Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor bruynzeel hordeur plaatsen:

Bruynzeel hordeur plaatsen

Ik wil graag een hordeur Bruynzeel 700 serie laten plaatsen voor mijn balkondeur. De hordeur dient op maat gezaagd te worden. De deurmaat is niet een standaard maat.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bruynzeel hordeur plaatsen uit heel Nederland:

monteren plissé hordeur

Monteren van een Bruynzeel enkele plissé hordeur

Plisséhor voor deuren

Bij de Praxis in Groningen een Bruynzeel hordeur voor deuren 500 serie gekocht. Grote problemen bij de montage, ik zoek iemand die me hierbij kan helpen.

2 hordeuren plaatsen

Ik wil 2 hordeuren voor 2 deuren (plisé hordeur Bruynzeel 700 serie) laten monteren/installeren. De maat is 209 x 100 cm. Op maat maken in het kozijndeur en monteren.

Hordeur verstellen

Wij hebben een paar weken geleden een hordeur gekocht en gemonteerd. hij moet versteld worden zodat ie dicht kan, dat krijgen wij niet voor elkaar. Het zou fijn zijn als er iemand komt kijken die er verstand van heeft. Het gaat om hordeur Bruynzeel plisséhor 700 serie. Waarschijnlijk gedemonteerd worden en dan weer gemonteerd.

Horren plaatsen

Wij hebben bij Praxis Bruynzeel horren gekocht en zouden deze graag willen laten monteren. Het gaat om: 4x rolhor voor ramen (binnenkant raam) 1x plissé hordeur (schuifdeur) Ik ontvang graag een offerte.

Installeren hordeur

Ik wil deze deur monteren: Bruynzeel plissé hor schuifpui 150x240 wit 700 serie (onderdeel van Praxis-assortiment). Daarvoor moet wel eerst de oude hor deur worden verwijderd.

Hordeur laten monteren

Ik wil een hordeur laten monteren, het betreft een standaard maat die wel wat in de hoogte en breedte ingekort moet worden, dat is mogelijk bij dit type (Bruynzeel plisséhor schuifpui 700 serie wit 150x240 cm).

Installeren Bruynzeel S900 Plisse hordeur met op het kozijn

Ik zoek een partij voor het installeren Bruynzeel S900 Plisse hordeur gevestigd aan het kozijn.

Horren plaatsen

Ik wil een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van 3 raamhorren van de Bruynzeel 500 serie en het plaatsen van een hordeur van Bruynzeel de 900 serie. De horren zijn al aanwezig (nieuw in verpakking). De horren zullen iets ingekort moeten worden. De raamhorren zijn 83 bij 153 cm en de deurhorren 96 bij 203 cm.

Plissé hordeur plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van 1 Bruynzeel plisse hordeur in een normale deur naar buiten draaiend. De hor moet geplaatst worden op de begane grond en is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius