Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Diemen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Diemen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Diemen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Diemen of directe omgeving.

1063 klanten uit Diemen bevelen een bij Casius in Diemen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Diemen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: kelder maken van de kruipruimte, voorbereiding betonstort tbv schuur, uitbouw van glas realiseren, werkzaamheden in restaurant, loodgieterswerk voor een wereldrestaurant, stuken badkamer, toilet en 2 plafonds, badkamer en vaatwasser installeren, zwevend toilet plaatsen, reparatie tuinhuis, plafond isoleren, inbouwtoillet laten vervangen, woning laten behangen, grindvloer verven in andere kleur, kruipruimte uitzuigen van zand, elektra, afvoerproblemen en whirlpool lek - herstelwerkzaamheden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Diemen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Diemen:

Deuren op maat maken en afhangen

Ik zou graag 2 deuren willen laten afhangen. 1 stompe en 1 opdek deur. De deuren moeten ook op maat gemaakt worden. Graag verneem ik van u wat dit gaat kosten.

Gordijnen plaatsen

Wij hebben gordijnen besteld voor een breedte van 516,5 cm. De hoogte is 245 cm. Nu willen wij de rails en gordijnen graag door jullie montage service laten ophangen, maar we zagen dat een stel een maximale breedte heeft van 350 cm. Hoe kunnen we dit oplossen? Verder willen we ook graag de gordijnen in de slaapkamer laten ophangen (breedte 297, hoogte 243,5 cm).

Boren en plaatsen ventilatieroosters

Ik zoek een aannemer die bij 7 woningen 4 ventilatieroosters kan plaatsen ten behoeve van ventilatie van de kruipruimte. In totaal gaat het dus om 28 roosters inclusief het plaatsen hiervan. Het werk moet gebeuren bij 7 tussenwoningen.

Kast in elkaar zetten

Er moet een Alpha zweefdeurkast in elkaar gezet worden op de eerste verdieping van het huis. De kast is 120 bij 180 bij 60 cm.

Jaloezie smaller maken

Ik wil jaloezieën smaller laten maken. Het kozijn is 69.3 cm breed en ik wil graag circa 8 mm aan beide zijden laten innemen. De hoogte is 156.5 cm. De jaloeziebak is van metaal en de jaloezieën zijn van hout.

Vervangen van een buitenlamp

Vervangen van een buitenlamp door een nieuwe. buitenlamp. inbraakalarm geplaatst.

Zonneschermen terug plaatsen

Twee zonneschermen terug plaatsen nadat de kozijnen zijn vervangen. Doordat de kozijnen van kunststof zijn moeten ze nu aan de muur bevestigd worden. Ook moet het electra weer bevestigd worden om de zonneschermen te besturen. Het is op 8 hoog en het balkon is nauw.

Electrische bediening zipscreens monteren

Voor 2 ramen, van 140 cm hoog en 85 cm breed heb ik belangstelling voor de elektrische bediening zipscreens. En wellicht 1 voor binnen maar die zal dan 365 cm breed zijn en 240 cm hoog.

Parasol van Gamma repareren

Op 20 juni 2017 heb ik de 'Barbados Zweefparasol' gekocht (vierkant), taupe. Helaas heeft 1 spijl losgelaten (het ijzerdraad dat alle spijlen bij elkaar houdt, is gebroken). Nu is het evenwicht weg van de parasol en werkt hij niet goed. Nu wil het het graag laten repareren voor 20/6, als dat niet lukt, mag ik de parasol namelijk terugbrengen en een andere zoeken maar ik geef er de voorkeur aan om hem op kosten van de Gamma te laten repareren (daar heb ik toestemming voor). Liefst hoor ik dus of dit te repareren is en zo niet, dan ga ik ruilen.

Horren monteren in houten kozijnen

Graag zou ik willen weten wat het kost om 2 raamhorren te laten monteren, afstellen en op maat te laten maken. Ik wil graag 2 horren van Bruynzeel bij Gamma gaan kopen deze week. De afmetingen kan ik nog opsturen.

Build partition wall and move washing machine water connection

In the roof of my house, there is already a partion wall but is made with plastic things that i don't like. I'd like to have a wall with aerated concrete blocks. I'd like also to have painted the wall and the roof as well with white painting. The wall has a triangle shape, where the base length is 6,35 m and high is 3,20 m. I would like also to move the water connection of the washing machine on the same floor. Where the washing machine will be, there is a water connection for the boiler and the drain connection. What is needed is to remove the current water connection. Last thing is to install some electric socket and switch. In attachment you can see some picture. Thanks.

Gat in de plastic opbergbak zagen

Ik heb een plastic opbergbak waarin in een gat wil aanbrengen. Ik wil de bak als kattenbak gebruiken. De cirkel heb ik al op de bak getekend en heeft een doorsnede van ca. 30 cm. Echter ik heb niet het juiste gereedschap om de cirkel aan te brengen. Ik kan met de bak naar de Gamma in Diemen komen.

