Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor trappenhuis opknappen:

Trappenhuis opknappen

Wij zijn op zoek naar een bedrijf die ons trappenhuis kan opknappen van een jaren 30 pand in Amsterdam West. Het gaat om de entree op begane grond t/m de tweede verdieping. Met name schilderwerk, delen van de muren herstellen, leuning schilderen. De trapbekleding is nog in orde. Het gaat om twee smalle trappen met elk een bocht erin met 15 treden elk. Ik zou graag willen weten wat er mogelijk is hiervoor. Ook wil ik weten wat er gedaan kan worden met de trapleuning en met de muren.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trappenhuis opknappen uit heel Nederland:

Trapopgang en stucwerk muren van VvE opknappen

Namens onze coöperatie, willen we een offerte aanvragen voor ons trappenhuis. Het gaat om 3 etages! Er ligt nu een 20 jaar oud tapijt. We willen een nieuw tapijt en de muren gestuukt en geschilderd. Graag hoor ik van u wanneer u de tijd heeft langs te komen en wat de kosten zijn.

Trappenhuis opknappen

Trappenhuis in appartementsflat opknappen wegens scheuren. - Scheuren in muren en schade aan beton-emaille lambrisering. - Plafond en muren in latex (+/- 100 m2). - 5 toegangsdeuren schilderen. - Schilderwerk 2 ramen opknappen (onderaan vochtschade). Het gaat om een trappenhuis met 3 verdiepingen.

Trappenhuis opknappen

Ik wil het trappenhuis laten opknappen van een pand uit de jaren '50. Ik wil de trap laten bekleden. Eventueel ook de galerij en de balkons bekleden. Ik wil dat er iemand langskomt om alles op te meten.

Trappenhuis opknappen en bekleden in een VvE complex

Trappenhal opknappen en bekleden, voor appartementencomplex (3 verdiepingen) in centrum Den Haag. Entree is verouderd, donker en aan verfrissing toe! Dit moet er onder andere gedaan worden: * Vervangen brievenbussen * Entréehal frisser en strakker * Trap naar 1ste verdieping: 16 houten overzettredes * Bekleding: vervangen van alle bekleding (momenteel bruin) * Verven: trap, leaning, deuren en kozijnen * Verlichting: vervangen, moderner en better (automatisch)

Gang en trappenhuis spuitwerk opknappen

Toen wij in dit huis kwamen wonen en hebben de gangen en het trappenhuis laten spackspuiten. Dat is nu ruim 10 jaar geleden. Inmiddels is het wel toe aan een opknapbeurt. De muur heeft wel wat beschadigingen. Graag willen wij het opnieuw laten spuiten. De kleur is nu een licht bruine kleur en we willen het graag wit hebben. De precieze aantal m2 meter weet ik niet precies. Het trappenhuis gaat 2 etages omhoog. Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Trapopgang van VvE opknappen

Opknappen trappenhuis (3 etages). Werkzaamheden zijn als volgt: schilderen van houtwerk, muren, leuning en hekjes. Stevige vloerbedekking op beneden vloer leggen. IJzeren brievenbus (3x) vervangen. Kelderluik van hout vernieuwen. Aanleggen draadloos intercomsysteem (3x). Aanleggen automatische licht sensoren (3x). Graag een offerte per onderdeel op basis van materialen en manuren.

Opknappen interieur jaren dertig woning

Een aannemer is al begonnen met het opknappen van het interieur, maar kan het vanwege omstandigheden niet afmaken. Het betreft het pleisteren en witten van alle muren op de eerste verdieping, trappenhuis en begane grond, zo'n 214 m2, het opbouwen van een scheidingsmuurtje tussen keuken en gang. Verwijderen van keukenmeubilair volgens specificatie zodat IKEA tot installatie kan overgaan, inclusief betegelen met door ons geleverde tegels. Opruimen en afvoeren van alle sloopmaterialen is ook onderdeel van het werk. Naar schatting is ongeveer 1/3e van het werk al gedaan.

Trappenhuis opknappen

Meneer/mevrouw, Wij zouden graag het gedeelde trappenhuis op willen laten knappen. Het gaat op 3 houten trappen. Er ligt nu een soort van zeil op. Wij willen graag vloerbedekking of laminaat. Alle drie de trappen zijn verschillend, kan er iemand langskomen om de situatie te bekijken? Wellicht kunt u wat opties en prijzen geven. De muren moeten waarschijnlijk ook geschilderd worden. Er zitten ook wat scheuren in de wanden.

Trappenhuis opknappen

Ik zou graag het gezamenlijke trappenhuis willen laten opknappen. Het gaat om 4 trappen en daaromheen alle muren en plafonds. De muren zijn vies met hier en daar nog scheuren die eerst gedicht moeten worden. Ook bladdert de verf momenteel. Muren en plafonds zullen eerst schoongemaakt moeten worden. Ook rondingen, de muren langs de trappen, hekjes en plafonds zullen geschilderd moeten worden. Zou graag offerte willen voor alleen de muren en plafond en een offerte inclusief trap/ hout reparatie ( trap, inclusief halve maantjes, leuning, plinten). Aantal treden trap 15 per trap, 4 trappen. Een trap is volledig bekleed. Dat moet eraf en dan schilderen en maantjes op zetten.

Trappenhuis van een vve opknappen

Opknappen trappenhuis (3 x 3 etages) Werkzaamheden zijn als volgt: - Verwijderen oud-leidingwerk, bedradingen etc. - Aanleggen draadloos intercomsysteem (9x) - Aanleggen automatische lichtschakelaren (9x) - Aanleggen rookmelderinstallatie (3x) - Leuningwerk herstellen - Trapportaal vernieuwen - Stuc- en timmerwerk divers - Schilderwerk - evt. Brandwerend maken binnendeuren - evt. Aanleggen nieuw tapijtvloer Graag een offerte op basis van materialen en manuren.