Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Blaricum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Blaricum heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Blaricum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Blaricum of directe omgeving.

332 klanten uit Blaricum bevelen een bij Casius in Blaricum aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Blaricum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: plaatsen badkamer, tuinschermen plaatsen, stalen deurafscheiding voor de woonkamer, keukenkasten wrappen, kozijn vervangen schuur en deur, plafond isoleren, toilet renovatie, vernieuwing van de badkamer, een dakraam inspecteren/vervangen, opmeten en montage horren en plissegordijnen, pvc vloer aanbrengen in douche, sanitair, pVC vloerdelen leggen en plafondbetimmering vervangen of schilderen, raam in houten schuur plaatsen, installatie van een houtkachel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Blaricum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Blaricum:

Elektriciteitsaansluiting met tuin herstellen

Ik ben op zoek naar een elektricien die de elektriciteitsaansluiting vanuit de meterkast naar mijn voor- en achtertuin kan repareren. Momenteel bevinden zich in de meterkast twee schakelaars: één voor de voortuin, één voor de achtertuin. Bij het activeren van de schakelaars, ongeacht welke, slaat de aardlekschakelaar door.

Houten rabatdelen vervangen voor kunststof

Gezien schuren en schilderen van de rabatdelen tegen valt willen we ze graag laten vervangen voor onderhoudsvrije kunststof delen. Graag ontvangen we hiervoor een prijsindicatie. Klus hoeft niet op kort termijn uitgevoerd te worden. Het gaat om 14 rabat delen per kant (91 x 11 cm).

TV-meubel van eikenhout

Ik wil graag een tv-meubel van eikenhout laten maken. De afmeting van de tv-meubel moet 3 meter lang worden. Dit betekent dat we de onderstaande artikelen in de link 2 keer moeten bestellen.

Gordijnrails bevestigen aan plafond

Ik wil graag een gordijnrails aan het plafond bevestigd hebben. De lengte is ongeveer 6 meter.

Vochtproblematiek tussen balkon en buitenmuur

In de spouwmuur zit vocht. Het water komt onder het kozijn (deuren, zie foto) door de spouw in. Onder het kozijn is geen lood aangebracht, dit mag u verzorgen. Het betreft de aansluiting van een balkon met de muur van het huis. De lengte van het kozijn is 1,77 m.

Motor van zonnescherm repareren

Inzetten van buismotor in knikarmzonnescherm ,eengezinswoning begane grond.. oude zit erin en is defect... nieuwe buismotor is aanwezig.

Schuifdeur kledingkast repareren

De schuifdeur is 239.5 cm hoog en 106 cm breed en er zit een spiegel in. De kast, waar de deur in vast zit is aanschaft in 1991, echter het bedrijf bestaat niet meer. De deur schuift van onderen, maar is waarschijnlijk te ver doorgezakt aan de onderkant, waardoor deze bijna niet meer te bewegen is. De deuren lopen van wand tot wand op een rail. Ik zou graag willen dat dit probleem verholpen wordt.

Zonnescherm ophangen aan de tuinkant

Aan de achterzijde van ons hoekhuis een zonnescherm ophangen van 4 meter breed en een uitval van 3 meter. Op de parterre, aan de tuinkant. Geen elektrische, gewoon met een slinger. Het oude scherm is verwijderd. Het scherm moet aan een gemetselde pui opgehangen worden. Mogelijk dient u de beugels te leveren.

Gat boren voor een afzuigkap

Ik wil een gat laten boren in een betonnen muur van een woning. Er is een diameter nodig van 160 mm. Ik ga daar een koof maken en vooraf moet er rond half juli dat gat worden geboord. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Klussen laten uitvoeren

Ik wil graag wat klussen laten uitvoeren, onder andere een schuifwand op zolder onder het raam laten plaatsen. Ik wil graag een schuifwand van 2.40 meter breed. Ik heb een stopcontact dat geplaatst worden bij een knop voor licht. Ik heb een gipswand die afgemaakt moeten worden, dus extra platen en afwerken (stucen), ook heb ik wat schilderwerk. De zolder is ongeveer 25-30 m2.

