Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor knikarmscherm vervangen:

Knikarmscherm vervangen

Graag wil ik mijn huidige knikarmscherm later vervangen door een nieuw knikarmscherm Huidige scherm is: cassette 500x250 cm - elektrisch Nieuw scherm (praxis): cassette 450x250 cm - mechanisch Graag offerte vwb de kosten Graag werkzaamheden op korte termijn uitvoeren indien mogelijk
Onze klant uit Assendelft (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor knikarmscherm vervangen uit heel Nederland:

Motor van het knikarmscherm vervangen

Betreft vervanging Somfy buismotor. Doek 585 cm breed. Uitval 300 cm.

Motor van knikarmscherm vervangen

Hoogte ophanging is 3200 mm, breedte scherm 4200 mm, uitval 3500 mm, waarschijnlijk benodigd somfy oreo 50 nm

Zonneschermdoek van een knikarmscherm vervangen

Het inmeten en vervangen van het zonneschermdoek, maten 440 x 200 cm

Motor van knikarmscherm vervangen

Scherm is 4. 75 breed is een knikarmscherm en heeft 2 armen en uitval 2. 5 m Motor is verbrand moet dus vervangen worden. Het is een tussenwoning beneden. A.S.A.P.

Doek van knikarmscherm vervangen

Doek is versleten, moet vernieuwd worden maten zijn br 440 *uitval 200

Armen van zonnescherm vervangen

Terras knikarmscherm moeten de armen vervangen worden. Uitval 250cm Kleur wit Merk Floris

Motor van zonnescherm repareren of vervangen

Motor van knikarmscherm maakt veel lawaai, waarschijnlijk veroorzaakt door te veel mechanische weerstand. Breedte 4,80 m, uitval 2,5 m.

Zonnescherm vervangen

Ik heb een mooi elektrisch zonnescherm van 475 cm lang kunnen overnemen van mijn buren die gingen verhuizen. Het zonnescherm is al gedemonteerd en ligt in de achtertuin bij onze hoekwoning. Ik wil graag een oud knikarmscherm van de gevel op de begane grond laten verwijderen en het nieuwe scherm daar laten bevestigen. Daar zijn gelet op de grootte wel 2 vakmensen voor nodig. Er is al een opening in de muur aanwezig voor het aansluiten van de elektrakabel. Ik hoor graag wie hier tijd voor hebben en wat de kosten zijn.

Motor van het knikarmscherm vervangen

Ik heb een knikarm zonnescherm van ongeveer 25 jaar oud . Ik wil de motor laten vervangen want hij gaat nog moeilijk omhoog en omlaag en eventueel het doek. Het is in de tuin die makkelijk te bereiken is.

Motor van de zonwering vervangen

Ik heb een zonwering, knikarmscherm, 5 meter breed met een uitval van 2,4 meter. Deze is van Ommado met Somfy motor en afstandsbediening. Nu is de motor defect en ik wil deze laten vervangen en opnieuw afstellen. Tevens ook een zelfde tweede kleinere (3,2 meter), die ernaast hangt, nakijken en mogelijk afstellen. De nieuwe motor moet worden aangeschaft. De schermen zijn ongeveer 10 jaar oud en verder in prima staat, 1e eigenaar. Kunt u mij een vrijblijvende offerte geven aub?

Partners

Partners van Casius