Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor een kunststof douchecabine plaatsen:

Een kunststof douchecabine plaatsen

Ik zoek een badkamerspecialist die een douchecabine kan plaatsen. Het moet een kunststof cabine worden. Dit moet geplaatst worden op een tegelvloer/wand.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een kunststof douchecabine plaatsen uit heel Nederland:

Erker plaatsen en badkamer vernieuwen

Maten overkapping 6x3 maten erker diepte 1m lengte 4m. Ik heb nu kunststof kozijnen, en die wil ik graag hergebruikt zien. De erker moet van steen gemaakt worden en stucen aan de binnenkant is niet nodig. De badkamer is rond de 3. 5 x 3. 5 waar ik de ligbad uit wil hebben en aansluiting voor was en droog machine voor in de plaats. Ik wil alles opnieuw betegelen, een nieuwe wasbak en een nieuwe douchecabine.

Dakopbouw realiseren

Wij willen een vrijblijvende offerte aanvragen voor een dakopbouw. Het gaat hierbij om een plat dat waarvan het oppervlakte 45m2 is. Ik zou graag 2 prijs indiciaties willen ontvangen, 1 met de all in prijs dat betekend met het aanvragen van de vergunning, inspectie bouwtekening. - Plat dak ontmantelen - Plaatsing dakopbouw van circa 45m 2 en circa 2,5 m hoog - Intern aanleg van 1 slaapkamer hal en 1 badkamer (voor 1 douchecabine en 1 wasbak en een toilet) - afwerking dak en gevel, ventilatie, goede afwatering dak, - Kunststof kozijnen met kantel / draairamen - Wind-en waterdicht - Trap van 2e naar 3e verdieping - Doortrekken van electra, cv en waterleidingen - Afvoer bouwafval - Stucen binnenwanden En 1 prijsindicatie van alleen een dakopbouw zonder aanvraag van vergunning elektra enz.

Bruynzeel douchecabine monteren

Het gaat om een nieuwe Bruynzeel Solid II douchecabine die ik op een bestaande platte kunststof douchevloer wil plaatsen. Het gaat om het betere kitwerk. De cabine is 90 cm en kwartrond.

Installatie van een douchecabine

We hebben een douchecabine in de badkamer die verwijdert moet worden en willen hiervoor in de plaats een douchecabine laten plaatsen. Deze cabine mag rustig op de bestaande tegelvloer geplaatst worden. Eventueel zal er aan het afvoerpunt een stuk kunststof afvoerleiding omgelegd moeten worden. Boren en uitbeitelen zijn niet aan de orde. De geplaatste douchecabine is de volgend: Game Black (Square Black) 90 * 90 of wanneer mogelijk; Game Black (Black Zen) 80 * 110 cm.

Douche en toilet vervangen

Op dit moment is er een douchebak met kunststof schuifdeurtjes aanwezig. Dit dient te worden verwijderd en te worden vervangen door een douchecabine met douchebak inclusief kranen. De hoekopstelling is 90 bij 90 cm groot. Daarnaast moet de toiletpot worden vervangen door een nieuwe pot met een laaghangend reservoir. Als laatste dient de kookplaat in de keuken te worden vervangen. De nieuwe plaat heeft dezelfde afmeting als de oude plaat.

Douchecabine in een stacaravan vervangen

In onze stacaravan zit een kleine doucheruimte. Douchebak is 67 x 67 cm (5-hoeks). Wanden (uit een stuk) bestaan uit kunststof plaat. In een van de hoeken is door slijtage een scheur ontstaan. Wil zowel de wanden als de douchebak laten vernieuwen. Geen idee wat de opties zijn. Wellicht een niuwe douchecabine? Er is geen haast bij de klus, maar ik zou het wel graag voordat het seizoen start gerealiseerd willen hebben.

Badkamer opnieuw betegelen

Ik zoek iemand die mijn vloer in de badkamer (2,50 x 2.00 meter) wil betegelen. Oude tegels kan ik zelf verwijderen. Er is waterlekkage geweest, die verholpen is. Graag advies: kunststof of tegels (houten vloer). Er zit een bad in en een douchecabine, wat een inloopdouche moet worden.

Inloopdouche maken

Wij hebben in de badkamer nu een douchecabine met kunststof douchebak staan. Ik wil die laten verwijderen en daar de vloer doorlopend laten betegelen, zodat het één geheel wordt met de badkamervloer. Daarna wil ik een nieuwe douchedeur laten plaatsen. Ik laat de klus hier graag even bekijken en sta open voor uw advies. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.

Badkamer aanpassen op levensloop

Badkamer opknappen met oog ook op onze leeftijd , dus een makkelijker instap van de douche enz. De badkamer is ruim 25 jaar oud. De badkamer heeft een douchecabine, wasmachine, droger, wastafelmeubeltje en een radiator. De badkamer is ongeveer 2 x 3.5 meter. Wat er gedaan moet worden: De douche moet een inloopdouche worden. Vloer aanpassen voor de inloopdouche. Wandtegels vervangen. Nieuw wastafelmeubel. De wasmachine moet blijven staan, misschien kan de droger erop geplaatst worden. Wandtegels vervangen. Er is een badgeiser in de badkamer, die voorlopig laten hangen. Het plafond is van kunststof schroten. Er zijn twee klapramen in de badkamer. Optioneel vloerverwarming aanbrengen.

Stellen en afkitten glazen douchecabine

Een nieuwe glazen douchecabine, kwart rond 90 x 90 cm met 1 glazen deur is reeds geplaatst op lage kunststof bak. Deze douchecabine zal nog gesteld en afgekit moeten worden. Werkzaamheden omvatten: stellen, aanbrengen magneetstrips voor sluiting, rubbers voor waterslag en afkitten bak en cabine met een licht grijze kit.