Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor muziekkamer maken door middel van isolatie van wanden en plafond:

Muziekkamer maken door middel van isolatie van wanden en plafond

Ik zoek iemand die in een muziek kamer zou kunnen maken (geluidsisolatie + geluidsabsorbtie): - de voorzetwand: 3,60 m (de lengte) x 2,63 (de hoogte) - glaswol en Knauf Silentboard. - het plafond (3,60 x 2,15 m): glaswol + Knauf Silentboard + Siniat plaat (of Knauf Cleaneo Acoustic) Wat is het doel van de plafondisolatie? : isoleren tegen geluid van bovenliggende verdiepingen In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? : gebouw in gebruik / afgewerkte ruimtes Ik zoek iemand die een muziekkamer zou kunnen isoleren voor mij. Het gaat om geluidsisolatie en geluidsabsorptie. De voorzetwand is 360 bij 263 cm en dit moet met glaswol gedaan worden. Het plafond is 360 bij 215 en deze moet ook met glaswol geïsoleerd worden. Ook moet er gebruik gemaakt worden van de Knauf Silentboard en de Siniat plaat of de Knauf Cleaneo Acoustic.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muziekkamer maken door middel van isolatie van wanden en plafond uit heel Nederland:

Muziekkamer isoleren

Ik wil een kamer op de eerste verdieping in woonhuis laten isoleren om muziek te maken (blaasinstrument), zonder dat de buren er last van hebben. Geluid hoeft niet naar 0, maar de helft demping zou fijn zijn. Kamer is ongeveer 8 m2 vloeroppervlak. Er is 1 wand met de buren en er zit een raam in de kamer. Het huis komt uit 2000 (betonnen muren).

Muziekruimte bouwen

We willen een muziekruimte in huis bouwen, waarbij in de andere ruimtes zo weinig mogelijk geluid door kan dringen. Het betreft de ruimte waar voorheen de keuken was, ongeveer 3 bij 4.5 meter. Het zou prettig zijn als er een groter raam in kan dat ook open kan om te ventileren als er niet gespeeld wordt, en dat er een schuifdeur gemaakt kan worden tussen de muziekkamer en de woonruimte. Er zijn twee bestaande deuren die waarschijnlijk ook beter geluidswerend moeten worden gemaakt. Het plafond kan vervangen worden (er zit een slaapkamer boven) en er komt nog een nieuwe vloer in. We zijn op zoek naar adviezen om deze ruimte zo geluiddicht mogelijk te maken. Wat is er eigenlijk allemaal mogelijk? Ik ben telefonisch het beste bereikbaar in de ochtenduren of na 17.00 uur.

Zolderverbouwing

Wij willen in onze tussenwoning de zolderverdieping laten verbouwen. Er moet een kamer komen voor muziekdoeleinden en een afgesloten ruimte voor de opstelling van de wasmachine en droger. Er moeten daarbij ook aanpassingen aan het elektra worden verzorgd en er moet een radiator worden bijgeplaatst. Voor ons is het belangrijk dat er goede geluidsisolatie wordt aangebracht. Er moet ook een goed geïsoleerd plafond in de muziekkamer komen. Ik nodig bedrijven graag uit om de situatie hier te bekijken en een offerte te maken.

Kast laten maken

Ik zou advies willen hoe ik een kast(je) zelf kan maken voor mijn muziekkamer op zolder. Het volgende zou er in moeten kunnen: 24 mappen, 200 cd's, 12 vakken van 100x290x370mm voor muziekboeken(staand of liggend maakt niet uit. Ik heb 1 hoek vrij waar de kast kan staan. Het kan een kast zijn van 1240x1015mm(bxh) of onder schuine kant: Rechts 1015mm hoog en links 1914mm hoog de breedte is dan 1340mm. Combi mag ook dat ik een hoekkast heb maar dan zou ik niet de volledige breedte willen benutten(indien mogelijk).

dialysekamer / muziekkamer / opberoverloop

Mijn man dialyseert elke nacht thuis (met mij als assistente), wij doen dit op onze slaapkamer op zolder, maar dat is 1 verdieping te hoog, omdat er veel dialysespul naar zolder moet, elke dag, en voor mijn man vaak te zwaar. Dialyse (tevens slaap-) kamer 1 verdieping lager, betekent zolder verbouwen, muziekkamer maken, werkkamer verplaatsen, dialysekamer maken. Oftewel grote kamerverbouwing stoelendans. Iets te veel werk voor een nierpatient en zijn fulltime werkende vrouw (ik dus). Vriendelijke groet, Suzan Vos, Veghel

van een deel van de garage wil ik een ...

van een deel van de garage wil ik een muziek kamer maken dwz een kamer in een kamer met goede geluidsisolatie er moet een wandje verplaatst worden en een wandje gemetseld worden ook wil ik een aantale kasten met een schuifwand ervoor 3x.75x2.3 de maten van de muziekkamer zijn (worden ) 8.5x 3.5x2.3(LBH)