Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor douche kop monteren:

Douche kop monteren

Een nieuwe douchekop monteren.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douche kop monteren uit heel Nederland:

Renovatie badkamer en toilet; stucen

Graag laat ik mijn badkamer en toilet renoveren. Deze wil ik laten stucen. De tegels zijn van de wanden gehakt. Waarschijnlijk moeten deze eerst glad gestuct worden. De badkamer boven heeft een afmeting van: 6.38 m2 vloeroppervlak, breed 2,02 m diep 2,09 m. De wanden zijn 2.04 m hoog, totale wandoppervlak is 19,56 m2. Het toilet beneden heeft een afmeting van: 1.08 m2 vloeroppervlak; 0,09 m breed en 1,02 m diep; hoogte is 2,65 m, de wandoppervlakte is 8,08 m. De vloeren moeten in betonlook komen. De coatinglaag hoeft in de toilet niet heel dik. Het plafond moet gestuct worden, deze is van gipsplaat. In de badkamer wordt gemonteerd: muur douche kop/ -kranen, inloopdouche, wandcloset en vrijstaand bad. Dit wordt ingebouwd, de leidingen worden aangebracht, dus graf dichtgemaakt. Voor beide ruimten is het een vereiste dat alles 100% waterdicht, vochtbestendig...etc. Foto's krijg ik niet toegevoegd, graag e-mail adres opsturen zodat een zip-file kan toesturen. Bel me even voor een uitgebreide toelichting. Graag zou ik ongeveer 20 januari willen beginnen.

Verbouwing

Dubbele tegelwand, plafond en vloer (tegel) verwijderen. Nieuw plafond (geen spotjes), vloer en wanden (met ingefreesde leidingen). Sanibroyeur, wastafel + meubel + spiegelkast, verwarming en douche plaatsen. Stroom aansluiting plaatsen bij wastafel. Nog aan te schaffen materialen: Vloer- en wand tegels, plafond, douche (exclusief kraan en douche kop).

Douche cabine plaatsen

Bestaande douche cabine met hoge instap verwijderen en nieuwe verlaagde inloop douche bak van 0. 90 bij 1. 30 plaatsen bestaande kraan en douche kop overzetten en bestaande tegelwand bekleden

Douchekraan vervangen

Ik zoek een loodgieter die onze huidige douche- kraan en kop kan vervangen voor een thermostatische douche- kraan en kop.

Badkamer opknappen

Oude douchedeur verwijderen (90 breed, 185 hoog) Nieuwe gamma douchedeur plaatsen Oude douche beugel, kop en slang vervangen door nieuwe set Drie naden (50 cm) opnieuw kitten Check legionellacontrole/ waterkwaliteit meten

Inloopdouche plaatsen

Ik wil mijn bestaande douche vervangen voor een douchewand van 2 meter hoog bij 60 of 70 cm breed. Deze douchewand kan gewoon een 8 mm dikke heldere glaswand zijn. Graag met een regendouche kop (hoeft niet ingebouwd te worden). De vloer moet aflopend gemaakt worden of voorzien worden van een randje (zodat het water niet door de badkamer loopt. Ik heb foto's bijgevoegd van de bestaande situatie. Oude materiaal mag afgevoerd worden.

Toilet en badkamer laten vernieuwen

Ik zoek een partij die zowel mijn wc als douche kan renoveren. Het gaat om tegels slopen, nieuwe tegels plaatsen, leidingen wegwerken en vervangen (is nu koper), nieuwe douche kop, glazenplaat, hangtoilet in de wc ruimte en wastafeltje aan de muur vervangen voor iets moderners. Al het puin dient afgevoerd te worden.

Douche in de badkamer laten maken

Wij hebben nu een bad staan in de hoek van onze badkamer die wij eruit willen laten halen. In plaats daarvan willen wij een douche met watergoot in de vloer laten plaatsen. Ook moet er dan een nieuwe douche kop geplaatst worden. We willen niet alle tegels laten vervangen en willen voor de goedkoopste optie gaan op dit gebied.

Badkamer opknappen

Wij willen de badkamer graag laten opknappen. De badkamer is ongeveer 1,10 bij 2,5 meter groot. De wanden zijn nu betegeld en deze willen we graag laten stuken. Het plafond moet ook opnieuw gestuukt worden. Op de vloer moeten nieuwe tegels van 60 x 30 cm komen (zijn aanwezig). Tevens moet er wat sanitair vervangen worden, bestaand uit een nieuwe wastafel, mengkraan en douche kop. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Badkamers realiseren in nieuwbouw

Ik wil 2 badkamers in een nieuwbouw project in Rotterdam dat pas over een tijd klaar is. Ik wil daarvoor nu graag weten aan welke kosten ik moet denken. Graag een offerte voor: Badkamer 1: 4,62 m2 wil hier in een dubbele wastafel, spiegel kast erboven, verwarmd handdoekenrek, inloopdouche met stortdouche kop en losse douche kop waartussen gewisseld kan worden. Dubbele kast in de wastafel met 4 lades, grote grijze vloer en muur tegels. Badkamer 2: 5,1 m2 hier in wil ineen bad douche combi mogelijk hebben, 1 wastafel met spiegel kast erboven en kast met 2 ladesonder de wastafel. Hangend toilet ook in de ruimte en verwarmd handdoekenrek. De wanden worden behangklaar opgeleverd. Graag een indicatie van de kosten, inclusief de materialen.