Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor stuc reparatie werk:

Stuc reparatie werk

Voor een kleine reparatie aan het gipsplafond hebben wij een stucadoor nodig. Een gipsplaat is vlak bij de rand wat uitgezakt. Het beste is dit stukje te verwijderen en te vervangen voor een nieuw stukje. Het betreft ± 50 x 30 cm. Foto is aanwezig.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stuc reparatie werk uit heel Nederland:

Kamer renoveren

Ik wil graag mijn kamer van ca 5 x 3 m laten renoveren ; voorzetwanden ed., plafond reparatie, stuc-werk etc. ; behoefte aan een goede timmerman, stukadoor, die in de buurt woont. Het betreft een jaren '20 woning.

Reparatie muur

Er is een beschadiging ontstaan op de muur langs de trap, dit is niet op te lossen door er wat stuc tegenaan te smeren daar de muur gespoten is. De muur moet dus opnieuw gespoten worden in kleur. Dit zal ongeveer 20 m2. Ik ben het beste per email te bereiken.

Nieuwbouw huurwoning voorzien van filmwerk stuc

Ik had een stukadoor gevonden. Hij heeft op zolder 2 wanden wit gespoten en 2 wanden voorzien van filmstucwerk. Daarna ging zijn machine kapot. Is vandaag niet geweest en zegt dat de onderdelen van zijn machine en reparatie pas op zijn vroegst vrijdag 10 mei klaar is. Maar na dat weekend ga ik overhuizen. Vloeren zijn al geleverd. Verf is aangekocht. Hebben jullie een gaatje om deze klus in Uden over te nemen? (Evt. Ook verf spuiten naderhand. Flexa kleuren had hij al gehaald). Kunnen jullie me uit de brand helpen? Wanden zijn 115 m2.

Balkon reparatie

Het betreft een reparatie aan het balkon van 1 meter breed en 3 meter lang. Op de rand van het balkon is betonrot onder de stuc aanwezig. Er is nog geen bewapening zichtbaar.

Diverse klussen

Loodgieter/elektricien/schilder/timmerman-offerte graag per mail! Paar klusjes:graag per specialiteit gespecificeerde all in prijs. Elektra: reparatie c.q. vervanging van de trekschakelaar badkamer plus reparatie (bestel ontbrekend melkglaasje) c.q. vervanging plafondspot halogeen+voet staande lamp los loodgieter: keukenkraan (1 handel+uittrekdeel) draait niet meer in voet+ ontstoppen wastafel schilder: stuc rand wand badkamer+schilderen+2 deuren/2 sponningen lakken+2 mtr latex wand zolder timmerman: nieuwe buiten keukendorpel (verrot)+stukjes vervangen deur schuur/paal aannemer/: schuurraam kapot en kozijn verrot en ingezakt : nieuw

Stukwerk en beton cire aanbrengen

Van de 25 meter stuc werk moet daarna betoncirce worden aangebracht (graag in zelfde offerte) daarnaast reparatie werk in al gestucte wand, uurbasis? Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Herstelwerk na lekkage

Herstel werkzaamheden van vocht/schimmel plekken na schade van verstopte condens afvoer van een cv installatie. Afsteken oud stuc/spuitwerk reparatie van muren ed.

Beschadigd plafond repareren

Ik heb een plafond oppervlakte die ik graag gerepareerd wil hebben. Het gaat om 5 m2. Ook wat stuc reparatie. Eventueel spuitwerk van de hele woonkamer/keuken. Wanden wit latex. Plafond wit latex of spack. Deze opdracht heeft haast!

Stucplaten stucen

Het plafond van 70 m2 groot wordt voorzien van stucplaten waarbij de zijkant en stucknaden glad afgewerkt worden, dus stuc gereed. Tevens een wand met steen reliëf (maximaal 4 mm) saus gereed stucen, deze wand is 4.50 meter lang en 2.50 meter hoog. Ook wordt er in de 1e week van december een muur gesloopt, ik kan nog niet inschatten hoeveel reparatie hierbij nodig is maar dit kan als meerwerk worden opgenomen. Uitvoering graag in de 2e week van december.

Plafonds afwerken met spack of stuc

Het gaat om de plafonds, het gaat om ca 85m2, de plafonds zien er goed uit er hoeven geen reparatie werkzaamheden plaats te vinden. Hoeveel gaat het ons kosten als we willen laten spack spuiten en hoeveel gaat het kosten als we het laten latex spuiten? Inclusief de boel afplakken