Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor parasol van gamma repareren:

Parasol van Gamma repareren

Op 20 juni 2017 heb ik de 'Barbados Zweefparasol' gekocht (vierkant), taupe. Helaas heeft 1 spijl losgelaten (het ijzerdraad dat alle spijlen bij elkaar houdt, is gebroken). Nu is het evenwicht weg van de parasol en werkt hij niet goed. Nu wil het het graag laten repareren voor 20/6, als dat niet lukt, mag ik de parasol namelijk terugbrengen en een andere zoeken maar ik geef er de voorkeur aan om hem op kosten van de Gamma te laten repareren (daar heb ik toestemming voor). Liefst hoor ik dus of dit te repareren is en zo niet, dan ga ik ruilen.
Onze klant uit Diemen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor parasol van gamma repareren uit heel Nederland:

Zweefparasol monteren

Ik wil een zweefparasol laten monteren. Wij hebben een klusser nodig die ons hiermee kan helpen. Ik kan dit zelf niet doen en helaas heeft mijn man problemen met zijn rug. De parasol ga ik bestellen bij de Gamma; de Central Park zweefparasol antraciet.

Deurluifel ophangen

Heb een deurluifel/overkapping van € 199,- besteld bij Gamma. Het is voor de onderbuurman, op zijn luifel is mijn parasol terechtgekomen. Volgens de buurman die bij de Gamma is geweest, zou het monteren € 50,- kosten. Klopt dit bedrag?