Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor zonnescherm afvoeren:

Zonnescherm afvoeren

alleen afvoeren zonnescherm lengte 4 meter zonder doek is al losgekoppeld van muur
Onze klant uit Diemen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zonnescherm afvoeren uit heel Nederland:

Elektrische zonwering verwijderen en afvoeren

Electrische zonnescherm is bevestigd beneden aan de achtergevel, van 4,5 meter breed verwijderen en afvoeren.

Zonnescherm verwijderen

Ik wil een zonnescherm laten verwijderen en afvoeren van 550 cm breed en 250 cm uitval aan de achterkant van t woonhuis begane grond.Hij hangt aan de muur en is defect waardoor hij ongeveer 1.5 m uithangt omdat hij niet meer ingerold kan worden. Het is een zware. Wat zijn de kosten hiervan? Graag zsm demonteren en afvoeren ivm uithangend rolluik.

Elektrische zonwering verwijderen en afvoeren

Ik een elektrisch zonnescherm laten verwijderen en afvoeren i.v.m. verhuizing. Appartement 2 hoog en er is een ruime plaats voor hoogwerker. Zonnescherm is 2,5 meter breed.

Complete tuinrenovatie

De tuin moet eigenlijk compleet gerenoveerd worden. Alles moet eruit gehaald worden en opnieuw ingericht. Ik heb een tuin van 6 meter breed en 8 meter lang. De volgende klussen moeten gebeuren: - 1 x schutting geïmpregneerd hout vervangen, (aan linker zijkant m) en 1 x aan de achterkant (6 m) met poortdeur met slot/knip. - Tegen de zij schutting: achterin in de tuin het plaatsen van schuur ( 2,5 bij 2,5 m), schuin aflopend dak. - Voorin tegen het huis aan een nieuw op te bouwen houten serre in de kleur wit geverfd, er moeten ramen komen, een deur en een hor, en het dak moet licht doorlatend zijn en schuin aflopend. Dan het huidige elektrische zonnescherm van het serre dak graag weer terugplaatsen. - Dan willen we een overkapte tussenruimte tussen de serre en de schuur, deze ook schuin aflopend. (3 meter x 2,5 meter). - Afstemmen van deuropeningen (draaiend naar buiten naar schuttingzijde) op elkaar voor doorloop/ of schuifdeuren in schuur en serre - regenwater afvoer / regenton op verhoging - her bestraten van vloeren, serre en schuur en paden, aansluitend op terras (nu witte grindtegel), aanpassen van hoogte bij terras en drempels van deuren - sloop en afvoeren van materialen (oude serre, schuur, bestrating, oude begroeiing) - verfraaien van tuin door verwijderen oude boomstammen, laag nieuwe aarde/ eventueel enkele nieuwe vaste planten in borders + terugplaatsen enkele planten - borders omranden Er is een achterom.

Zonwering verwijderen en afvoeren

Ik heb aan de achterzijde van mijn woning een zonnescherm van 5,25 meter breed die ik wil laten verwijderen en afvoeren. Het is op een balkon, maar er is gelegenheid om aan achterzijde via een pad af te voeren. De cassette is niet helemaal dicht, maar staat zo’n 25 cm uit, vanwege kapotte knikarm.

Zonnescherm ophangen

We willen bij de Praxis een handmatig knikarm zonneschermaan schaffen met dichte cassette, 5 meter breed en uitval 2,5 meter. Wij willen graag weten wat de kosten zijn voor montage en het afvoeren van het oude scherm.

Zonnescherm monteren

Wat kost het om een elektrisch zonnescherm van 5.50 meter breed, met binnen schakelaar, bij mij te monteren en aan te sluiten? Voor de motor zit er een aansluiting in de muur waar wij die En daarbij de oude handbediende te demonteren en te verwijderen, graag ook afvoeren.

Elektrische zonwering verwijderen en afvoeren

Op de 6e etage van een woonflat in Rotterdam IJsselmonde moet een elektrisch bediend zonnescherm worden verwijderd en afgevoerd. Dit i.v.m. een nieuwe huurder, het moet z.s.m. gebeuren. Het zonnescherm is 6 meter breed en 2,5 meter diep, in prima staat, alleen het doek is vuil, maar zeker restwaarde voor de liefhebber. Het zonnescherm is bevestigd aan ijzeren stangen omdat er destijds niet in de gevel geboord mocht worden.

Defecte zonescherm laten verwijderen en afvoeren

Het zonescherm is een uitvalscherm en hij staat in de uitvalstand. De motor er van is defect ik kan hem niet meer omhoog krijgen. Het zit op 5 hoog en ik heb geen balkon aan de voorzijde. Het zonnescherm is ongeveer 3,5 meter.

Zonnescherm demonteren en afvoeren

Ik heb een zonnescherm die ik wil laten verwijderen en afvoeren. Ik zit in een appartementencomplex op 2 hoog dus het moet verwijderd worden met behulp van een steiger. Het zonnescherm is zo’n 3 meter breed.

Partners

Partners van Casius