Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor tafelblad schuren:

Tafelblad schuren

Het tafelblad bestaat uit 2 delen van100 x 66 en 2 delen van 100 x 44 cm
Onze klant uit Bovenkarspel (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tafelblad schuren uit heel Nederland:

Kersenhouten tafelblad schuren en bewerken

Tafelblad is 240 cm bij 114 cm en is gelakt. Het blad vertoont witte vochtplekken die niet meer te verwijderen zijn. Kan de lak laag opgeschuurd worden en is het noodzakelijk opnieuw te lakken?

(Diepe) krassen uit een glazen tafelblad verwijderen

Het verwijderen van krassen (enkele tot 0,5mm diep) dmv polijsten dan wel schuren/polijsten uit een glazen salontafel van +/- 80x140cm.

Tafel schuren en opnieuw lakken

Ik wil een wit tafelblad schuren beitsen en lakken. Het heeft enige haast dus: Wanneer kan ik terecht, wanneer kan ik de tafel weer ophalen en wat zijn de kosten?

Tafel schuren en opnieuw lakken

Ik wil graag eettafel van 90x 180 cm laten schuren en schilderen. Bovendien wil ik de poten 2 centimeter laten inkorten en de sierlijst onder het tafelblad inkorten zodat een stoel met leuning makkelijker onder de tafel geschoven kan worden.

Kloostertafel schuren en lakken

Het gaat om 1 tafelblad groot model massief eiken. Uitgevouwen toestand is de tafel zo'n 1.60 meter lang en 1.20 meter breed. Blad is zo'n 4 cm dik.

Tafelblad schuren en lakken en nieuwe poten monteren

We willen graag ons tafel blad laten schuren en lakken en we hebben ook 4 nieuwe poten (massief) nodig die dan ook mee gelakt moeten worden. Maten alles in cm. Tafelblad 180 X 80 X 6 (massief) poten moeten worden: 70 X 10 X 10 (5 delen 2 X 10 X 70 verlijmd) eiken. Daarbij voor montage van poten aan tafelblad 2 maal 10 X 10 X 50 (5 delen 2 x 10 x 50 verlijmd) voor tussen de poten aan het tafelblad. Dit is het en ik hoop dat het een beetje duidelijk is.

Tafelblad van eikenhout opnieuw schuren

Dag, Ik wil graag mijn tafelblad van eikenhout (240 cm x 120 cm) laten schuren (thuis). Kunt u een prijsindicatie/offerte geven? Bedankt!

Tafel schuren en opnieuw lakken of beitsen

Ik wil graag een tafelblad van 90 cm bij 240 cm laten schuren en beitsen.

Tafelblad schuren en lakken

Wil graag een Kersenhouten tafelblad weer als nieuw hebben. Schuren en lakken en weer de kersenkleur naar boven laten komen. Lengte tafelblad 240 cm.

Antieke houten tafel schuren, lakken en tafelpoten verhogen

Wij zoeken iemand in omgeving Maastricht die onze antieke, houten eettafel kan opschuren en lakken. Afmetingen van tafelblad: 2,33m bij 0,86m. Wij willen tevens deze lage tafel verhogen. Tafelpoten verlengen met hout of ander materiaal.