Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor kapot zonnescherm repareren:

Kapot zonnescherm repareren

Ons zonnescherm is stuk gegaan. Het doek daarvan is kapot en moet vervangen worden. Het zonnescherm moet ook afgesteld worden. Gaarne een offerte maken. De afmetingen zijn 5 bij 2 meters. Het gaat om een elektrische zonnescherm. Het merk is van Reinbouw.
Onze klant uit Beverwijk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kapot zonnescherm repareren uit heel Nederland:

Zonnescherm verwijderen en afvoeren

Ik wil graag een zonnescherm, waarvan het ophaallint kapot is en waardoor hij niet meer omhoog gehaald kan worden, laten verwijderen en afvoeren. Het betreft een scherm op de begane grond aan de voorzijde van de woning. het scherm is ongeveer 3.60 meter breed. Graag in de week van 3 tot en met 9 december 2018.

Zonnescherm monteren

Ik wil een zonnescherm kopen, laten monteren en installeren. Ik heb de voorkeur voor een uitvalscherm van ongeveer 3,9 meter breed. Geel doek. Inclusief afdekkap ter bescherming van het doek in gesloten toestand. Het gaat om een zonnescherm tegen de gevel op de 4e verdieping, boven het balkon. Bij voorkeur een elektrisch vallend arm systeem. Standaard systeem, geen valarm of glijarm. Wat kost zo'n uitvalscherm ongeveer inclusief inmeten en montage? Op welke termijn zou het inmeten en monteren kunnen plaatsvinden? Wat betref opties: Ik twijfel over de noodzaak van wind vaste veren en / of een besturing met een zon/wind automaat. Om te voorkomen dat de zonwering kapot gaat bij storm. En voor het comfort. Wat adviseert u op basis van uw ervaring? En wat zijn de meerkosten van wind vaste veren en / of besturing met zon/wind automaat?

Kapot zonnescherm naar milieustraat afvoeren

Wegens een harde windstoot is onze zonnewering omlaag gevallen. Wij hebben het volledig van de muur gedemonteerd en opgeruimd, maar kunnen het niet zelf naar de dichtstbijzijnde mileau straat afvoeren. Hij is ong 8 meter lang.

Kapot zonnescherm repareren

Zonnescherm kan niet meer automatisch oprollen en is aan een kant van de muur los geraakt

Motor van het zonnescherm repareren

Motor van ons electrische zonnescherm lijkt kapot. Het is al een wat ouder scherm dus wil eerst even dat iemand komt kijken of het nog de moeite waard is om grotere reparatie te laten uitvoeren.

Zonnescherm repareren

Ik wil een zonnescherm laten repareren. Een van de knikarmen is kapot waardoor het scherm scheef hangt.

Motor van knikarm-zonnescherm repareren

Mijn zonnescherm wil niet meer omhoog. Waarschijnlijk is de motor kapot. Het is een optima knikarm-zonnescherm van de Praxis van 14 jaar oud met afstandbediening. Ik zou de motor graag laten vervangen of repareren.

Zonnescherm weghalen en zonnescherm verplaatsen

Ik heb een kapot zonnescherm dat weggehaald moet worden. Het zonnescherm dat er naast hangt moet verplaatst worden naar de plek van het kapotte scherm. Het gaat om een knikarm zonnnescherm van ongeveer 4 meter breed. Het is gemonteerd op de eerste verdieping van een flatgebouw.

Motor van Somfy zonnescherm vervangen

Motor die zonnescherm aandrijft is kapot (vlgs bedrijf dat ooit installeerde) en moet vervangen worden.

Afgebroken band van zonnescherm vervangen

De optrekband van mijn zonnescherm is al heel lang kapot, mijn man rolt het doek nu zelf met de hand op wat heel lastig is . Dus ben ik benieuwd wat mij dit zou gaan kosten om de band te laten vernieuwing.

Partners

Partners van Casius