Gebroken beugeltjes repareren of vervangen

Ladegeleiders "Blum": 2 beugeltjes verbinden het front van de lade met de zijkanten van de ladegeleider. De beugeltjes zijn gebroken.

Gordijnen ophangen

Er moeten 9 gordijnen worden opgehangen; het zijn twee jaloezieën en 7 vouwgordijnen. Als het goed is, zitten de bevestigingsmaterialen erbij. Aan de bovenkant van het houten kozijn van de ramen. De gordijnen komen begin oktober binnen.

Balustrade op overloop laten maken

Ik wil op de overloop in mijn woning graag een balustrade met een houten of metalen reling laten maken. Het gaat om een leuning voor de trap. Ik heb de maten niet, die moeten hier ter plaatse even worden opgenomen. Ik maak graag een afspraak om het werk te bespreken en mij te laten adviseren over de materiaalkeuze. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Daikin airconditioning bijvullen

Wij hebben een split-unit airco van het merk Daikin, die het momenteel niet meer doet. Wij denken dat de unit moet worden bijgevuld. Het is een kwalitatieve maar oudere installatie voor licht gebruik.

Keuken en gang betegelen

Keuken en gang met vloertegels leggen. De tegels hebben een maat van 33 bij 33 cm. Ik heb nu als ondergrond tegels in zelfde maat, hier kan overheen betegeld worden. De deuren zijn al korter gemaakt. Het gaat om totaal 8 vierkante meter.

Spanplafond in de nieuwbouwwoning monteren

Hoeveel kost een spanplafon ongeveer voor 50m2 in een nieuwbouw woning? Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een spotje?

Hometrainer monteren

Ik kocht zojuist bij Karwei in Huizen een hometrainer - merk Rössler. Het zou gemakkelijk te monteren zijn, maar het gaat mijn mogelijkheden te boven. Ik zoek iemand die me daarbij kan helpen.

Wandbeugel in de badkamer monteren

Het monteren van een steunbeugel in de badkamer.

Diverse kleine klusopdrachten

De werkzaamheden zijn als volgt: 1. Elektra aansluiting in tuin, kabels liggen al onder de grond; 2. Zonwering stellen, die hangt nu wat scheef; 3. Enkele stenen van een tuinmuurtje zijn gaan afbrokkelen en moeten opnieuw gemetseld worden.

Afzagen van betonpalen

Het koppen cq afzagen van 2 betonpalen

scherm-deur/poort-scherm

Wij willen de zijkant van ons huis afschermen met scherm-deur/poort-scherm.

Gordijnen en afzuigkap monteren

Er moeten gordijnen en een afzuigkap worden vervangen. Gordijnen breedte 180 x 150 cm lengte en 350 cm breedte bij 200 cm lengte. De afzuigkap moet worden verwijderd en de nieuwe opnieuw geplaatst. Het moet er een zijn zonder motor. Levering in overleg.

2 poorten tuin/ plus badkamer deur

2 poorten in de tuin plaatsen. De poorten zijn aanwezig. Volgende klus is een deur/schuifdeur op bad plaatsen i.v.m water overlast, materiaal in overleg en het repareren van openslaande deuren. Gespecificeerde offerte.

Rolhordeur monteren

Graag prijs opgave voor het plaatsen van een rolhordeur. De rolhordeur koop ik zelf.

Diverse klussen

Zolder: Plaatsen van deur in nieuw kozijn. Omhoog plaatsen van cv ketel. Verwijderen betonnen drempel. Gaten voor water aan-en afvoer boren en verplaatsen huidige leidingen. (10cm) Dichtmaken gat in muur (20 bij 20cm) en netjes schilderen. Huidig stopcontact in muur plaatsen. Badkamer: Schoonmaken ruitje boven badkamerdeur Plaatsen 2x deurstopper Gaatje in muur stucen Drempel lakken