Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor planken maken in trapkast en inbouwkast:

Planken maken in trapkast en inbouwkast

Ik wil graag planken in een nisje in de trapkast en planken in een diepe inbouwkast. Ik heb nog geen materialen en wil daar graag advies over. De nis is ongeveer 270 x 28 x 28 cm. En de kast is ongeveer 270 x 80 x 60 cm. Om de ongeveer 30 - 40 cm wil ik een plank.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor planken maken in trapkast en inbouwkast uit heel Nederland:

Schoenenkast op maat laten maken

Ik wil graag een schoenkast laten maken in de gang. De kast kan 180 cm hoog en 70cm breed en 35 diep zijn. De planken in de kast moeten beetje schuin om optimaal ruimte te krijgen. Ik wil ook graag spiegel op de deur.

Schuur vergroten

We willen onze extra schuur vergroten. Er zit nu een overkapping tussen de originele schuur en de later bijgebouwde schuur. De zijwand van bijgebouwde schuur open maken (deze planken hergebruiken voor de nieuwe wanden). Onderaan dient een opsluitband te komen waarop de wanden komen. Tevens moet de bestaande deur vervangen worden voor een dubbele deur met minimale doorgang van 140 cm, hierdoor moet ook de elektra aangepast worden.

Dubbele nokverhoging, dak vernieuwen, vloer leggen, zonnepanelen plaatsen

Ik heb een aantal klussen die gedaan moeten worden. Het zou gaan om: - De zolder van mijn woning is een bergzolder, deze zou ik graag verhogen door middel van een nokverhoging Waar ik dus naar opzoek ben: Dubbele nokverhoging: circa 6 meter breed. Er is een vergunning nodig, deze laat ik graag door u aanvragen. Graag de nokverhoging van kunststof. Het officiele dak ligt er nog, deze is wel aan vervanging toe. - Dak vernieuwing: dak is op dit moment niet geïsoleerd. Van binnenuit kijk je tegen de dakpannen. Het dak wil ik vernieuwen door een dak dat bij de huidige tijd past. Door de nokverhoging zal denk ik het grootste gedeelte van de dakconstructie er af moeten en een nieuwe er weer op. over het isolatiemateriaal wil ik graag advies. Vanbinnen- of vanbuiten uit isoleren maakt niet zo uit. - Plaatsen zonnepanelen: op nokverhoging en net ervoor. Het zou om ongeveer 6 panelen gaan. - Verplaatsen en vervangen HR Ketel. Deze hangt op moment op de plek waar de vaste trap naar zolder kan komen. Het is een ketel uit 2007 en wil deze direct voor een nieuwe HR ketel vervangen. Het is een huis uit de jaren '50. - Plaatsen van vaste trap naar zolder. Aan de ene kant kan deze uitgebroken worden, aan de andere kant kan deze blijven zitten en een vleor eroverheen gelegd worden. De vaste trap van hout. De plafondhoogte is 2.30 m. - Vervangen vloer op zolder en geschikt maken voor bewandeling (loopt nu niet door aan alle kanten en er missen sommige planken). Er moet een hele nieuwe vloer komen. Wat voor graag bespreken. Dit zou om ongeveer 35 m2 gaan. Mochten er vragen zijn hoor ik het graag. Bijgevoegd foto van dubbele nokverhoging bij buren in de straat.

Houten vloer woonkamer-keuken vervangen

Oude Vurenhouten planken-vloer weghalen en afvoeren. Ondervloer leggen. Nieuwe vloer leggen met plinten en z.s.m. beloopbaar maken, 40 m2.

