Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Assendelft te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Assendelft heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Assendelft u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Assendelft of directe omgeving.

266 klanten uit Assendelft bevelen een bij Casius in Assendelft aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Assendelft bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: dakkapel plaatsen, betonnen dokshelter, open keuken maken, badkamer moderniseren, buitenmuur metselen, convectorput verwijderen en dicht maken, plafonds verlagen van nieuwbouwwoning, opknappen badkamer, badkamer vernieuwen, 4 kozijnen en dakgoten vernieuwen en deur vergen, nieuwe overkapping plaatsen, stalen deur plaatsen, plafond isoleren, asbest uit een rookkanaal verwijderen en afvoeren, badkamer en keuken opknappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Assendelft staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Assendelft:

Repareren warmte terugwin unit storkairw 90/91

Ik zoek een installatiespecialist die ons ventilatiesysteem kan repareren. Onze warmte unit geeft de foutmelding E1 E2, is waarschijnlijk de ventilator dat gerepareerd dient te worden. De foutmelding betekend dat er iets niet klopt met de bedrading of dat hij defect is. Ik denk dat het het tweede is, dus waarschijnlijk moet de ventilator vervangen worden.

Voordeur laten afstellen

Ik wil mijn voordeur laten afstellen ivm grote kier, waardoor er veel koude lucht binnenkomt. Ook wil ik een nieuwe tochtstrip laten plaatsten. Afmeting weet ik niet

Tuindeur slot laten vervangen

Mijn tuindeur slot is versleten. Ik wil het slot laten vervangen. Ik moet er wel bij zeggen dat de tuindeur een klein beetje naar beneden gezakt is ten opzicht van mijn tuinschutting. Ik heb zelf nog geen nieuw slot aangeschaft (zie foto voor soort slot).

Nieuwe woning verven en laminaat leggen

We krijgen morgen de sleutel van onze nieuwe woning en zouden deze natuurlijk graag volledig witten/ verven en er moet laminaat gelegd worden. De m2 oppervlakte betreft 85m2 ongeveer, qua schilderen weet ik dit niet precies aangezien we morgen definitief kunnen opmeten. Er zijn in ieder geval een woonkamer/ keuken in 1 ruimte. 3 Slaapkamers op de eerste verdieping met de badkamer en een zolder met vaste trap en nog een kamer.

Gordijnenrails aan het plafond ophangen

Hierbij wil ik graag een offerte opvragen voor het ophangen van een gordijnenrails aan het plafond. We hebben het zelf geprobeerd maar helaas lukt het ons niet. Lengte is ongeveer 330 cm.

Naden van zonnescherm repareren

Betreft 1 naad in het midden van een kinkarmscherm. Ongeveer 80 cm. Geen beschadiging . Enkel het draad heet het begeven.

Knikarm van zonnescherm vervangen

Ik wil graag dat de linker knikarm van ons zonnescherm wordt gerepareerd of wordt vervangen. Hier ontvang ik graag eerst een prijsopgaven van. Het is een zonnescherm die met de hand wordt bedient en ongeveer 3 meter bij 2,5 meter is.

Knikarmscherm vervangen

Graag wil ik mijn huidige knikarmscherm later vervangen door een nieuw knikarmscherm Huidige scherm is: cassette 500x250 cm - elektrisch Nieuw scherm (praxis): cassette 450x250 cm - mechanisch Graag offerte vwb de kosten Graag werkzaamheden op korte termijn uitvoeren indien mogelijk

Hoge plinten monteren

Wij willen graag 75 meter hoge plinten laten monteren. We zullen zelf plinten van 75 mm hoog bestellen bij Gamma. We horen graag wat de montagekosten zijn.

Horren monteren in kozijnen

Ik wil graag drie raam horren laten monteren op een houten kozijnen. Het gaat om twee dakramen (schuin) en een gewoon slaapkamerraam. Ik heb geen spullen in huis want weet niet precies wat handig is. Ik dacht zelf aan een magneten hor. Hoor graag wat het zou kosten om het door jullie te laten monteren.

Gaten boren in plafond

In 2 slaapkamers een gat boren. Door de vloer naar de woonkamer ten behoeve van het trekken van datakabels. Per kamer 1 gat boren. Op de bovenverdieping ligt laminaat. Het plafond eronder is een gespoten plafond.

Diverse klussen in huis

- laminaat 50m2 met ondervloer en plinten - plaatsen badkamermeubel, losse glazen douchewand, badkamerkastje ophangen en spiegel

Luifel plaatsen boven de deur

Wij willen een luifel boven onze deur laten monteren. Samen met 3 buren willen wij dit gaan organiseren. De luifels worden uitgezocht samen met de vakman en daarna dienen ze gemonteerd te worden.

