Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor schuifdeur kledingkast repareren:

Schuifdeur kledingkast repareren

De schuifdeur is 239.5 cm hoog en 106 cm breed en er zit een spiegel in. De kast, waar de deur in vast zit is aanschaft in 1991, echter het bedrijf bestaat niet meer. De deur schuift van onderen, maar is waarschijnlijk te ver doorgezakt aan de onderkant, waardoor deze bijna niet meer te bewegen is. De deuren lopen van wand tot wand op een rail. Ik zou graag willen dat dit probleem verholpen wordt.
Onze klant uit Blaricum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuifdeur kledingkast repareren uit heel Nederland:

Kledingkast laten monteren

Ik wil een 1 kleding kast met schuifdeur laten monteren Die ik bij jullie ga aanschaffen.. wat kost dit?

Kastinterieur maken

Kastinterieur dat de gehele wand vult als kledingkast met 1 schuifdeur van ongeveer 75cm ten behoeve van een spiegel die over de gehele breedte te schuiven is. Kastmaat is ongeveer 300cm breed tussen 2 muren, bij 240cm hoog van vloer tot plafond. Kast gelieve in 4 gelijke segmenten van 75cm breed en 50/60cm diep. Exacte indeling in overleg.

Schuifdeur kledingkast afstellen

Kledingkast met 3 schuifdeuren, 1 deur schuift niet goed bovenkant zit scheef.

Raam vernieuwen van tuinhuisje en schuifdeur kledingkast herstellen

Wij zoeken een vakman voor 2 verschillende klussen: we hebben een oud tuinhuisje waarin een raam moet worden vernieuwd, omdat het verrot is. Verder hebben we een kledingkast met schuifdeuren die niet zo goed meer rollen. Mogelijk moeten er daarin nieuwe rollertjes worden geplaatst. We willen een afspraak maken om de klussen hier te laten inmeten en beoordelen. Daarna ontvangen wij graag uw offerte.

Schuifdeuren van kledingkast stellen

Kledingkast afmetingen van de twee schuifdeuren elk 1 meter breed en 2 meter hoog. De rechter schuifdeur met 1m bij 2m spiegel hangt scheef en schuift bijna niet. Linker deur schuift 10 cm.

Spiegel op een kledingkast vervangen

h.2.09/br. 23 cm spiegel in de schuifdeur van de kleding kast ,een barst

Kledingkast Sigma met schuifdeur monteren

Ik heb een kleding kast Sigma van 1 meter lang met 1 schuifdeur. Kunt u mij u prijs laten weten? PS: de kast is al geleverd. Wat zou dit kosten?

Kledingkast op zolder onder de schuine wand maken

Ik wil graag een schuifdeur kast met hanggedeeltes en 3 planken om wat op te kunnen leggen. De breedte is 2.5 meter en de hoogte 2.5 meter, we hebben een schuin dak op zolder waar we graag de kast tegenaan willen hebben. En willen graag een prijsindicatie weten, Bijgevoegd de wand waar hij tegen moet komen, links achter in de hoek wordt zelf dicht gemaakt zodat we er ooit bij kunnen als dat nodig is..

Diverse voorwerpen monteren

1. Ophangen pannenrek aan plafond keuken; 2. Nieuwe douchekop met houder; 3. Schuifdeur van de kledingkast opnieuw monteren; 4. Ophangen van een plafondlamp in de woonkamer; 5. Monteren van een stopcontact in stoppenkast.

Spiegel op een kledingkast vervangen

Spiegel is 1 meter horizontaal breed en 2.5 meter hoog. Het is in de schuifdeur van de kledingkast gevestigd.