Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor knikarmscherm vervangen:

Knikarmscherm vervangen

Graag wil ik mijn huidige knikarmscherm later vervangen door een nieuw knikarmscherm Huidige scherm is: cassette 500x250 cm - elektrisch Nieuw scherm (praxis): cassette 450x250 cm - mechanisch Graag offerte vwb de kosten Graag werkzaamheden op korte termijn uitvoeren indien mogelijk
Onze klant uit Assendelft (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor knikarmscherm vervangen uit heel Nederland:

Motor van zonnescherm repareren of vervangen

Motor van knikarmscherm maakt veel lawaai, waarschijnlijk veroorzaakt door te veel mechanische weerstand. Breedte 4,80 m, uitval 2,5 m.

Zonnescherm vervangen

Ik heb een mooi elektrisch zonnescherm van 475 cm lang kunnen overnemen van mijn buren die gingen verhuizen. Het zonnescherm is al gedemonteerd en ligt in de achtertuin bij onze hoekwoning. Ik wil graag een oud knikarmscherm van de gevel op de begane grond laten verwijderen en het nieuwe scherm daar laten bevestigen. Daar zijn gelet op de grootte wel 2 vakmensen voor nodig. Er is al een opening in de muur aanwezig voor het aansluiten van de elektrakabel. Ik hoor graag wie hier tijd voor hebben en wat de kosten zijn.

Motor van het knikarmscherm vervangen

Ik heb een knikarm zonnescherm van ongeveer 25 jaar oud . Ik wil de motor laten vervangen want hij gaat nog moeilijk omhoog en omlaag en eventueel het doek. Het is in de tuin die makkelijk te bereiken is.

Motor van de zonwering vervangen

Ik heb een zonwering, knikarmscherm, 5 meter breed met een uitval van 2,4 meter. Deze is van Ommado met Somfy motor en afstandsbediening. Nu is de motor defect en ik wil deze laten vervangen en opnieuw afstellen. Tevens ook een zelfde tweede kleinere (3,2 meter), die ernaast hangt, nakijken en mogelijk afstellen. De nieuwe motor moet worden aangeschaft. De schermen zijn ongeveer 10 jaar oud en verder in prima staat, 1e eigenaar. Kunt u mij een vrijblijvende offerte geven aub?

Zonneschermdoek van een knikarmscherm vervangen

Wens een wit/grijs gestreept doek Globale afmeting 450 breed x 250 hoog Totaalprijs en levertijd/uitvoertijd

Stroomkabel van zonnescherm herstellen

De stroomkabel van de elektromotor is per ongeluk doorgeknipt (zie bijlage) en dient vervangen/gerepareerd te worden. Knikarmscherm is van 2005 type Palma. Het gaat om een vier aderige kabel van een meter of 3.

Doek van een knikarmscherm vervangen

Ik wil het doek van mijn knikarmscherm vervangen. Het doek is ong. 5 m breed en 2. 75 m hoog. Graag in een gestreept motief (blauw). Het scherm is elektrisch bedienbaar.

Somfy motor vervangen

Motor van knikarmscherm 500/300 vervangen door Somfy motor. Inclusief levering motor.

Oogwindwerk vervangen van een knikarmscherm

Oogwindwerk vervangen knikarmscherm, want het oog is afgebroken.

Knikarmscherm monteren

Het bestaande knikarmscherm moet worden vervangen door een nieuw knikarmscherm.

Partners

Partners van Casius