Plinten monteren

Ik ben opzoek naar iemand die mijn opzetplinten, plakplinten kan plaatsen. Het gaat om een woonkamer, keuken en de hal.

WOOOD kledingkast in elkaar zetten

Als ik een kledingkast koop bij Karwei WOOOD-2 deurs 195x94x56 in het wit kunnen jullie die meenemen en voor mij in elkaar zetten?

Zonnescherm plaatsen

Ik wil een zonnescherm aan de straatkant van mijn huis, oude scherm is 260 cm breed.

Knikarm zonnescherm repareren

Gisterenavond kon jhet uitgedraaide knikarm zonnescherm niet meer terug. Spankabels zijn heel, maar bij indraaien pakt de rol niet om doek op te draaien. Graag vandaag maandag 5-08-2013 reactie en/of telefoontje ivm herstellen. Zonnescherm is van de muurgehaald en ligt uitgeklapt in tuin.

Monteren van een zonnescherm

In opdracht van Karwei Zaandam, facturatie aan Karwei. Contact loopt eveneens via de Karwei. De klus dient binnen 3 a 4 weken uitgevoerd te worden: Het monteren van een zonnescherm van 4.10 meter breedte aan een gemetselde gevel. Klant kan zelf niet meehelpen bij montage van het scherm vanwege rugklachten, daarom graag rekening houden met voldoende mankracht.

Metselwerk gevel en zonnescherm ophangen

In opdracht van Karwei Zaandam, facturatie aan Karwei. Contact loopt eveneens via de Karwei. Graag het werk vooraf bezichtigen. De klus dient op korte termijn uitgevoerd te worden: Bij een klant is een zonnescherm verkeerd opgehangen waardoor er metselwerk uit de gevel is losgeraakt. Opdracht bestaat uit: - repareren van het metselwerk; - ophangen van het zonnescherm, wellicht met toepassing van verlengde consoles. Het zonnescherm is 4 meter breed. Klant kan zelf niet helpen in verband met rugklachten, graag hiermee rekening houden bij opstellen van de offerte en inplannen van personele inzet.

Gebroken kabel zonnescherm vervangen

Bij ons knikarm scherm is in de rechter knikarm de kabel gebroken. Kan er een nieuwe in of moet het scherm vervangen worden? Graag willen wij een prijsopgave. Het scherm is 3 meter breed.

Speeltoestel in tuin

Wij zijn verhuisd en hebben een huis en tuin gekocht met heel heel veel werk. Het speeltoestel wat mee is verhuisd maar uit elkaar ligt willen de kinderen heel graag weer gebruiken zodat er geschommeld en gegleden kan worden. Betreft een redelijk groot houten speel toestel, deze moet gemonteerd worden. Eventueel het maken van een boomhut.

Cinewall plaatsen

Een cinewall plaatsen. Standaardmaat van Praxis.

Birdkit plaatsen in verband met meeuwenoverlast

Wij hebben een enorme overlast van poepende meeuwen. Op internet hebben we even zitten kijken en het blijkt dat je een birdkit kan plaatsen. Wie heeft hier interesse in? Woonhuis 3 lagen.

Verticale krimpscheur in betonmuur

Het betreft het dichten van een verticale scheur in een woningscheidende betonmuur. Ik heb een verticale scheur in de betonnen muur in de woonkamer, vanaf het plafond tot de vloer. Het is een scheur in de muur met mijn buurman, dik 25 cm. Het is waarschijnlijk een krimpscheur die nu is opgetreden in de woning die 13 jaar geleden werd gebouwd. Door de scheur is veel geluidsoverlast van de buren. Graag hoor ik van u wat het beste kan worden gedaan om deze scheur te dichten, zodanig dat de scheur over de hele diepte kan worden gedicht. Wij hebben dan een dun vloeibare kit nodig waarmee (bij voorkeur onder druk) de scheur kan worden volgespoten. Gaarne uw advies.

Witte Ring

Ik wil uitbouw 2m diep en 5 breed en opbouw 2e verdieping op onze eengezinswoning (kleiner dan eerste verd.). Vergunning nog niet aangevraagd. Ik neem aan dat doordat de buren al uitbouw hebben mijn kosten minder zullen zijn als deze er niet waren. Graag ook een indicatie daarvan wat het me minder kost. Nummer 8 heeft uitbouw van hun woonkamer + volledige zolder met vaste trap (2e verdieping). Nummer 12 andere buur heeft enkel een zolder uitbouw (2e verdieping). Mijn vraag of u mij een prijsindicatie zou willen toesturen van A) uitbouw woonkamer waarbij 1 muur nr 12 er al is en B) hoeveel uitbouw naar de 2e verdieping zou moeten kosten (beide muren zijn er van buurman nr 8 en 12 en heb zelf al een vliering.