Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Den Helder te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Den Helder heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Den Helder u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Den Helder of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Den Helder bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: dakopbouw, renovatie badkamer en toiletruimte, inclusief isoleren, plavuizen leggen en buitenkant lift schilderen in appartementencomplex, dak en wanden vervangen inclusief asbest verwijderen van een stal, houten walbeschoeiing vervangen, woonkamer / Keuken renoveren, ontwerpen en (deels) herinrichten van ruime tuin, dakterras met kunststof dakbedekking en vlonders realiseren, een gehele badkamer renoveren, vlonder en schutting vervangen en aanleggen bij water, damwandplaten vernieuwen op een dak, dakraam realiseren, badkamer renovatie, klussen in huis + toilet renovatie, thermisch isoleren van plafond en vloer en mogelijk wanden, waterschade herstellen muren en plafond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Den Helder staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Den Helder:

Infrarood verwarming aan het plafond

Eurom infrarood verwarming Mon Soleil 600 Ceiling 800W Wi-Fi bevestigen in de badkamer aan het plafond. Het verwarmings element moet bevestigd en doorgelust worden met de lamp. Het kan direct geplaatst worden.

Het monteren van zwenkwieltjes onder werkkar

een bestaande werkkar heeft 4 wielen. waarvan 2 zwenkwieltjes en 2 vast geplaatste wielen. dit moeten 4 zwenkwielen worden. de werkomgeving vereist een grote mate van hygiene, dus goed afgewerkt materiaal gebruiken. wieltjes moeten nog aangeschaft worden. De doorsnee van het (draaibare) wiel is 12 cm De afstand van grond tot onderplaat van de kar is 17.8 cm.

Douchewand en bak + badkamermeubel met spiegel plaatsen

Graag zou ik in de badkamer een badkamer meubel met wasbak, kraan en spiegel willen laten monteren en hiernaast ook een hoek- douchewand met spoelbak. En een kleine wasbak in het toilet met kraan. Er is nu een kapotte douchewand aanwezig die verwijdert moet worden, de huidige wasbak moet ook verwijdert worden.

klussen schuifdeur

Ik wil een harmonicaschuifdeur laten plaatsen in mijn woning. Het probleem is dat mijn opening ongeveer 2 meter is en de deur 1,97, het lijkt erop dat de deur ingekort zou moeten worden. De mogelijkheden overleg ik graag met een vakman

Behangen trapgat

Ik wil graag een trapgat laten behangen. Het is ongeveer 10 m2. Er zitten wel hoeken in en verschillende hoogtes.

Terraszonwering ophangen

Bij de praxis een optima terraszonwering gekocht van 550cm breed. Graag zouden wij deze willen laten monteren. Graag op korte termijn!

Ophangen zonwering buiten

Wij zijn voornemend om een nieuw zonnescherm aan te schaffen over de gehele breedte van ons terras achter. De zonwering zal 550 cm breed worden met elektrische motor. Wat gaat het ons kosten om die te laten ophangen??

Close in boiler vervangen/installeren.

Onze close-in boiler is stuk en ik wil deze laten vervangen door eenzelfde, namelijk de Daalderop in uw assortiment. Is dat mogelijk en zo ja, wat zijn dan de totale kosten? Het gaat om een boiler van 10 liter.

Diverse klussen in huis

Ik heb een aantal klussen die in huis gedaan moeten worden: - Het kunststof dak van de serre waterdicht kitten. - Ook moet het aanrechtblad in de keuken vervangen worden en willen we tegelijkertijd de gasplaat vervangen door inductie (waarschijnlijk perilex aansluiting nodig). - Er moet een binnendeur ingehangen worden in de woonkamer (stompe deur). Deurpost aanwezig. De materialen moeten nog worden aangeschaft. Dit zou ik graag in overleg met de klusser doen zodat wij zeker de juiste maten en materialen hebben.

Zonwering ophangen

Ik zoek iemand die voor mij een zonnescherm met knikarm van 3 meter breed en een uitval van 2.50 meter wil ophangen. Aan de voorkant van mijn huis.

Zonnescherm ophangen

Ophangen van een zonnescherm van 2.95 meter breed. Er heeft al een zonnescherm gehangen dus de gaten zijn waarschijnlijk al geboord. Moet op de begane grond worden opgehangen.

Schutting plaatsen op dakterras

Graag wil ik een schutting laten plaatsen op een plat dak achter mijn huis. Ik gok dat het om 7 a 8 tuinschermen gaat. De bevestiging zal aan de muur van huis zijn en de rand van het dak. Is dit mogelijk voor 15 juni? Graag al het plaatsingsmateriaal meenemen, ik kan het zelf namelijk niet vervoeren en het dak op krijgen. Het betreft een eerste verdieping! HEt dakterras is binnendoor via een gewone trap te bereiken en ook via één zijkant huis is met ladder vanaf de grond ook te bereiken. Het gaat om een vrijstaande bovenwoning.

