Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor kapot zonnescherm repareren:

Kapot zonnescherm repareren

Ons zonnescherm is stuk gegaan. Het doek daarvan is kapot en moet vervangen worden. Het zonnescherm moet ook afgesteld worden. Gaarne een offerte maken. De afmetingen zijn 5 bij 2 meters. Het gaat om een elektrische zonnescherm. Het merk is van Reinbouw.
Onze klant uit Beverwijk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kapot zonnescherm repareren uit heel Nederland:

Zonnescherm weghalen en zonnescherm verplaatsen

Ik heb een kapot zonnescherm dat weggehaald moet worden. Het zonnescherm dat er naast hangt moet verplaatst worden naar de plek van het kapotte scherm. Het gaat om een knikarm zonnnescherm van ongeveer 4 meter breed. Het is gemonteerd op de eerste verdieping van een flatgebouw.

Motor van Somfy zonnescherm vervangen

Motor die zonnescherm aandrijft is kapot (vlgs bedrijf dat ooit installeerde) en moet vervangen worden.

Afgebroken band van zonnescherm vervangen

De optrekband van mijn zonnescherm is al heel lang kapot, mijn man rolt het doek nu zelf met de hand op wat heel lastig is . Dus ben ik benieuwd wat mij dit zou gaan kosten om de band te laten vernieuwing.

Zonnescherm verwijderen

Omdat mijn 2 zonneschermen kapot zijn moeten deze verwijderd worden. Ik ga weg uit mijn woning en had deze overgenomen van de vorige bewoner. Met de zonneschermen zelf is niks mis. Eén zonnescherm gaat niet meer naar benden, wat aan de hendel kan liggen, en één zonnescherm is klemgewaaid. Ik kan dit niet zelf omdat ik A hoogtevrees heb en ik op de 1e verdieping woon en B omdat ik geen idee heb hoe dit moet. Graag zou ik willen weten wat dit zou gaan kosten.

Zonnescherm en schutting vervangen

Ik zou willen mijn schutting laten herstellen of vernieuwen. Door de storm van jl. heb ik schade. De palen zijn 5 a 6 helemaal kapot. De zonescherm van 380 cm moet vervangen. De uitvalscherm van 220 cm ook moet vervang worden.

Zonnescherm verwijderen op de 2e etage

Ik woon op de tweede verdieping van een appartementengebouw. Daar hangt een elektrisch bedienbaar knikarm zonnescherm van 4 meter lang. Het scherm is kapot en moet worden verwijderd en afgevoerd. Er is geen balkon aan die kant van het pand. Er is een liftbakje of een steiger nodig. Ik ontvang graag uw offerte.

Draaisysteem van zonnescherm vervangen

Ons draaisysteem van het zonnescherm is kapot. In het kastje is de draaihengsel afgebroken van het draaisysteem.

Kapot zonnescherm repareren

De beide armen (denk ik) van het zonnescherm zijn kapot. Ik heb tot het einde opengedaan en nu kan ik niet oprollen. Hoeveel zal dit ongeveer gaan kosten? Het scherm hangt op een muur in mijn achtertuin.

Knikarm zonnescherm herstellen

Aan de buitenzijde van mijn appartement hangen 2 zonneschermen. Waarvan van 1 van de zonneschermen het motortje kapot is. Graag zou ik dit laten maken of het motortje van het ene zonnescherm in de andere zetten. Is dit mogelijk?

Motor van een zonnescherm repareren

De motor van ons zonnescherm is kapot, we hebben een somfy van 4.5 bij 2,5 meter. Kunt u de motor vervangen? Het zonnescherm is 14 jaar oud. Of is het eventueel mogelijk er een handmatig zonnescherm van te maken?

Partners

Partners van Casius