Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor klein kamertje behangen:

Klein kamertje behangen

Wij hebben een klein kamertje dat we graag willen laten behangen met simpel wit behang, bv glasvezel. Het gaat om ongeveer 18 m2.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor klein kamertje behangen uit heel Nederland:

Behangen + sauzen van kinderkamer

Wij wonen in een huis dat is opgeleverd 3 jaar geleden. Nieuwbouw en ik wil nu het kamertje van onze dochter opnieuw behangen met glasvezel en daarna te sauzen. Totaal iets van 20m2.

Stucwerk repareren

Ik heb een kamertje waar op een wandje een stuk stucwerk heeft losgelaten onder het plafond. Op een andere wand is over enkele meters horizontaal onder het plafond het opvulmiddel op het gaasband gaan werken. Eigenlijk hoef ik niet de hele wand gestuukt te hebben want ik wil er over heen behangen. Alleen het gat wil ik opgevuld hebben en de horizontale streep over het gaasband zodat het weer mooi glad is voor als het behang er op gaat. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Schilderen en behangen

Ik wil op zeer korte termijn een kamertje van 25m2 laten verven en 1 muur behangen met fotobehang ( eigen bezit). 1 kozijn verven en plinten vervangen door praxis plinten.

Diverse klussen in huis

Ik ga binnenkort bij IKEA 3 PAX kledingkasten, een klein dressoir en een bureau kopen. Ik wil die na levering graag in elkaar laten zetten. Verder wil ik graag een klein kamertje laten behangen en 2 lampen en een spiegel laten monteren. Ik wil graag een offerte ontvangen met uw opgave per onderdeel van de montagekosten.

Kamertje behangen

Het gaat om ongeveer 3 rollen zonder patroon en 3 rollen met patroon behangen.

Kamerwand behangen na waterschade

Een kamertje van 6 m2 moet opnieuw behangen worden vanwege een lichte waterschade. Graag met wit vinylbehang met een structuurtje, wat later overgeschilderd kan worden. De lekkage is inmiddels verholpen. Wanneer de verzekering akkoord geeft op de offerte kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden.

Behangklus na waterschade

Een kamertje van 6 m2 waar lichte waterschade is ontstaan, moet opnnieuw behangen worden met een overschilderbaar wit vinylbehang met een structuurtje

Kamertje schilderen en behangen

Wij willen graag een kleine kamer laten schilderen en behangen. Het gaat om een kamer van 295 cm lang, 253 cm breed en 250 cm hoog. Het plafond moet gesausd worden en er moet een houten raam worden geschilderd. Er zit nu 1 laagje oud behang op de wanden, dat kunnen wij er eventueel zelf afhalen. Daarna willen wij er nieuw behang op laten plaatsen, dat we nog gaan uitzoeken. We ontvangen graag uw offerte.

Kamertje laten behangen

Ik zou graag vliesbehang willen aanschaffen bij de Gamma. Ik zou graag willen weten of iemand dit voor mij wil plaatsten en wat de kosten hiervan zijn. Gaat om 1 kamertje van 4 bij 3 meter, hier zitten een deur en 2 ramen in. De vloer plak ik zelf af.

Kamertje behangen

Ik heb een kamertje van 3 bij 2,10 meter en ik wil die graag laten behangen. Hiervoor heb ik al vliesbehang met een patroon aangeschaft. Graag ontvang ik een indicatie voor de arbeidskosten.