Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor kattennet op balkon plaatsen:

Kattennet op balkon plaatsen

Ik wil graag een kattennnet laten installeren op mijn balkon. Het balkon is ongeveer 5 meter breed en 1,5 diep. Bij voorkeur met een bevestiging via de reling, die er ook weer afgehaald kan worden.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kattennet op balkon plaatsen uit heel Nederland:

Kattennet op balkon bevestigen

Ik heb een balkon waar ik graag een kattennet zou willen hebben, maar er mag niet in de muren geboord worden. Zou een van jullie klussers dit voor mij kunnen doen? Ik heb al een kattennet voor het balkon, en haken en touw, maar verder niets. Zou dit komende week nog kunnen gebeuren? Dus vóór 2 augustus 2018?

Balkon afschermen met een kattennet

Ik zoek een partij die voor mij een kattennet of iets dergelijks kan plaatsen op mijn balkon. Mijn balkon is 3 meter breed en de ruimte tussen mijn balustrade en het balkon boven mij is ongeveer 2 meter.

Kattennet op balkon bevestigen

Iemand die kattennet kan plaatsen op mijn balkon spullen heb ik wel zelf thuis alleen ben niet handig in zulke dingen

Kattennet op het balkon monteren

Kattennet op het balkon monteren ca 4.50m

Kattennet bevestigen op balkon

Ik wil een kattennet op mijn balkon laten bevestigen De breedte is 7. 30m hoogte:1. 98 wil graag iemand laten kijken welke materialen ik aan moet schaffen en vervolgens laten monteren.

Transparant kattennet plaatsen op het balkon

Voor buiten op ons balkon, zijn we op zoek naar een klusjesman of timmerman die samen met ons gaat bekijken hoe we een kattennet kunnen gaan plaatsen. Het is een stenen balkon op de eerste verdieping. We hebben een boskat die wel 6 kilo kan gaan wegen, het zal dus een stevige constructie moeten worden. In overleg worden de materialen aangeschaft en daarna willen we het laten monteren.

Kattennet plaatsen op het balkon

Ik woon 11-hoog en wil graag een kattennet laten plaatsen op mijn balkon.

Kattennet plaatsen op het balkon

Ik wil een katten net laten plaatsen op het balkon en vroeg mij af hoeveel de kosten zijn hiervoor. Het balkon is ongeveer 8 meter breed en 3 meter hoog.

Kattennet plaatsen op balkon

17 juni krijg ik een kitten en ik wil mijn balkon voorzien van een kattennet zodat mijn kitten veilig op het balkon kan. Afmetingen van het kattennet ongeveer 280 x 200 cm ( b x h )

Balkon katveilig maken

Ik wil een balkon van 365Lx110Bx292H kattenveilig maken. Langs de balustrade komen polystyreen platen (gaten moeten in de platen geboord worden en vervolgens bevestigd worden aan de reling), verder zal er een kattennet gespannen worden (bevestiging aan balkon van de bovenburen). Materiaal is aanwezig. Graag ontvang ik een offerte voor de montage.

Partners

Partners van Casius