Hordeur laten opmeten en monteren

Graag wil ik een hordeur laten opmeten en monteren. De maten die ik zelf heb opgemeten (indicatief) 112 x 91/92 cm. Dus nog nameten door expert en dan leveren.

Click rails voor schilderijen bevestigen

Ik wil 3 x een click rail laten bevestigen (om schilderijen op te hangen). Een rail van 2 meter en 2 x een rail van 4 meter. Het merk is Arti Teq.

Kapotte toiletbril vervangen

Oude toiletbril is stuk. Ik schaf nieuwe aan maar deze moet wel bevestigd worden.

Gordijnrails ophangen

In ons nieuwbouwhuis (oplevering 30 januari 2018) moeten op 5 plekken gordijnrails worden opgehangen op het plafond. Kunt u daarvoor een offerte opstellen of een inschatting van de kosten? Het gaat hier om ongeveer 10 meter.

Badmeubel met geïntegreerde wasbak maken

Wij de graag een meubel laten maken van 170 centimeter breed met één wasbak aan één zijde. Twee lades over de hele lengte liefst van hout met andere kleur bovenkant. Ben er nog niet helemaal uit welke mogelijkheden er zijn. En ben ook benieuwd wat het kost. De klant wil graag gebeld worden door de vakman om wat extra details door te nemen.

Op maat gemaakte rolgordijnen monteren

Omdat de gordijnen al op maat zijn gemaakt en voor twee van de drie gordijnen de (oude) steunen ook al zijn gemonteerd lijkt het mij niet veel werk: ik schat een half uurtje of minder. Daarom vind ik de standaard montageprijs (€149,-) nogal aan de hoge kant en vraag ik me af of dit klusje voor minder kan en liefst zo spoedig als mogelijk.

Gordijnrails monteren

I want to install 3 set of curtain rails. Height: 3m width: first set: 4. 5 meter second set: 2. 8 meter third set: 2. 2 meter

Dakraam plaatsen

Het gaat om een nieuwbouwhuis, waar wij een dakraam in willen laten plaatsen. Geen idee nog van hoe groot het dakraam zal zijn, zeg 115 bij 120. Het liefst hoor ik meerdere bedragen bij meerdere groottes van het raam. Het gaat om 1 raam aan 1 kant van de zolder.

Lamp boven eettafel ophangen

Ik heb een grote eettafellamp (diameter 71 cm, snoerlengte 180 cm) besteld die, naar verwachting, vrijdag 11-8 geleverd wordt. Deze lamp wil ik op laten hangen, maar zal ongeveer 80 centimeter van de centraaldoos komen te hangen. Het snoer wil ik graag netjes weggewerkt hebben, middels kabelgoot. Ik wil ook graag dat de centraaldoos netjes gemaakt wordt met een centraaldoosdeksel. Het plafond is van beton. Ik wil weten welk materiaal er nodig is, zodat ik daarvoor kan zorgen.

Sleuven en gaten frezen in beton voor aanleg van elektra

Ik heb mijn huis inmiddels flink verbouwd en wil in september de afwerking laten verzorgen door een stukadoor. Voordat die aan de slag gaat, wil ik nog elektra (ver)plaatsen. Daarvoor is wat freeswerk en boorwerk in betonnen muren nodig, en daarvoor zoek ik nu een vakman. Er moet een sleuf van 4 meter en 4 gaten worden gemaakt voor het aansluiten van een extra stopcontact voor een TV aan een beugel Verder moeten er 3 meter sleuven worden gefreesd voor wandlampjes en 2 gaten voor het inbouwen van een lichtschakelaar. Het gaat dus in totaal om ongeveer 7 meter frezen en 6 gaten boren. Ik ontvang graag uw prijsopgave en de termijn waarop u dit kunt verzorgen.

Slaapkamer behangen en laminaat leggen in gehele woning

Ik wil een slaapkamer eerst behangen (13.2 m2) dan in dezelfde kamer de laminaat leggen en de rest van het huis. Ook laminaat leggen (ongeveer 52 m2 totaal), de laminaat is voor het hele huis zelfde kleur. Graag wil ik mij laten adviseren in mogelijkheden van vloeren. Ik wil best wat meer betalen voor goede kwaliteit. Witte kleur. Behang ga ik zelf halen. Oude laminaat haal ik er zelf uit. In de gang zit een kleine verzakking, wellicht dat hier ook even naar gekeken kan worden.

Horren monteren in houten kozijnen met openslaande deuren

Ik wil graag 2 horren monteren in houten kozijnen. Betreft 2 openslaande deuren naar buiten toe. Hoogte 2.18 meter en totale breedte 1.51 meter. Ik wil de horren graag in overleg met de vakman kopen.

Inmeten en monteren van roljaloezieën

Ik heb een woning met 3 verdieping, dit huis moet in gemeten worden voor een offerte voor jaloezieën. Gaat om verduisterende roljaloezieën die ik geplaatst wil hebben op alle verdiepingen.