Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor bruynzeel hordeur plaatsen:

Bruynzeel hordeur plaatsen

Ik wil graag een hordeur Bruynzeel 700 serie laten plaatsen voor mijn balkondeur. De hordeur dient op maat gezaagd te worden. De deurmaat is niet een standaard maat.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bruynzeel hordeur plaatsen uit heel Nederland:

hordeur plaatsen bruynzeel

Het gaat om het plaatsen van een hordeur van bruynzeel.

Montage van een hordeur

Ik wil graag een bruynzeel (vaste) hordeur S700 laten monteren. Veel te ingewikkeld om zelf te doen. Graag een offerte voor montage. 1 meter breed bij 2,15. Hij moet in de breedte ingekort worden.

2 aluminium horren (-deur en -raam) bevestigen

Ik heb een nieuwe plissé hordeur van Bruynzeel in huis (aluminium). Deze moet op maat gemaakt worden en bevestigd worden op een houten balkondeur. Ook heb ik een Bruynzeel rolhor voor een houten raam. Moet ook op maat gemaakt worden en bevestigd worden.

Montage hordeur

Montage hordeur voor buitendeur (opent naar buiten) van in kleur gemoffeld aluminium (wit). Rol hordeur Bruynzeel S700 wit 1,10b - 2,15h maat

Hordeur laten plaatsen

Bruynzeel plissee hordeur s900E plaatsen aan de binnenzijde van een enkele deur

Nieuwe Bruynzeel plisse hordeur laten plaatsen (is al in huis)

Graag plisse hordeur plaatsen in achter deur (enkele deur). Deze is 79.5 breed en 1.98 hoog. Bij de praxis Type S700 aangeschaft.

montage rolhordeur bruynzeel 500 serie

Montage rol hordeur Bruynzeel 500 serie

Plissehor plaatsen (opbouw)

Graag wil ik een pissehor (bruynzeel) laten plaatsen, moet een opbouw zijn. Het probleem is dat het gaat om kunststof kozijnen waar niet in geboord mag worden. Er zal dus waarschijnlijk een houten strip tegenaan moeten worden geplakt om vervolgens de hordeur hier in te boren. Graag komen kijken of dit mogelijk is, ivm de klink en de ruimte tussen de klink en de hor. Het is een 8cm grote klink.

Plaatsen van een plisse hordeur

Ik zou graag een plissé hordeur te laten monteren. (gaat om een Bruynzeel s900). Deze heb ik zelf al. Er hoeft ook niks verwijderd te worden. Wel graag een klein stukje plint er misschien inzagen. De afmetingen zijn 2,35 hoog bij 96 cm breed.

Hordeur plaatsen

Ik wil graag een hordeur plaatsen. Ik ga de volgende hordeur kopen: https://www.praxis.nl/badkamer-keuken-wonen/horren/hordeuren/bruynzeel-plisse-hordeur-100x209cm-grijs-s500/5586758#store-finder. Echter ben ik zelf niet zo handig. Dus ik zou graag voor een schappelijke prijs hulp hiervoor in willen huren. Ik hoor het graag.

Partners

Partners van Casius