Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor brievenbussen (8 in totaal) appartementencomplex renoveren of vervangen:

Brievenbussen (8 in totaal) appartementencomplex renoveren of vervangen

Vooral de buitenkant van de brievenbussen is in slechte staat, met losse/ontbrekende kleppen, constructie in metaal - afmetingen van buiten: - totale breedte 129 cm, per postbus 29 cm - hoogte postbussen 36 cm, diepte 42. Afmeting van binnen: 118 cm breed, per postbus 16 cm, hoogte 33 cm
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor brievenbussen (8 in totaal) appartementencomplex renoveren of vervangen uit heel Nederland:

Portiekdeur van appartement en brievenbussen vervangen

Ik wil graag de portiekdeur en de brievenbussen van een appartementencomplex laten vervangen. Ik ontvang graag 1 offerte per onderdeel, inclusief de materialen.

Trappenhuis opknappen en bekleden in een VvE complex

Trappenhal opknappen en bekleden, voor appartementencomplex (3 verdiepingen) in centrum Den Haag. Entree is verouderd, donker en aan verfrissing toe! Dit moet er onder andere gedaan worden: * Vervangen brievenbussen * Entréehal frisser en strakker * Trap naar 1ste verdieping: 16 houten overzettredes * Bekleding: vervangen van alle bekleding (momenteel bruin) * Verven: trap, leaning, deuren en kozijnen * Verlichting: vervangen, moderner en better (automatisch)

Houten door een aluminium kozijn vervangen

Namens de VvE van ons appartementencomplex willen wij graag in contact komen met een vakman. De houten entree deur en kozijn willen wij laten vervangen door een aluminium exemplaar. Ook de 8 brievenbussen en de intercom, alleen audio, willen wij laten vervangen. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Brievenbussen en intercom systeem vervangen

Wij willen in ons appartementencomplex de brievenbussen vervangen en verplaatsen. Het gaat om 45 brievenbussen, met eventueel de mogelijkheid van een bel/intercomsysteem bij de brievenbussen. Wij willen hiervoor graag vrijblijvend documentatie en een prijsopgave ontvangen. We willen de klus eind 2017 of begin 2018 laten uitvoeren.

Installatie van intercom en brievenbussen

Ik wil voor een appartementencomplex bestaande uit 3 portieken 3 nieuwe intercommen, in elke portiek dus een intercom, laten installeren in combinatie van nieuwe brievenbussen met bellenbord.

Brievenbussen en intercom systeem vervangen

Wij hebben een appartementencomplex van 9 appartementen en we overwegen een ander systeem voor intercom en brievenbussen namens 2 VvE's. De bekabeling van de intercom is prima. We hebben nu geen camera in de intercom, wellicht is dit een mogelijkheid om wél te realiseren. Graag ontvangen wij een passende offerte. Foto's van de huidige bussen en bellen bijgevoegd.

Onderhoudswerk in een appartementencomplex

Ik doe het beheer van een "Mehrfamilienhaus" in Aken, op 20 autominuten vanaf Heerlen gelegen. Het is een pand met 10 appartementen op 5 woonlagen. Er moet daar enig onderhoudswerk worden verzorgd. Het gehele trappenhuis moet worden geschilderd. Verder moet er een set van 12 brievenbussen gemonteerd worden. Op 2 balkons van ongeveer 14 x 1,5 meter moeten rubberen tegels worden gelegd, die daar al aanwezig zijn. Een deel van de tegels is overigens al gelegd. Ook moet er een afscheiding worden gemaakt tussen 2 balkons. Op de begane grond moet ook een klein balkon worden betegeld. In een badkamer moet een stopcontact worden verplaatst en daarna moet er een wandtegels worden geplaatst. Misschien zijn er nog wat andere kleine klusjes.

Brievenbussen in een appartementencomplex vervangen

Bij ons appartementencomplex, bestaande uit 8 appartementen, willen we graag de brievenbussen vervangen. We zijn benieuwd naar de kosten van het vervangen van zowel de buitenkant als de binnenkant van de brievenbussen. Aan weerszijden van de voordeur zitten 4 brievenbussen.

Deur met brievenbussen vervangen in een appartementencomplex

Door slecht werk van een vorige slotenmaker is het brievenbusdeurtje krom en valt het slot eruit. Het is een vrij standaard deurtje die alleen gemonteerd dient te worden.

Brievenbussen en intercom systeem vervangen

Naast het portiek, de brievenbussen en het intercom systeem vernieuwen. Het gaat om een appartementencomplex in Amsterdam met 36 appartementen. Indien mogelijk willen we voor de intercom de volgende opties laten offreren: -De huidige situatie vervangen, dus alleen met geluid. -Camera met geluid voor elke woning. -Camera als keuze optie per woning. Het huidige intercom systeem is van het merk Golmar.