 schroefdraad gaten op de achterkant van de tv. De wandbeugel heb ik al aangeschaft via de Mediamarkt.

Parasol repareren

Het draaimechanisme vd parasol doet het niet meer.... ratelsysteem loopt vast? De parasol draait nog wel open, maar gaat met geen mogelijkheid meer dicht. Hierdoor is het dus ook niet mogelijk om de parasol ter reparatie ergens aan te bieden. We hebben de parasol rond 15 mei 2016 jl. Via internet gekocht, weet niet of er garantie op is en of je dit door de/een winkel kan laten repareren, dan wel de parasol laten vervangen!?

Zonnescherm repareren

Zonnescherm repareren

Schommel plaatsen

Wij willen graag een schommel laten maken met twee rechte houten palen die ingegraven worden en met beton worden aangestort. We willen hiervoor stevige palen laten leveren. Er moeten twee schommels aan.

Afrastering aanbrengen op een balkon

Ik wil het balkon geschikt laten maken voor mijn kat zodat ze veilig op het balkon kan zonder risico op ontsnappen of vallen. Hiervoor dient het balkon aan de voorzijde, bovenzijde en zijkant met netten of gaas afgeschermd te worden. Ik heb toestemming van de VVE, op voorwaarde dat er geen beschadigingen aan de balustrade komen. Ik heb de materialen nog niet in bezit en wil dit graag met degene die de klus gaat doen eerst voor bespreken, ik heb al een speciaal kattennet besteld. Bijgevoegd is een situatieschets en foto's van het balkon. Alle maten zijn circa maten.