Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor hek van het dakterras demonteren:

Hek van het dakterras demonteren

Het hek van het dakterras moet gedemonteerd en afgevoerd worden. Het bevindt zich op de 4e verdieping van het pand. Voorlopig hoeft er geen nieuw hek geplaatst te worden.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hek van het dakterras demonteren uit heel Nederland:

Dakterras aanleggen

Het gaat om het aanleggen van een dakterras, 28 m2 en 16 meter hek. Het dak is zojuist gerenoveerd/geïsoleerd en heeft toegang via een deur, het dak is voor de helft bebouwd. Onze voorkeur gaat naar thermowood, maar als dat niet gunstig blijkt, dan alsnog hardhout.

Dakterras realiseren

Wij hebben een nieuwbouw woning met uitbouw op de begane grond. Hierop willen wij graag een dakterras laten aanleggen. De afmeting is ongeveer 5,40 bij 2,40 meter. Het kozijn zouden we graag willen vervangen door een kunst kozijn en een grote draai/kiep raam die ook van buiten dicht te doen is. Wij willen graag tegels, hout of kunststof op de vloer hebben. Afhankelijk van hoe zwaar het dak belast mag worden. Als reling willen wij een breed ijzer hek waar mee ook tegen aan en overheen kan leunen.

Duivenpinnen plaatsen in de dakgoot

Op de achterkant van mijn pand hebben wij duiven die een nest hebben gemaakt in de dakgoot. Deze is te bereiken over het hek van de dakterras. We wonen 4 hoog. Steiger nodig, lift vanuit achtertuin niet mogelijk. Ik heb foto's van de situatie.

Tuinpoort laten plaatsen

Stormschade; Ik wil graag een tuinpoort laten herplaatsen, inclusief bijmateriaal, hek, paal, poort, paal, hek. Ik ontvang graag meerdere aanbiedingen van houtsoorten of ander degelijk materiaal. Het gaat om een deel van 45 cm, dan een paal, dan een hek van 190 cm, dan een pal en dan een deel van 110 cm. Graag ontvang ik een offerte met materiaalkosten en arbeidskosten. Ook wil ik graag een offerte voor het plaatsen van een nieuwe deurkruk van het tuinhuis. En op het dakterras zijn 4 houten plantenbakken en een houten hek volledig stuk gewaaid. kunnen deze gerepareerd worden?

Hek om het dakterras maken

Op de bestaande uitbouw is momenteel al wel de ruimte en een deur om naar buiten te gaan, maar nog geen hekwerk. Van de 4 buitenmuren zijn er 2 steen. Dus we hebben een hek voor 1 hoek nodig, ongeveer 6 a 8 meter (heb de sleutel nog niet, exacte maat volgt). Graag offerte met verschillende mogelijkheden zoals hout of staal.

Hekwerk op het dakterras vervangen

Het houten hek op mijn dakterras wil ik laten vervangen. IK wil graag een zo goedkoop mogelijke oplossing. Het gaat om ± 15 meter dakterras, misschien meer?

Dakterras repareren

Vanwege de wind zijn er twee planken van ons dakterras gescheurd. Het grote hek heeft teveel wind gevangen. Wij zijn opzoek naar een vakman die een stevigere constructies kan maken, zodat het hoge hek stevig blijft staan. De materialen voor de twee nieuwe vlonderplanken kunnen we zelf aanleveren. Overige materialen aan te leveren door vakman.

Hekwerk vervangen op een plat dak

Ik wil graag op een plat dak een oud houten hekwerk vervangen door een stevig en veilig metalen hek. Dit omdat wij er gaan wonen met kleine kids en ik het veilig wil maken. Wij krijgen de sleutel 28 juli en ik zou graag zien dat de situatie aangepast is begin augustus dit jaar. Ik ben bang dat ze via de slaapkamerdeur op het dak komen en over het gammele hek heen klimmen en naar beneden vallen. Ik denk dat het dakterras ongeveer 8 bij 3 meter is. Zie foto.

Drainagetegels leggen en hekwerk maken op dakterras

Wij hebben een dakterras van ongeveer 130 m² op de 1e verdieping, boven op het dak van een winkel. Het dak heeft bitumen dakbedekking die in goede staat is. Wij willen daarop graag drainagetegels laten leggen. Het dak is toegankelijk via de woning op de 1e verdieping alsmede in overleg via een winkel. Op het dak zijn 3 lichtkoepels waar omheen gewerkt dient te worden, eventueel met het gebruik van grind in plaats van drainagetegels. Graag ontvang ik een opgave van de prijs inclusief en exclusief materiaal. De tegels mogen het dak niet meer dan 50 kg/m² belasten. Indien mogelijk ontvang ik ook een opgave over de mogelijkheid om een hek/balustrade rondom het dak aan te brengen. Ik maak graag een afspraak om de klus hier te bespreken en ontvang daarna uw plan van aanpak en prijsopgave.

Dakterras aanleggen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het aanleggen van een dakterras. Momenteel is het dak te bereiken via een vlizotrap. Deze trap is slecht en dient te worden vervangen.Het dak is ongeveer circa 25 m2 en rondom zou ik graag een hek laten plaatsen. Daarnaast zou ik ook informatie willen ontvangen over het proces met betrekking tot de vergunning en wat jullie daar in kunnen betekenen.