Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor gordijnrails ophangen:

Gordijnrails ophangen

Ik wil dat er 4 gordijnenrails opgehangen worden!
Onze klant uit Badhoevedorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gordijnrails ophangen uit heel Nederland:

Gordijnrails ophangen

In ons nieuwbouwhuis (oplevering 30 januari 2018) moeten op 5 plekken gordijnrails worden opgehangen op het plafond. Kunt u daarvoor een offerte opstellen of een inschatting van de kosten? Het gaat hier om ongeveer 10 meter.

Klussen in huis laten doen

Ik wil graag een aantal klussen in huis laten doen. Ik wil de gordijnrails van 3,75 meter in de woonkamer laten plaatsen, twee rolgordijnen laten ophangen en het Isra punt verleggen naar meterkast. Het gaat om het afleggen van een meter of 2.

Gordijnrails plaatsen

Nieuwe gordijnrails (vitrage) ophangen. Het gaat om ongeveer 2.30 meter.

Gordijnrails ophangen

Gordijnrails ophangen. Het gaat om 4 meter rails, te bevestigingen aan het betonnen plafond.

Lambrisering aanbrengen en gordijnrails monteren

Ik wil op een wand in mijn woonkamer een MDF lambrisering laten plaatsen van 400 cm breed en 150 cm hoog. Het gaat om een lambrisering met een vakkenpatroon van plaatmateriaal en latten. Als 2e klus wil ik graag een gordijnrail laten ophangen. Ik zal de materialen zelf kopen. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Rails monteren en gordijnen ophangen

Ik wil graag 3 gordijnrails aan mijn betonnen plafond laten bevestigen van 405, 300 en 102 cm lang. Hieraan moeten vervolgens gordijnen worden bevestigd. Dat kan ik niet zelf i.v.m. de ziekte van Parkinson. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor deze klus. Ik moet de gordijnen overigens nog bestellen. De rails kunt u in overleg eventueel meebrengen.

Gordijnen ophangen

Ik wil een aantal gordijnrails laten ophangen, glas gordijnen en overgordijnen. Huiskamer en 2 slaapkamers in totaal 6 rails.

Gordijnrails ophangen

Ik wil in de woonkamer over een breedte van 5. 6 meter rails voor gordijnen laten ophangen. (3 ramen en deur, recht van muur tot muur, geen bochten, liefste zonder stop in het midden) Benieuwd wat kosten zijn om dit te laten doen.

Diverse klussen in huis

Ik zou graag een aantal klussen willen laten uitvoeren. Is dit mogelijk binnen twee weken? - 4 wanden verven (totaal tussen de 30 en 50 m2) - 2 lampen ophangen - 3 gordijnrails ophangen - 3 paneel gordijnrails ophangen en de paneelgordijnen ophangen - glazen douchewand plaatsen. - 1 kast in elkaar zetten van de Karwei

Gordijnrails ophangen

Graag wil ik 1 klus laten uitvoeren en dat is de gordijnrails laten ophangen aan het plafond.

Partners

Partners van Casius