Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor schuifdeur plaatsen:

Schuifdeur plaatsen

Ik zoek een schuifdeur, of 2 minder brede, op een plek waar nu al 2 glas in looddeuren op rails zijn. Heb advies nodig over mogelijkheden. Materiaal afhankelijk van advies.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuifdeur plaatsen uit heel Nederland:

Schutting met schuifdeur plaatsen

Ik wil een schutting met schuifdeur inclusief fundering laten plaatsen van zwarte rabat delen in de kleur zwart. Afmeting: lengte van 9 meter, de hoogte 2 meter. Er hoeft niets vooraf verwijderd te worden.

Schuifdeur systeem gangkast plaatsen

ik wil graag mijn schuifdeur (storemax) systeem die ik bij jullie heb besteld, laten monteren.

Draairichting deur wijzigen en deur plaatsen

We hebben in ons nieuwe huurhuis een kleine slaapkamer met een naar binnen openende deur. Dit neemt ruimte in beslag. Graag wijzigen we de situatie van de deur naar een naar buiten openende deur of naar een schuifdeur. De deur heeft een groter dan gemiddeld deurkozijn (1900 stijl).

Douchedeur/-wand inmeten leveren en laten plaatsen

Ik wil graag een douchedeur/-wand laten plaatsen in mijn woning. Op de foto's is zichtbaar dat er aan de zijkanten nog een stuk glas/ander materiaal moet worden geplaatst om o.a. het hout te beschermen. Ik wil dus als het ware een glaswand met schuifdeur vanaf de tegelwand laten inbouwen. Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn.

Horren plaatsen

Wij hebben bij Praxis Bruynzeel horren gekocht en zouden deze graag willen laten monteren. Het gaat om: 4x rolhor voor ramen (binnenkant raam) 1x plissé hordeur (schuifdeur) Ik ontvang graag een offerte.

Prefab aanbouw plaatsen aan achterzijde woning

Ik ben op zoek naar een aannemer die een prefab aanbouw aan de achterzijde van mijn woning kan realiseren. Afmeting betreft 2,5 bij 6 meter. De zijkanten dienen geïsoleerd te worden en er dient een schuifdeur aan de achterzijde geplaatst te worden.

Schuifdeur vervangen

Graag meer info, wij willen een schuifdeur laten plaatsen. 3 meter hoog bij 2,5 meter breed.

Opening in een dragende muur maken en schuifdeur plaatsen

Graag zou ik in een dragende muur een opening maken van ongeveer 80 a 90 cm waar een schuifdeur in geplaatst dient te worden. de deur zal naar links open moeten schuiven en de woning is in de jaren '90 gebouwd.

Zwevende schuifdeuren van glas plaatsen

Ik wil in het L-gedeelte van mijn woonkamer een extra kamer kunnen creëren indien nodig bv. Voor gasten die blijven slapen of als stille werkruimte. Omdat dit gedeelte zowel als extra kamer alsmede als onderdeel bij de rest van de woonkamer gebruikt kan worden wil ik zwevende schuifdeuren van glas, zodat de lichtinval optimaal blijft, en akoestisch, voor rust. Welke deurvormen zijn gewenst? Kamerhoge deuren (tot het plafond), deur zonder omlijsting, schuifdeur Om hoeveel deuren gaat het? 4

Schuifdeur voor trappengat plaatsen

Graag willen wij een schuifdeur voor het trappengat plaatsen in de woonkamer.

Partners

Partners van Casius