Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor gordijnroede en plafond verven:

Gordijnroede en plafond verven

Ik zou allereerst graag mijn plafond willen witten. Het gaat alleen om de huiskamer, dat is ongeveer 17 m2. Het is gelegen op de tweede verdieping. Daarnaast wil ik graag mijn gordijnroede op laten hangen. Deze is aanwezig en is 3,50 hoog en 4,30 lang.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gordijnroede en plafond verven uit heel Nederland:

Gordijnroede bevestigen

Ik wil een houten gordijnroede aan mijn betonnen plafond laten bevestigen. Afmeting: 220 cm lengte en 100 cm vanaf de muur. Graag een vrijblijvende offerte.

Gordijnroede ophangen

Ik wil graag een gordijnroede van Decomode ophangen aan het plafond met 3 steunen en een verbinder omdat de roede uit 2 delen bestaat. Het gaat om een van 1,80 meter en een andere van 2,20 meter.

Lampen en gordijnroede monteren

Ik wil 4 lampen laten ophangen. 1 in de woonkamer boven de eettafel, hanglamp, plafond van gipsplaten. Een lamp in de hal en in de badkamer en toilet, voor alle drie geldt, systeemplafond. De lampen heb ik in huis, eventuele montageapparatuur niet. En een gordijnroede laten ophangen, de roede heb ik al in mijn bezit.

Waterschade aan behang- en schilderwerk herstellen

Herstellen van waterschade aan het plafond en de muur, behangen/witten van dat plafond en die muur ophangen gordijnroede.

Aantal kleine onderhoudswerkzaamheden in en rondom het huis

Het betreft een aantal verschillende onderhoudsklusjes: -Repareren niet werkend slot van buitendeur -Vervangen van houten tuindeur in de omheining van de tuin -Verhelpen van wasbak en douchebak die niet goed doorlopen -Indien mogelijk: vervangen van lekke glazen raampjes in tuindeur -Repareren van plafond verlichting -Repareren van gordijnroede -Mogelijk andere kleinere klussen

In ons bedrijfsrestaurant moet er een ...

In ons bedrijfsrestaurant moet er een sterke gordijnroede komen die zware fluwelengordijnen kunnen dragen. Deze gordijnen bestaan al, maar de huidige roede heeft het begeven. Er zal een extra balk bevestigd moeten worden aan het plafond om de roede te kunnen bevestigen. Graag willen wij een offerte voor de aanschaf van een dergelijke roede die stevig genoeg is om de gordijnen te dragen en voor het aanbrengen en afwerking daarvan. Daarnaast is ons bedrijfscafé toe aan een verfbeurt.