Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor behangen en tapijt leggen:

Behangen en tapijt leggen

Ik wil een kamer van 20 m2 behangen en er een tapijt leggen. Ik zou graag een prijs willen voor de kosten.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor behangen en tapijt leggen uit heel Nederland:

Behangen, tapijt leggen en elektra

Het gaat om het behangen van 15 muren, plaatsen van nieuwe lichtschakelaars en stopcontacten en het leggen van tapijt voor 4 kamers. Het oppervlak van de muren is 130 m2. Voor het tapijt dat gelegd moet worden gaat om een oppervlak van 60 m2.

Schilderen, behangen en laminaat leggen in de woning

Ik wil mijn woning van binnen laten schilderen, behangen en laminaat laten leggen (60 m2). Beneden sierpleister, dit moet geschilderd worden. Boven verdieping behangen en voorzien van tapijt.

Behangen van de woonkamer, keuken en gang

Ik wil het behang van de woonkamer, keuken en gang (30 m2) eraf hebben en glasvezelbehang erop en ik wil graag het tapijt uit de woonkamer en laminaat plus ondervloer en plinten laten leggen.

Trap bekleden, overloop en trapgat laten behangen

Wij willen een trapgat en overloop laten behangen. We hebben het behang hiervoor nog niet uitgezocht. Ook willen wij een dichte trap laten bekleden. Het gaat om een kale houten trap waar nu nog wat lijmresten op zitten. We willen de treden, stootborden en ook de zijkanten laten voorzien van tapijt. We hebben nog geen materiaal uitgezocht. Misschien kunt u hierin ook nog wat betekenen. We laten alles hier graag even inmeten en dan willen we ook wat stalen bekijken voor het behang en tapijt. We ontvangen daarna graag uw offerte.

Trap bekleden en muren afwerken

Mijn klus is de trap bekleden en het "trappenhuis" renoveren. Betreft een dichte trap, 13 treden, boven een kwartslag en deze is nu wit geschilderd. Ik wil hier over tapijt of overzettreden laten plaatsen. De muur aan de linkerkant en de rechterkant van de trap wil ik ook mooi laten maken. Deze is al kaal en deze wil ik laten behangen of stuken. Graag ontvang ik een offerte.

Slaapkamer behangen en van tapijt voorzien

Ik zou graag een offerte willen hoeveel het gaat kosten om 14 vierkanten meter te behangen en ook tapijt leggen voor een kamer van 8 vierkanten meter.

Behangen en trap bekleden met tapijt

Ik heb bij Praxis 2 verschillende soorten patroonbehang gekocht, van elk patroon 2 rollen. Ik wil dat in mijn woonkamer laten plaatsen. Het oude behang is al verwijderd. Het gaat in totaal om ongeveer 18 m². Verder wil ik mijn dichte trap met 14 treden laten voorzien van nieuw tapijt. Ik heb nog geen tapijt gekocht. Ik wil de trap even laten beoordelen en mij laten adviseren. Daarna ontvang ik graag een offerte.

Woning laten strippen en verbouwen

Op 21 juli ondertekenen wij het koopcontract van de helft van een dubbel woonhuis uit bouwjaar 1920. Naar verwachting zal de overdracht eind augustus gaan plaatsvinden. Het is een woning van 90 m² die we helemaal willen laten strippen. Er zijn op wanden en plafonds betimmeringen met schrootjes en houten plaatwerk. Op de vloeren ligt linoleum of tapijt en er zijn ook enkele muren behangen. Verder zijn er twee grote muren voorzien van steenstrips. Ook willen we het tegelwerk in de badkamer en het toilet laten verwijderen. Wij maken graag een afspraak na 21 juli om de woning te laten bekijken en ook een eventuele verbouwing te bespreken.

Trappenhuis renoveren bij een VVE-complex

Namens de VVE is de wens de gehele traphal te renoveren. Het gaat om 5 verdiepingen waarvan de muren zijn behangen waaroverheen is geschilderd. De plafonds zijn gestuukt. De trapleuningen, 4 x, zijn van hout en aan weerszijde, 4 x dus in totaal 8 x. De deuren zijn tevens van hout, 10 x, inclusief binnenkant voordeur. Het tapijt in de gehele traphal dient te worden vervangen met een geluidsisolerende tapijt. De wens in uitvoering is al het hout schilderen in een nieuw te kiezen kleur, dus eerst schuurwerk. En schilderen van de behangen muren en gestuukte plafonds in een nieuw te kiezen kleur.

Laminaat leggen en muren schilderen

Ik zoek een vakman welke voor mij schilder werkzaamheden kan uitvoeren en een laminaatvloer kan leggen. Het gaat om werkzaamheden in 3 slaapkamers een van 2.20 bij 3 meter, een van 3,60 bij 4 meter en de laatste kamer 3,20 bij 3,60. Het gaat om het witten van de muren en plafonds, de muren zijn nu behangen en ik denk dat hier gewoon over heen geschilderd kan worden. Op de vloer ligt nu een laagpolig tapijt, indien mogelijk wil ik hier graag de laminaat over laten leggen. Graag een licht eiken laminaatvloer van 19 centimeter breed met een v-groef. Tevens moeten er staande witten plinten gemonteerd worden. Er moet ook een laminaatvloer op de overloop worden gelegd, deze is 1,20 bij 1,60 meter. Ten slot wil ik nog een maple parketvloer van 9 bij 4 meter laten schuren. Deze werkzaamheden wil ik in augustus laten uitvoeren. Later in het jaar wil ik dezelfde werkzaamheden en vloer laten maken in een uitbouw van 4 bij 4,16 meter. Graag ontvang ik een offerte.