Kozijnen vervangen

Wij willen alle kozijnen van 1e en 2 e verdieping vervangen. Daarbij ook dubbel glas. Goede kwaliteit (Bijv. Weru), eventueel aluminium of kunststof? Liefst voor beide een offerte. Graag kosten voor arbeid en kosten voor materiaal apart in de offerte aangeven. Zie foto waarbij u een schatting kan maken qua meters. Eventueel nog aan de voorkant al het hout vervangen door trespa platen. Dit zijn de groene planken die u aan de rechterkant van de foto ziet (voorkant huis). Wij zitten nog niet in het huis, per 3 februari krijgen wij sleutel, dus wij kunnen helaas niet de maten opmeten. Wij snappen dat via de foto geen precieze prijs berekend kan worden, maar wellicht kunt u een kleine inschatting maken. Het afvoeren van de oude materialen ligt aan de prijs, deze graag apart benoemen op de offerte.

Geïsoleerde balkonkast voor de wasmachine en droger maken

Ik wil graag een balkonkast laten plaatsen waarin mijn wasmachine en droger op elkaar kunnen worden geplaatst. De balkonkast moet de volgende eigenschappen hebben: - onderhoudsvrij materiaal; - goed geïsoleerd tegen vorst en geluid; - extra opbergruimte (planken); - iets verhoogde bodem zodat de wasmachine niet op de betonnen ondergrond staat; - goed sluitwerk; - waterleiding moet vanuit de woning worden doorgetrokken naar de kast voor watertoevoer. Deze leiding dient goed geïsoleerd te worden tegen vorst; - Er zal tevens een waterafvoer aangelegd moeten worden. De afmeting van de kast moet hier nog goed worden opgemeten. Graag ontvang ik daarna uw prijsspecificatie

Geïsoleerde balkonkast voor de wasmachine en droger maken

Ik wil graag een balkonkast laten plaatsen waarin mijn wasmachine en droger op elkaar kunnen worden geplaatst. De balkonkast moet de volgende eigenschappen hebben: - onderhoudsvrij materiaal; - goed geïsoleerd tegen vorst en geluid; - extra opbergruimte (planken); - iets verhoogde bodem zodat de wasmachine niet op de betonnen ondergrond staat; - goed sluitwerk; - waterleiding moet vanuit de woning worden doorgetrokken naar de kast voor watertoevoer. Deze leiding dient goed geïsoleerd te worden tegen vorst; - Er zal tevens een waterafvoer aangelegd moeten worden. De afmeting van de kast moet hier nog goed worden opgemeten.

Inbouwkast maken

Ik wil in mijn bijkeuken een vaste kast laten maken. De kast moet worden gemaakt met een hoek van 90 gr. De ene kant is ongeveer . 1.60 de andere kant is ongeveer 1.70 breed. De totale hoogte is ongeveer 2.50 (grond tot plafond. Diepte kast ongeveer 0,45 Indeling kast: planken, sluiting met schuifdeuren . Materiaal: degelijk Graag ontvang ik een offerte voor de totale kosten, materiaal en plaatsing

Tuin aanpassen: schuttingen plaatsen, afvoeren terrastegels, schaduwgras leggen

Graag laten wij onze tuin aanpassen, het gaat om: 1. nieuwe schuttingen van 1.80 meter op de oude erfgrens beiderzijds plaatsen, totaal 14,5 meter (links 7 meter en rechts 7.50 meter). Het liefst horizontale planken en betonnen voet tegen houtrot 2. Afvoeren oude schuttingen + weghalen oude schuttingen 3. Afvoeren van ongeveer 20 grote terrastegels van 1 m2 per stuk 4. En daar een gezellig schaduwgras va 12 m2 met beiderzijds borders 5. Achterin de tuin 3 -4 leilinden van ongeveer 3 meter hoog. Kortom van een stenen binnenplaats een gezellige natuurtuin maken.

Kamerhoge deur in trapkast maken en planken in trapkast maken

Ik heb kamerhoge kozijnen in de trapkast. Hier moet een deur in gemaakt worden. Ik denk aan twee delen met een magneetsluiting aan de bovenkant. Maar graag advies. Daarnaast moeten er planken in de trapkast gemaakt worden.

Partners

Partners van Casius