Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor sleuf voor een kabelgoot in de muur frezen:

Sleuf voor een kabelgoot in de muur frezen

Ik wil 4 bestaande internet + tv kabels opnieuw installeren en 3 nieuwe stopcontacten installeren en daarvoor dient ook ongeveer 4 meter gefreesd te worden en alle kabels getrokken worden.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sleuf voor een kabelgoot in de muur frezen uit heel Nederland:

Lichtpunt plafond verplaatsen en splitsen voor 2 hanglampen, inclusief frezen en stucen

Wij willen boven de eettafel twee losse lampen hangen die aangesloten zijn op 1 lichtpunt. Het huidige lichtpunt bevindt zich 0,5 tot 1 meter van de gewenste positie voor de 2 hanglampen, dus deze moet verplaatst en vervolgens gesplitst worden. Het liefst willen we dit helemaal netjes weggewerkt hebben in het plafond (sleuf in beton frezen en dan stucen). Een kabelgoot is eventueel ook een optie mits hier een meer chique variant voor is dan de standaard witte goot. Schakelaar met dimmer moet waarschijnlijk ook gesplitst worden, want huidige 2 losse dimmers in de muur bedienen 2 andere lichtpunten. De afstand van de meterkast tot het lichtpunt is ongeveer 6 meter en de afstand tussen de meterkast en de schakelaar is ongeveer 4 meter. Graag ontvangen we een offerte inclusief de materiaal kosten.

Sleuf voor een kabelgoot in de muur frezen

Ik wil graag drie gleuven infrezen in de muur voor de bekabeling van mijn audio-speakers en tv+soundbar.

Sleuf voor een kabelgoot in de muur frezen en verplaatsen 2 punten

Ik zoek een elektricien die een wandcontactdoos en thermostaat kan verplaatsen naar de zijkant van een betonnen muur. Hiervoor dienen 2 goten gefreesd te worden van ongeveer 50 cm lang.

Stopcontacten verplaatsen en kabelgoot TV maken

Via deze e-mail wil ik u verzoeken een vrijblijvende offerte aan te bieden voor het verplaatsen van 4 stopcontacten en het maken van een kabelgoot voor mijn tv en 1 speakerdraad in betonnen wanden. Stopcontacten hangen nu op ongeveer 1 meter hoogte en dienen geplaatst te worden tot net boven de plint. Kabelgoot tv dient ongeveer 1 meter hoog te worden. Ik dacht zelf aan een pvc buis welke uit komt in de plint maar een ander idee is ook welkom. Tevens zou ik een dunne sleuf willen van ongeveer 140 cm hoog voor 1 speakerdraad. Een dun pvc buisje voldoende zal zijn welke uitkomt in de plint. De sleuven dienen uiteraard dicht gemaakt te worden waarna ik daarna de muur zelf weer kan behandelen met nieuw structuurverf. De periode is in overleg waarbij de voorkeur uitgaat naar de maand november in Capelle aan den IJssel. Ik heb 1 tekening bijgevoegd ter verduidelijking. Indien u uw e-mailadres geeft zal ik diverse foto's toesturen.

Stroomdraad frezen in plafond

Ik wil een plafondlamp op een andere plek dan de lasdoos hebben zodat de lamp precies boven de eettafel staat. Ik vraag mij af of het mogelijk is om de stroomdraden in het plafond te frezen in plaats van een kabelgoot. De lamp moet ongeveer 60 cm verder komen te staan. De gefreesde sleuf moet ook dicht gesmeerd worden.

Stopcontacten en COAX kabel verplaatsen en sleuf frezen voor tv kabels

In onze nieuwe woning willen wij stopcontacten en wandpunt voor COAX verplaatsen. De wandcontactpunten moeten zo'n 1 meter worden opgeschoven. Daarbij willen wij graag een kabelgoot in de muur laten frezen voor 2 kabels die vanaf ons tv meubel naar de tv aan de muur moeten lopen. Zie de tekening voor meer uitleg.

TV kabels wegwerken door een sleuf in een betonnen muur te maken

Ik wil graag een sleuf van ongeveer 60 cm lang laten frezen in een betonnen muur, zodat daarin een kabelgoot kan worden weggewerkt. Ik wil de muur ook weer netjes laten afwerken. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave.

Sleuf voor een kabelgoot in de muur frezen

We willen in een betonmuur een sleuf laten frezen voor een kabelgoot. De lengte van de sleuf is ongeveer 90 cm. De kabelgoot die erin moet is 9 cm breed en 4 cm diep. Tevens in een andere betonmuur een sleuf van ongeveer 40 cm voor een elektra buis en bijbehorend een gat voor een ovale inbouwdoos.

Stopcontacten verlagen in de woonkamer

Ik wil een vier- tot vijftal stopcontacten in de woonkamer verlagen van 100 naar 30 cm. In de binnenmuur een sleuf voor een kabelgoot om bedrading tussen tv een apparatuur weg te werken.

Sleuven frezen en elektrawerk

Ik wil graag mijn TV en TV meubel vrij aan de muur hangen zonder kabels in het zicht. Het betreft de muur van de hal. Daardoor verwacht ik dat er een verticale en horizontale sleuf gemaakt dient te worden. Tevens wil ik een stopcontact afgetapt hebben zodat ik stroom in mijn TV kast heb en de antenne kabel. Ook moet er een internet kabel vanuit de meterkast (andere kant van de muur) naar de kabelgoot. Muur dient zo opgeleverd te worden dat de stuker aan de gang kan. 6 september krijgen we de sleutel, daarna starten.