Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Castricum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Castricum heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Castricum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Castricum of directe omgeving.

335 klanten uit Castricum bevelen een bij Casius in Castricum aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Castricum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: taatsdeuren plaatsen, keukeneiland en kast installeren, linoleumvloer vervangen, stacaravan laten slopen en afvoeren, betonvloer schilderen, taatsdeur met drievlaksverdeling plaatsen, reinigen van dakgoten en klein herstel, marmoleum- of linoleumvloer leggen, diverse klussen voor de zolder, trap renoveren en verwarmingen omhangen, wPC Elephant lichtgrijze design Tuinschermen en poort, laminaat leggen, douchedeur en warmte element plaatsen, deur in wand plaatsen, vloer leggen, inbouwkledingkast laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Castricum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Castricum:

Vervangen lichtarmaturen en plafonds bij kleinschalig appartementen complex

Voor ons appartementen complex (2 maal 6 woningen met gezamenlijke ondergrondse berging) willen wij graag de verouderde verlichtingsarmaturen vervangen door LED verlichting / armaturen. Ook willen wij graag de huidige plafond platen vervangen door nieuwe witte plafond platen teneinde een nieuwe frisse look te krijgen in de nu donkere gemeenschappelijke gangen Het plafond is ongeveer 2.5 bij 4 meter per verdieping (er zijn drie verdiepingen) plus een hal van ongeveer 5 bij 2 meter. Dit maal 2.

Horren plaatsen in huis

5x rolhor plaatsen 85x140 cm. In de dag monteren. De aanwezige vouwgordijnen iets naar voren plaatsen zodat de hor erachter komt. 2x Velux dakraam rolhor plaatsen GGL m04 en GGL s06. 1x Velux dakraam rolgordijn plaatsen GGL m04. Bij voorkeur in de middag of avond bellen voor een indicatie van de kosten.

Zeil in een stacaravan vervangen door vinyl

Ik wil graag mijn oude zeil vervangen in een stacaravan. Het gaat om een woonkamer van 2,3 x 5,5 meter, om een badkamer van 150 x 97 cm en eventueel een slaapkamer van 2,3 x 2,3 meter. Ik heb het vinyl al aangeschaft.

Houten jaloezieën ophangen

Alvast de beste wensen voor een gezond 2017. Graag zou ik 3 houten jaloezieen die op maat gemaakt worden, laten ophangen. Ik hoor graag van u wat het zou kosten als u ze ophangt. Ze moeten aan het houten deel van de kozijnen opgehangen worden.

Horizontale aluminium jaloezieën ophangen

Ik wil offerte voor het ophangen van een aantal horizontale jaloezieën. Betreft een vijftal standaard ramen. De jaloezieën moeten op het houten kozijn worden gemonteerd. Een jaloezie is 1720 mm breedte en 1370 hoogte, 1 x 770 breedte en 1370 mm hoogte, 1 x 1490 mm Breedte en 2030 mm hoogte, 1 x 1430 mm breedte en 2030 hoogte, 1 x 780 mm breedte en 2030 mm hoogte.

Klussen in huis

Ik heb een aantal klussen in mijn woning die ik graag gedaan zou willen hebben: - Twee plafondlampen ophangen (keuken en badkamer); - Wasmachine aansluiting controleren? De schakelaar schakelt niet uit; - Randaarde doortrekken van beneden naar eerste etage (en als dat niet veel duurder wordt, naar de derde etage). Mijn woning bestaat uit drie kleine verdiepingen; - Een vouwdeur op maat maken en monteren in de houten deurpost; - Eventueel nog allerlei ophangklussen zoals; twee kapstokken, handdoekarmen, vensterbank voorzien van klosjes opdat deze niet gaat afhangen, schuif op de voordeur, blus/ brand-deken ophangen, brandmelder. Mogelijk heb ik niet al het bevestigingsmateriaal omdat ik niet goed weet wat ik nodig heb. Boren gaat om muren, plafonds en gipsmuur. Ik zelf heb geen boormachine (alleen accuboor) en misschien niet de juiste pluggen en schroeven. Allereerst globale indicatie van de kosten/ offerte per mail, aangezien ik geen idee heb wat een en ander kost. Daarna uitgebreider.

Verschillende klussen in huis

Ik heb een aantal klussen die ik graag wil laten uitvoeren: Ik heb een nieuw stopcontact in de schuur, maar deze maakt geen contact met het elektriciteitsnet. Ook wil ik graag de muren in de gang en de plinten laten schilderen. Dit gaat om ongeveer 10 m2.

Tuinpoort met schutting plaatsen

Ik wil graag een nieuwe tuinpoort met schutting.

