Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor wasmachine snoer verlengen:

wasmachine snoer verlengen

Ik heb twee jaar geleden een wasmachine gekocht voor in mijn nieuwe huis, maar helaas bleek het snoer te kort te zijn om de trekschakelaar te halen. Ik heb dit toen opgelost door een wasmachineverhoger aan te schaffen, alleen (ondanks dat het best een prijzig product was) trilt de wasmachine hier heel erg op. Ik wil het nu toch liever oplossen door de wasmachine op de grond te zetten en het snoer te verlengen, maar dat kan ik toch echt niet zelf. Van de verhuurder mag ik overigens niet een tussenstukje in het snoer maken, het moet dus een lange kabel worden vanuit de wasmachine.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wasmachine snoer verlengen uit heel Nederland:

Snoer verlengen en of vervangen van de wasmachine

Ik wil graag de snoer van mijn wasmachine laten verlengen zodat deze op de vloer komt te staan en dus direct op de trekschakelaar aangesloten kan worden. De wasmachine staat in de badkamer op 2 balken ter verhoging omdat de snoer te kort is voor aansluiting aan de trekschakelaar. Dit is al 5 jaren zo, maar de laatste tijd tijdens de centrifugeren beweegt de wasmachine heel erg waardoor de wasmachine al paar keer is verschoven van plek met balk en al. Ik wil dus de snoer van mijn wasmachine compleet laten vervangen door een langere variant zodat het op de grond komt te staan en mij meer een veilig gevoel geeft.

Wasmachine aansluiten op trekschakelaar

nieuwe wasmachine aansluiten op trekschakelaar. De stekkersnoer van de nieuwe wasmachine is niet lang genoeg om die in de trekschakelaar te doen, dus moet (volgens mij) ook het snoer vervangen worden zodat hij vanaf de wasmachine rechtstreeks de trekschakelaar in gaat.

Wasmachine en droger aansluiten

Gaarne ontvang ik van u een offerte voor het aan sluiten van een wasmachine en droger in de badkamer waar een daarvoor bestemde stekkerdoos aanwezig is . Het snoer van de droger is lang genoeg maar die van de wasmachine moet verlengd worden . De aansluiting hoeft niet eerder dan begin februari gerealiseerd te worden. Gaarne wacht ik uw bericht af.

Wasmachine snoer verlengen en aansluiten op trekschakelaar

Ik ben opzoek naar een partij die mijn wasmachinesnoer kan verlengen met ongeveer 2 meter en vervolgens ook kan aansluiten op een bestaande trekschakelaar.

Wasmachine snoer verlengen en aansluiten op trekschakelaar

Ik heb onlangs een Beko WTV wasmachine aangeschaft en nu is het snoer te kort om bij de trekschakelaar te komen. Na wat lezen op het internet krijg ik de indruk dat ik dit misschien beter aan een vakman kan overlaten. Het snoer van de wasmachine moet dus verlengd worden en aangesloten op de trekschakelaar.

Wasmachine op de trekschakelaar aansluiten

Ik wil mijn wasmachine op een trekschakelaar aan laten sluiten. Het snoer van de wasmachine zelf is te kort en het liefst houd ik deze ook heel (ivm garantie), dus als het kan doe ik dit het liefst via een verlengsnoer. De wasmachine staat in de badkamer.

Snoer wasmachine verlengen richting trekschakelaar

Snoer wasmachine vervangen richting trekschakelaar

Trekschakelaar naar beneden verplaatsen

Snoer van mijn wasmachine is te kort voor de trekschakelaar in de badkamer. Ik zou graag willen dat iemand die daar verstand van heeft de trekschakelaar naar beneden verplaatst zodat de stekker erin kan. Ik hoor graag of dit mogelijk is.

Snoer Bosch wasmachine verlengen/vervangen

De snoer van de wasmachine is te kort. Het snoer graag vanuit de wasmachine vervangen (1 stuk langer snoer) en aansluiten op de trekschakelaar. De Bosch wasmachine staat in de badkamer.

Trekschakelaar naar stopcontact omzetten

We hebben een wasmachine die aangesloten is op een trekschakelaar. We gaan verhuizen naar een plek zonder trekschakelaar. We willen graag het snoer van de trekschakelaar omzetten naar een normaal stopcontact. Het liefst zo snel mogelijk.