Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor balkon schoonmaken:

Balkon schoonmaken

Ik wil het balkon schoon laten maken. Ongeveer 6 m2. Niet alleen de houten vloer, maar ook het houtwerk rondom. Kan dit zonder het vuil op het balkon van de benedenburen te laten komen?
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkon schoonmaken uit heel Nederland:

Betonvloer schilderen

Graag wil ik de beton vloer van mijn balkon laten schilderen. Het betreft een woning uit 2012 en er zijn geen reparaties nodig. Ik zal de vloer zelf schoonmaken.

Balkon schoonmaken en duivennet plaatsen

Mijn balkon in Amsterdam (2-hoog) meet ongeveer 6m x 1m25. ik wil het graag laten schoonmaken en een duivennet laten plaatsen en zou graag weten wat de kosten hiervoor (ongeveer) zouden bedragen.

Balkon schoonmaken en vogelnet plaatsen

Ik wil graag mijn balkon grondig laten schoonmaken en een vogelnet laten plaatsen. Het balkon is 1 bij 3 meter ongeveer.

Balkon met houten planken schoonmaken

Ik wil de houten planken op mijn balkon laten schoonmaken. Het balkon is ongeveer 2,8 bij 4,6 meter.

Dakgrind verwijderen

Graag ontvang ik van jullie een offerte voor het afzuigen van het grind van ons dak: - Oppervlak: 42 m2 - 5 cm dik grind - dak bevindt zich op 7,5 meter hoogte met een klein stukje op het balkon op 5 meter hoogte - Adres in Utrecht - graag ontvangen we een prijs voor alleen het afzuigen en afvoeren van het grind - Een prijs voor het schoonmaken en terugplaatsen van het grind indien jullie dit kunnen aanbieden. Het terugplaatsen zal dan in de tuin zijn en niet op het dak zelf. Op 2 mei komen ze het sedum dak aanleggen dus daarvoor moet het grind verwijderd zijn indien mogelijk (anders moeten we die afspraak verplaatsen)

Nokvorst, dakpannen en stukje lood vervangen

Het gaat om mijn jaren 30 woning. 1 nokvorst is weg en deze moet vervangen worden. Andere nakijken en opnieuw vastleggen. Paar dakpannen zijn in slechte staat en het liefst ook vervangen. Wat dakpannen schoonmaken. Klein stukje lood op balkon mist. We horen graag wat de kosten zijn en waar rekening mee te houden. Het gaat om een hele kleine klus (1 m2).

Balkon schoonmaken en voorzien van vogelnet

Balkon (ongeveer 3 m2) schoonmaken en voorzien van vogelnet . Kunt u mij een prijs indicatie geven?

Balkon schoonmaken en duivennet plaatsen

Mijn balkon zit onder de duivenpoep. Ik wil deze laten reinigen. Mijn balkon is ongeveer 2,5 a 3 m bij 1,5 m. Wat zal dit gaan kosten?

Balkon schoonmaken en duivennet plaatsen

Balkon schoonmaken/reinigen van duivenuitwerpselen. Daarnaast moet er een duivennet geplaatst worden.

Betonreparatie bij een balkon en latei

Aanvraag offerte van balkon van ongeveer 15 m2 en latei 3,5 meter breed. Balkon vertoont scheuren en brokkelt enigszins aan de zijkant af. Langs het beton staat een stalen hek. Verder wil ik graag de voegen schoonmaken en bijwerken van de buitenmuur (7 meter lang x 6 meter hoog). En een controle aan de overige buitenmuren of hier ook kapotte voegen zitten die bijgewerkt dienen te worden.