Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor schommel plaatsen:

Schommel plaatsen

Graag een schommel plaatsen in de achtertuin. Deze heeft een achterom.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schommel plaatsen uit heel Nederland:

Kunstgras leggen en optioneel graszoden plaatsen

Gras/mos verwijderen en vervangen door 85 - 95 m2 kunstgras op speelveld in tuin. Staat schommel & trampoline, voetbal/hockey, hier mag omheen gewerkt worden. Optioneel ook nog ongeveer 120 - 130 m2 graszoden vervangen. Materialen graag in overleg.

Schommel in tuin plaatsen

In de tuin graag een Gamma schommel plaatsen. Het is een grote tuin met zandgrond.

Ophangpunten maken in een oefentherapie praktijk

Ik wil in mijn praktijk voor oefentherapie Cesar ophangpunten plaatsen in het plafond om dan wel niet een schommel, dan wel niet een hangmat aan te hangen. Ik weet nog niet of dat mogelijk is in mijn plafond. En het is belangrijk dat het door een erkend bedrijf wordt gedaan zodat het ook veilig is. Mijn patienten (kinderen) moeten er aan kunnen schommelen! Graag offerte mailen, telefonisch niet goed bereikbaar!!

Schommel plaatsen in klaslokaal

Wij zijn leerlingen van het STC en wij hebben de opdracht gerkregen om ons lokaal tot een echt haven lokaal in te richten, daarom was ons idee om een schommel van een oud zeil optehangen. Hierbij onze vraag, zouden jullie een schommel op hangen in ons lokaal? En kunt u een offerte opsturen met alle gegevens erin?

Schommel plaatsen

Ik wil graag een schommel laten plaatsen. Het gaat om een douglas hout T-vormige schommel. Deze moet ca 1m in de grond en in beton geplaatst worden (de paal in het midden)

Wijzigen van een daktuin met overkapping en vlonder

Wij willen graag onze daktuin van ongeveer 35 m² upgraden. We denken aan het plaatsen van een overkapping, een nieuwe vlonder, beplanting en een schommel. De daktuin bevindt zich op de 1e verdieping en is toegankelijk via de parkeergarage onder de tuin. We willen een afspraak maken om de klus en onze wensen hier te bespreken en ontvangen daarna graag uw offerte. We willen er al deze zomer van gaan genieten, dus we zoeken een bedrijf dat hier de komende maanden ook tijd voor heeft.

Speeltoestel in de tuin plaatsen

Ik wil graag een speelhuis laten plaatsen. Het gaat om de Jungle Gym Club, inclusief korte glijbaan met wateraansluiting en dubbele schommel.

Schommel plaatsen in de woonkamer

Ik wil graag een schommel laten maken en monteren in de woonkamer. De vakman dient de schommel te maken van hout van ongeveer 1.5 meter x 1 meter. Zie bijgevoegde afbeeldingen.

Schommel in de tuin laten maken

Tussen de schuur en de schutting zou ik graag 2 schommels willen laten plaatsen. De afstand is ongeveer 2.50 meter. De vakman dient er voor te zorgen dat er een versteviging geplaatst wordt in de vorm van een pergola of iets dergelijks.

Tuinontwerp laten uitvoeren

Ik heb een ontwerp voor mijn tuin laten maken. We willen dit ontwerp graag in december laten uitvoeren nadat de verbouwing van ons huis afgerond is. De tuin is ongeveer 10 meter diep bij 6 meter breed. Er komt een nieuw stuk gras en het terras wordt iets veranderd. Verder gaat het om het planten van twee nieuwe leibomen en een pergola plaatsen voor een schommel. De poortdeur moet moet worden verplaatst en wat ander groen/plant/bloem- werk moet worden aangelegd. Het ontwerp is hierbij gevoegd. Verdere uitleg volgt bij een afspraak/bezoek. Het is onze wens om in elk geval het raamwerk van de tuin en de bestrating in december te laten verzorgen. We begrijpen dat de aanplant afhankelijk is van de weersomstandigheden.