Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor ophangen van boekenplanken en wat andere klussen in huis:

Ophangen van boekenplanken en wat andere klussen in huis

Het ophangen van boekenplanken en het leggen van zeil (3x4 meter).
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ophangen van boekenplanken en wat andere klussen in huis uit heel Nederland:

Boekenplanken ophangen

Ik zoek een partij die twee boekenplanken van ongeveer een meter lang op kan hangen. Er zijn geen pluggen of schroeven aanwezig.

Diverse montageklussen in huis

Ik wil een aantal montageklussen laten uitvoeren: het gaat om het ophangen van een televisie en 4 boekenplanken, monteren van een IKEA-kast, monteren van 2 rolgordijnen en ophangen van een lamp. Ik hoor graag vooraf wat hiervoor uw prijsindicatie is.

Klusjes in huis laten doen

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren: 8 lampen vervangen 4 boekenplanken ophangen kapstok ophangen kledingkast in elkaar zetten

Timmerklusjes in huis

Kleine timmerklusjes in huis: Op maat maken en aanbrengen van twee vensterbanken in de woonkamer. Ophangen lampen in drie slaapkamers en op de overloop. Deuren die klemmen op de drempel bijstellen. Ophangen luxaflex in trappegat. Steunen aanbrengen voor boekenplanken. Kunt u vooraf aangeven wat dat kost?

Kleine montageklussen

Ik heb enkele kleine montageklussen in mijn woning. Het gaat om het ophangen van 2 lampen, het monteren van een tafel aan een muur en het monteren van boekenplanken aan de muur. Voor de laatste klussen moet er in een betonnen muur worden geboord. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Boekenplanken ophangen

Ik heb 6 boekenplanken bij Gamma gekocht, van het type "Duraline wandplank XL4 walnoot 38 mm 118 x 23.5 centimeter". Zelf krijgen we ze niet opgehangen, omdat het nogal een nauwgezet systeem is met vier kleine gaatjes zeer dicht bij elkaar die in de muur geboord moeten worden, waarna daar een metalen plaat met twee uitstekende pennen aangeschroefd moet worden. De houten huls van de plank schuift er dan als het ware omheen. Het worden boekenplanken en het is dus HEEL belangrijk dat ze recht hangen, goed vast zitten, niet wiebelen, en het omschreven maximumgewicht (van 25 kilo) ook daadwerkelijk kunnen dragen. Ik ben inmiddels verhuist en zit nu in mijn nieuwe huis omringt door dozen met boeken die nog geen plekje kunnen krijgen, dus er is nogal haast bij; hoe sneller hoe beter. Bevestigingsmateriaal (pluggen en schroeven) heb ik zelf in huis, maar verder geen gereedschap (schroevendraaiers, boor, elektrische schroevendraaier, etc).

Klussen in huis

Ik wil graag een tafel aan de muur ophangen. Verschillende boekenplanken ophangen in het trapgat. Een lange trap heb ik thuis niet. Ook graag het ophangen van lampen.

Klussen in het appartement uitvoeren

- Douchecabine of douchedeuren plaatsen (graag vooraf bij mij thuis iemand die komt opmeten en adviseert welk type ik het beste kan kopen. Daarna ook plaatsen); - Spiegelkast en lamp ophangen in de badkamer (spullen al in huis); - Gordijnrails ophangen in 3 kamers; - 4 boekenplanken ophangen; - 7 plafonnières ophangen; - Een aantal haakjes ophangen (onder andere voor ophangen jassen).

Meerdere kleine klussen uit laten voeren

Ik wil een aantal klussen uit laten voeren. Ik wil graag 4 á 5 plafonnières laten monteren, 4 boekenplanken op laten hangen, 4 á 5 foto's op laten ophangen en een kapstok laten hangen. Het betreft harde betonnen muren.

Boekenplanken en lamp ophangen

Ik wil graag twee boekenplanken ( vandaag bij u gekocht) opgehangen hebben ( boven slaapbank) materieel niet volledig aan wezig. Als de planken hangen kan er ook gelijk 1 lampje opgehangen worden.