Motor van zonnescherm repareren of vervangen

Motor van knikarmscherm maakt veel lawaai, waarschijnlijk veroorzaakt door te veel mechanische weerstand. Breedte 4,80 m, uitval 2,5 m.

Plissé hordeur laten monteren

Ik wil een hor laten plaatsen van 245 bij 174 cm.

IKEA-kast en uit elkaar halen, verhuizen en in elkaar zetten

Ik wil graag onze IKEA PAX kast laten demonteren en monteren op een ander adres . De kast is 2. 50 meter breed en 2. 36 meter hoog met witgelakte deuren. De kast bestaat uit drie delen (2 x 1 meter breed en 1 x 50 cm breed).

Jaloezieën ophangen

Graag een offerte aanvraag met betrekking tot 3 op te hangen jaloezieën. Eenmaal voor een voorraam 112 cm breed (2 maal) en met een hoogte van 210 centimeter. En een achterraam 110 cm breed, 210 cm hoog. Wat gaat het kosten om deze in te meten en te bevestigen, staat niet duidelijk aangegeven. Bouwmarkt medewerkers kwamen hier ook niet uit!

Zonnescherm voorzien van een motor

Gaat om een zonnescherm triple f, die bedien ik met de hand, maar dat is te zwaar voor mij. Wat kost een motor, bevestigen op het zonnescherm plus dat jullie het scherm goed afstellen?

Hordeur installeren

Ik wil in het bedrijf waar ik werk een deurhor vervangen. De oude is stuk en ik zou graag een nieuwe willen laten installeren. We hebben een houten kozijn. Betreft gewoon een standaard deur. Ik heb nu een Hamstra hor, type 06.

Douchedeur plaatsen

Wij willen graag een doucheschuifwand van drie panelen laten plaatsen in nis, tussen twee muren. Er hoeft niets verwijdert te worden en het is net opnieuw betegeld. Het gaat om de Bruynzeel Lino 3-delig van Chroom, 90 bij 195 cm. Graag willen we weten wat deze installatie zal kosten.

Gordijnroedes monteren

In mijn flat moeten gordijnroedes worden opgehangen in 5 ruimtes. 4 kamers hebben een zachtboard plafond en 1 kamer heeft een betonnen plafond. De plafonds zijn ongeveer 2.6 meter hoog.

Gordijnroedes monteren

Gordijnroedes monteren in 5 kamers. De materialen heb ik in huis. Aanstaande donderdag en vrijdagochtend ben ik niet bereikbaar.

Opdekslot van de voordeur vervangen

Ik wil het oude slot laten verwijderen van de voordeur (het slot is kapot, de sleutel draait wel, maar het slot draait niet mee) en vervangen door een nieuw opdekslot. Graag reactie via mail.

Raamfolie aanbrengen

Ik wil op 12 ramen in mijn woning raamfolie aangebracht hebben. Onlangs heb ik bij Gamma raamfolie gekocht, maar het resultaat is niet wat had gehoopt. Graag zou ik dit door iemand willen laten uitvoeren met meer ervaring en een offerte willen krijgen. - Keuken: raam links: 33 x 55 centimeter. - Keuken: raam rechts: 47 x 115 centimeter. - Slaapkamer raam voorkant links: 60 x 80 centimeter. - Slaapkamer raam voorkant rechts: 60 x 80 centimeter. - Slaapkamer raam zijkant: 93 x 30 centimeter. - Woonkamer deur: 45 x 140 centimeter. - Raam rechtsonder: 147 x 34 centimeter. - Raam rechtsboven: 147 x 50 centimeter. - Raam linksonder: 147 x 34 centimeter. - Raam linksboven: 65 x 50 centimeter. - Raam linksboven 2: 65 x 50 centimeter. - Badkamer: 47 x 48 centimeter.

Kattennet plaatsen op het balkon

Voor buiten op ons balkon, zijn we op zoek naar een klusjesman of timmerman die samen met ons gaat bekijken hoe we de net kunnen gaan plaatsen voor het balkon en daarna laten monteren.

Laminaat leggen en plafond witten

Het betreft een offerte aanvraag voor het leggen van nieuwe laminaat in mijn woonkamer met open keuken en gang. Het gaat hierbij om ongeveer 50 m2. Ook wil ik graag het plafond laten witten, dit zal ook ongeveer 50 m2 zijn. Er is waterschade geweest in de gang, waardoor de gehele vloer en plafond vernieuwd moeten worden.