Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Beverwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Beverwijk heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Beverwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Beverwijk of directe omgeving.

562 klanten uit Beverwijk bevelen een bij Casius in Beverwijk aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Beverwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, badkamer verbouwen, toilet aanlegen eerste verdieping, werkkamer laminaat leggen, stucwerk, keuken ingang 7cm verplaatsen, dragende muur, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, composiet vlonders op het balkon aanleggen, renovatie douche en plaatsen inductiekookplaat, toiletruimte, plafond verfen, dakgoten vervangen, muur en vloer herstellen na waterschade, van bad naar douche(cabine), het tegen geluid isoleren van een wand en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Beverwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Beverwijk:

Douchecabine plaatsen

Douchecabine monteren, twee glazen platen, zonder bak

Stucen woonkamer

Ik wil de woonkamer laten stucen. 46m2, Het gaat om de wanden, geschilderd. Glad stuckwerk afwerken

Kruipruimte puin verwijderen

Ik wil graag het puin onder mijn vloer laten weghalen. Er ligt heel veel puin in de kruipruimte namelijk. De totale oppervlakte is 3m bij 9m. De diepte van de kruipruimte is 40/45 cm.

Airco installeren

Ik wil in mijn slaapkamer airco op laten hangen. Doorvoer naar buiten en op naastgelegen garagedak moet de buitenunit dan komen. Prijs excl. units maar incl. goten e.d. Gaat om Qlima split airco SC5225 2,6kW. Hiervoor is een doorbaak door bakstenenmuur en een blokkenmuur, 2 x 20cm.

Zonnescherm monteren

Ik wil twee zonneschermen laten monteren. Breedte ca 3 meter. Breedte 2.30 meter.

Plaatsen douchecabine

Graag wil ik een douchcabine bestaande uit een zijwand 90cm en een swingdeur 90 cm laten plaatsen. De oude cabine moet ook nog door u worden verwijderd.

Secustrip plaatsen

Graag wil ik een secustrip willen laten plaatsen bij mijn voordeur. Ik was benieuwd wat het ongeveer zal kosten als ik het laat plaatsen.

Montage jaloezie in betonnenmuur

Ik heb een jaloezie gekocht en die moet gemonteerd worden. Het moet gemonteerd worden aan de muur bij mij is dat een vrij harde beton. Dus een goeie boormachine moet er doorheen. De formaat van de jaloezie is 187cm breedte en 144cm hoogte. Ik hoop dat ik hier zo snel mogelijk mee geholpen kan worden.

Trapleuning demonteren en monteren

Mijn trapleuning is niet stevig, aangezien ik nu door een operatie 6 weken met krukken naar boven moet, vind ik het eng. Mijn man is niet handig hierin. Ik zou graag hulp hiervoor willen.

Douchecabine installeren

Ik wil graag een douchecabine van aquavive Sicilië in elkaar laten zetten. Ik ontvang graag een offerte exclusief de douchecabine.

Afzuigkap laten verwijderen en nieuwe plaatsen

Onze afzuigkap moet worden verwijderd zelf hebben we geen idee hoe, ook zouden we graag advies willen welke afzuigkap wij het beste kunnen kopen en deze ook door de vakman laten plaatsen

badkamer klus

Ik wil graag in de badkamer ipv de oude douchecabine een nieuwe douchecabine en douchebak laten plaatsen, een doucheset met thermostaatkraan te monteren. materialen zijn al aanwezig.

Ventilatie gaten maken in kruipruimte

Wij hebben denk ik te weinig ventilatie van de kruipruimte, wij wonen hier pas sinds december en sinds 2 weken begint het raar te ruiken in onze gang dus vlakbij het luik, wij denken door de warmte en dat het niet goed kan luchten daar. We zouden graag iemand laten komen kijken die kan bepalen wat we het beste kunnen doen en wat voor kosten dat met zich mee brengt

Montage zonnescherm

ik zou graag 2 uitvalschermen willen laten monteren. De maten zijn 1 x 2 meter en 1 x 3 meter. wat zijn de kosten hiervan?

Plavuizen leggen

Ik wil graag 40 m2 plavuizen laten leggen. De vloer heb ik al gekocht.

Hangend toilet plaatsen in badkamer

Ik wil een hangend toilet plaatsen in de badkamer. Er is nu nog geen toilet, de afvoer is aanwezig achter betegelde wand.

Rolgordijn voor een Velux dakraam ophangen

Ik zoek iemand die voor mij een rolgordijn kan ophangen (velux dakraam).

Nieuwe spiegel in de badkamer monteren

Graag wil ik een spiegel in mijn flat laten ophangen. Momenteel hangt er al eentje, maar daar zit het weer in. Ik kan echter dezelfde maat spiegel niet meer vinden, waardoor ik een andere maat spiegel moet kopen, en de bevestiging opnieuw moet gebeuren (er moet geboord worden in de tegels). Ik wil het niet te duur maken, omdat het een huurwoning is. De spiegel die er nu hangt, heeft de maten 40 bij 57 cm. Een spiegel van 40 bij 60 is wellicht het mooist.

Kapot zonnescherm repareren

Ons zonnescherm is stuk gegaan. Het doek daarvan is kapot en moet vervangen worden. Het zonnescherm moet ook afgesteld worden. Gaarne een offerte maken. De afmetingen zijn 5 bij 2 meters. Het gaat om een elektrische zonnescherm. Het merk is van Reinbouw.

Walk in douche scherm plaatsen

Ik wil een walk in scherm laten plaatsen in de douche. Het is een systeem van Get wet van Sealskin, 8 mm glas, 1 x 2 meter

Kier dichtmaken

Er is een kast verwijderd in me achterkamer en is er een kier ontstaan ik heb cement gedaan op de muur en op het grond. Ik heb hulp nodig voor het kier die moet dicht kan jullie mijn helpen.

Plafond witten en laminaat op zolder leggen

Ik heb een paar maanden lang lekkage gehad op mijn zolderverdieping, zonder dat ik dit bemerkte. Nu moet het badkamerplafond van ongeveer 9 m² opnieuw worden gewit. Ook moet er op de zoldervloer van ongeveer 18 m² nieuw laminaat worden gelegd van €5,00 per m². Daar moet op een deel van 3 m² nieuwe ondervloer onder, de rest is vermoedelijk nog goed. Ik ontvang graag uw offerte voor mijn verzekeringsclaim. Ik ga het werk zelf uitvoeren.

Houten balk vervangen en wand injecteren

Ik heb een onderzoek onder mijn keuken laten doen, omdat deze aan het verzakken is. Nu blijkt dat de achterste houten balk aan vervanging toe is en dat er een wand geïnjecteerd moet worden tegen optrekkend vocht vanonder mijn huis. Wel wil ik ook laten kijken of er nog meer balken verder aan het rotten zijn.

Ophangen van een zonnescherm

Wij hebben een zonnescherm van 3.95 meter gekocht en willen graag dat hij opgehangen wordt.

Badkamermeubel Acccent van Allibert plaatsen

Graag zou ik het badkamermeubel Acccent van het merk Allibert, gekocht bij de Praxis (wat inmiddels in bezit is), laten monteren. Inclusief het aanleggen van stroom voor de spiegel. Benodigdheden hiervoor zijn niet aanwezig. Is het nodig om vooraf nog te kijken hoe de situatie nu is? Graag verneem ik wanneer en of dit voor 12 mei mogelijk is.