Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor een achtertuin voorzien van nieuwe bestrating:

Een achtertuin voorzien van nieuwe bestrating

Ik zoek een stratenmaker die mijn achtertuin van nieuwe tegels kan voorzien. Momenteel liggen hier 40 bij 60 cm tegels. Huidige tegels worden misschien weggehaald, anders mag de specialist ze verwijderen. Daarvoor in de plaats zie ik graag 50 bij 50 cm tegels terug. De achtertuin is via de poort bereikbaar.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een achtertuin voorzien van nieuwe bestrating uit heel Nederland:

Een achtertuin voorzien van terras tegels

Ik zoek een stratenmaker voor het laten leggen van terrastegels (betontegels 40 bij 60). Graag dus leveren tegels en zand. Dan ophogen en betegelen à 50 m2.

De voor- en achtertuin voorzien van keramische tegels

Ik zoek iemand die gespecialiseerd is in het aanbrengen van keramische tegels. Het gaat om de voor- en achtertuin en betreft in totaal 60 m2. De ondergrond dient logischerwijs nog aangepast te worden ten behoeve van de tegels. Ik zie graag 80 bij 80 cm tegels terug in de tuin.

Een kleine achtertuin voorzien van nieuwe bestrating

Ik zoek een stratenmaker die 16 m2 aan oude bestrating kan verwijderen. Vervolgens dient dit opgehoogd en geëgaliseerd te worden. Ik wil graag 60 bij 60 cm tegels terug zien in de tuin. De tuin is goed bereikbaar.

Achtertuin voorzien van nieuwe bestrating

Ik zoek een stratenmaker die mijn achtertuin kan voorzien van nieuwe bestrating. Het gaat om 30 m2. De oude tegels verwijderen, deels ophogen, egaliseren en nieuwe tegels plaatsen. De tuin is bereikbaar per achterom.

Nieuwe bestrating aanleggen achtertuin

Wij willen graag onze huidige tuin helemaal leeg willen halen, dus inclusief afvoer materiaal. Daarna de tuin voorzien van alleen maar straatwerk, kosten tegels ± €27,50/m2 De tuin is ongeveer 40 m2 Indien jullie me willen spreken, graag na 18.00 uur als het kan.

De tuin voorzien van nieuwe bestrating

Ik zoek een specialist die mijn achtertuin kan voorzien van nieuwe bestrating. Het gaat om het verwijderen van de oude bestrating; het ophogen; egaliseren en weer bestraten van 100 m2 met keramische tegels (60 bij 60 cm). De nieuwe tegels zijn nog niet aanwezig.

Vervangen van tegels in onze voor en achter tuin

Onze voor en achtertuin zijn voorzien van Tegels. Deze willen vervangen. We halen de huidige tegels zelf uit en U dient de zand te trillen (rqualiseren) en de nieuwe Tegels aanbrengen. Area om te tegel te zitten is tussen 10 a 15 m3. Exacte afmetingen ga ik later sturen.

Een achtertuin renoveren

Ik zoek een stratenmaker die mijn achtertuin kan voorzien van nieuwe bestrating en een nieuwe schutting. Het gaat ongeveer om 37 m2 aan bestrating en 10 meter aan schutting met poort. De tuin moet waarschijnlijk ook opgehoogd en geëgaliseerd worden. De tuin is bereikbaar per achterom.

Een achtertuin voorzien van nieuwe bestrating

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan voorzien van nieuwe bestrating. Het gaat om 45 m2. De achtertuin is bereikbaar over de woning of sloot heen. Het gaat om afgraven, ophogen, egaliseren en betegelen. Er zijn nog geen tegels voor aanwezig.

Plaatsen tuinhuis met overkapping

wij willen graag een tuinhuis laten plaatsen met overkapping in de achtertuin, de tuin is makkelijk te bereiken met een oprit en het huisje is van hout. De plek waar het huisje moet komen te staan is al voorzien van tegels. Het tuinhuisje is 269 bij 269 met hieraan vast een overkapping met achterwand. Via deze link te vinden: https://www.dehoevebuitenleven.nl/de-hoeve-buitenleven-blokhut-opheusden.html Graag een totaalprijs met mogelijke startdatum