Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Duivendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Duivendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Duivendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Duivendrecht of directe omgeving.

195 klanten uit Duivendrecht bevelen een bij Casius in Duivendrecht aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Duivendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: plaatsen badkamer, badkamer, tegelwerk, schilderwerk, tuinschermen plaatsen, stalen deurafscheiding voor de woonkamer, keukenkasten wrappen, een dakraam inspecteren/vervangen, opmeten en montage horren en plissegordijnen, pvc vloer aanbrengen in douche, sanitair, pVC vloerdelen leggen en plafondbetimmering vervangen of schilderen, raam in houten schuur plaatsen, installatie van een houtkachel, kouwennesten onder zonnepanelen verwijderen en gaas aanbrengen, toilet en badkamerrenovatie, afzuigkap, kasten, wanden en lampen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Duivendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Duivendrecht:

Behangen huis

Ik wil graag mijn hele huis laten behangen; huiskamer, hallen en 2 slaapkamers. Waarschijnlijk 45 bij 2,60 m.

Montage elektrisch knik arm zonnescherm

Ik heb een elektrisch knikarm zonnescherm van 3 meter bij 2,50 meter die moet gemonteerd worden en een stopcontact monteren voor bediening. De gevel is van steen.

Spot ophangen aan plafond

Spotje heb ik bij de Gamma gekocht, mogelijk een gat boren in het plafond.

Nieuwe boiler installeren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: nieuwe moderne boiler met 100 liter inhoud leveren en plaatsen, oude boiler graag verwijderen. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden?: afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Welke werken moeten uitgevoerd worden?: elektrische boiler plaatsen.

Hordeuren monteren in houten kozijnen

Graag vraag ik een gratis en vrijblijvend offerte aan voor het laten monteren van hordeuren op 2 dubbele deuren plus 2 kleine raampje aan de bovenkant van elke deur en 1 enkele keukendeur, plus 2 x 2 kleine ramen aan de zijkant. De woning is op de begane grond. De kozijnen zijn van hout. Ik heb de horren nog niet aangeschaft. Dat wil ik graag erbij berekend hebben.

Plavuizen verwijderen

Verwijderen plavuizen in de woonkamer, ongeveer 30 vierkante meter en een keuken van ongeveer 6 m2.

Legkast Rimini in elkaar zetten

Morgen woensdag 7 december koop ik bovengenoemde kast bij Praxis Westpoort. Deze kast wordt thuis bezorgd. Kan ik een afspraak maken om de kast in elkaar te laten zetten? De kast is 1.83 meter hoog en 75 cm breed.

Zonnescherm op het balkon ophangen

Het oude zonnescherm verwijderen en nieuw ophangen. Een handbediend scherm. Een scherm van 4 meter breed. Het is op een balkon is op de tweede verdieping. Wel aan de gevel monteren. Het oude scherm kan via de trap naar beneden en de nieuwe op die manier naar boven. Zodra we weten wat de kosten zijn, bestellen we het nieuwe scherm.

Klussen in en om het huis uitbesteden

Ik heb verschillende klussen liggen, ik wil graag weten wat het kost om ze te laten uitvoeren: - glas schuurdeur vervangen - lamp badkamer ophangen - netjes aansluiten cv ketel en wasmachine op stopcontact (nu met verlengsnoer) - netjes afsluiten luchtkanalen in de woning - aanbrengen roostertje afzuigkap op voorgevel - contactdoos aanbrengen buitenverlichting (weggestuukt) - aanbrengen isolatiemateriaal verwarmingsbuizen en achter cv huiskamer - ophangen rolgordijn, naar beneden gevallen

Plaatsen serre

Fundering en zijmuren staan, echter de serre (hout) 2,5x6m dient nog geplaatst te worden. Het gaat om arbeid en materiaal (tekeningen van architect zijn beschikbaar). Materiaal leveren door vakman.

Renoveren badkamer, laminaat leggen, wand plaatsen inloopkast

Het betegelen van de badkamer over bestaande tegels (3,5m2 vloer en wanden 19m2), douche maken (graag advies, inloopdouche of douchebak, muur of glazen deur). Boiler en wasmachineaansluiting uit het oog werken, wastafel verplaatsen. Laminaat leggen (2 slaapkamers, ongeveer 70m2) en wand plaatsen voor inloopkast (wand wordt ongeveer max. 2.50). Donderdag ben ik in de buurt van het pand, dus kan er eventueel bezichtigd worden.

Ik zou graag een schuifwand willen laten ...

Ik zou graag een schuifwand willen laten aanbrengen onder schuin dak (welke voorzien is van balken) over breedte van 4.16 meter en diep ca 60 cm, hoog ca 60 cm. Deze schuifwand komt dan in plaats van een vaste opstaande wand (zoals die er nu is, met daarachter dus onbereikbare bergruimte). Er ligt al vloerbedekking in de kamer en deze loopt niet door achter de vaste wand. De schuifwand bestaat uit 4 schuifpanelen die door rails rijden, allen voorzien van een gat (als handvat). De klus lijkt mij geen hogere wiskunde, maar ik ben hoogzwanger en op 14 augustus uitgerekend. Mijn man heeft 2 linkerhanden en geen tijd. De schuifwand komt in de kinderkamer, dus ik zou ook graag willen weten op welke termijn deze klus geklaard kan worden.

1. Graag aansluiten van droger en ...

1. Graag aansluiten van droger en wasmachine op trekschakelaar. De snoeren van beide zijn te kort deze moeten van een langere snoer worden voorzien. 2. Over beide apparaten moet een werkblad geplaatst worden. 3. Ook moeten er een aantal gaten geboord worden ivm ophangen kast (badkamer) hemel voor bed (slaapkamer)

Ophangen van 2 zonneschermen op de 4e ...

Ophangen van 2 zonneschermen op de 4e etage voorzien van balkon, zonneschermen moeten van de begane grond omhoog getrokken worden naar de 4 etage. Ieder scherm is 4 meter breed.

plaatsen van tuinhuis in de speeltuin ...

plaatsen van tuinhuis in de speeltuin van een kinderdagveblijf met als doel speelgoed opbergruimte.

Zonnescherm/uitvalscherm 240 bij 90 cm, ...

Zonnescherm/uitvalscherm 240 bij 90 cm, waarvan links de staaldraad is losgeschoten uit zonnescherm. staaldraad licht nu binnen in huis en moet weer door de muur naar buiten gebracht, om bevestigt te worden in het zonnescherm.

Onze beneden verdieping gaan wij ...

Onze beneden verdieping gaan wij verbouwen tot keuken. Één van de onderdelen is het aanleggen van vloerverwarming met het bijbehorende betonstorten. Wij zijn opzoek naar iemand die: 1) de vloerverwarming kan aanleggen, inclusief afkoppelen van de bestaande radiatoren en/of 2) de betonnen ondervloer kan aanleggen. (waarna de afwerkvloer wordt gelegd). Beton aanleveren/maken/glad afwerken. Het gaat om een verdieping met betonnen fundering. beganegrond, oppervlakte ca. 50 m2 In overleg moet een deel van de aangrenzende gang (wat een onderdeel is van de 50m2) de huidge tegelvloer worden verwijderd. Dit laatste alleen wanneer we besluiten om ook hier vloerverwarming te plaatsen.

bouw vuurwerkkluis in winkel

bouw vuurwerkkluis in winkel