Diverse werkzaamheden in de woning

Aantal klussen in huis: - Trede in hardhouten trap gespleten (moet gelijmd en pen erin). - Latje aanbrengen langs de vloer boven aan trap. - Trap bij- lakken. - Beuken vloer van keuken en bijkeuken afschuren en lakken (ongeveer 10 m2). - Nieuwe mat in vloer bij voordeur. - Klinken aan 7 deuren vervangen. - Stukje van aanlopende deur af. - Vuistgroot gat in binnenmuur repareren. - Flinke kier muur-vloer dichtmaken. - Snoeren en stekkerdoos in kamer wegwerken met voorzetplint. Eventueel: vlaggenstok en optrekstang aanbrengen.

Ventilatieroosters laten plaatsen in kunststof kozijnen

Ik wil twee ventilatieroosters laten plaatsen in kunststof kozijnen. En ik wil een hanglamp laten ophangen.

Montageklussen in huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Hangen van 4 lampen, monteren schilderijrails, tegels leggen in toilet, ophangen tv. Zo spoedig mogelijk

Montage- en installatieklussen in huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Het monteren van 3 keer deurbeslag in reeds bestaande deuren. Het deurbeslag heb ik reeds gekocht. En het ophangen van 1 lamp aan het plafond in de woonkamer, elektriciteitsaansluiting hiervoor is reeds beschikbaar en de lamp is aanwezig.

Hordeur maken en monteren

Ik wil een hordeur voor de voordeur laten maken en plaatsen.

Een aantal klussen laten uitvoeren

Graag wil ik een aantal klussen laten uitvoeren: - Het inmeten en het plaatsen van een Lundiakast, 3 deuren. - 3 keer jaloezieën met daarvoor vitrage - 1 rolgordijn. - Gordijn, gordijnroede en vitrage. De jaloezieën en het rolgordijn zijn allemaal op maat en dienen alleen geplaatst te worden.

Hordeur laten plaatsen

Ik wil een hordeur laten plaatsen. Ik heb GEEN e-mail adres (wat ingevuld is, is alleen een oud adres). Wilt U mij svp telefonisch benaderen?

Tegelwerk en leindingwerk in de keuken

Het betreft een nieuwbouw huur appartement. Er is zelf gekozen voor een keukenuitbreiding; klein stukje boven de tafelmodel koelkast dient nog betegeld te worden, ook om lichtschakelaars. Dit stukje is ongeveer 60 bij 60 cm. Daarnaast ligt er een loze leiding in keukenkastje, deze moet doorgetrokken worden zodat de koelkast erop aangesloten kan worden. Indicatie mag ook per mail worden doorgegeven.

Knikarmscherm repareren

Draaisysteem werkt zeer stroef

Lasklussen

kleine lasklussen

tv kabel

Tv kabel door een pvc buis heentrekken om in de slaapkamer tv te kijken.maximale lengte 18 meter. van meterkast naar slaapkamer.pvc leiding ligt er al.appartement.alle benodigdheden al.aanwezig

3 zonweringen plaatsen

3 zonweringen plaatsen op velux dakramen. Het zijn 2 grote en 1 kleine, aan de binnenkant. Zonweringen zijn al aangeschaft.

Nieuw electrische zonwering

We willen een electrische zonwering van 5.40 meter breed en de oude handmatige weg laten halen. Nieuwe electrische zonnescherm ook leveren.

zoek eeen mannetje

schilder en slopen kleine klusjes

Dakgoot deels vernieuwen en schilderen

Deel van het houten uiteinde van de dakgoot, plusminus 1 meter lang, vernieuwen en het schilderen van de goot hele goot met een lengte van 7-8 meter alsmede de kozijnen buiten van de voorgevel, 2 stuks van elk 4m breed plus klein raampje van 1.20m. Ook een boeiboord van hout afschilderen langs de gevel naar de nok toe. Een eindwoning in rij geschakelde woningen.

Plafond renovatie

Plafond renovatie. Nu schroten -> gipsplaat. Omschrijving van de werkzaamheden; Gipsplaatmonteren mag op schroten, indien makkelijker. Spots in plafond verwerken. In de woonkamer misschien wel wat strakker, eerst schroten eraf. Gestuct in de woonkamer en in overleg. Aanvullende informatie, maatgeving, eventuele startdatum of voorkeuren 10 ruimtes ; totaal +/- 122 m2. Hierin 1 badkamer van 5 m2. Aanvang en afronding in maart 2011.

plaatsen van een wandcloset. Het oude ...

plaatsen van een wandcloset. Het oude duoblok is reeds verwijderd. Wel moet er een nieuw gat voor de afvoer worden gemaakt. Tegelwerk hoeft niet gedaan te worden.