Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor rolgordijn laten bevestigen:

Rolgordijn laten bevestigen

Het gaat om het ophangen van een rolgordijn aan de voordeur. Weet niet hoe ik het moet bevestigen, waarschijnlijk heb ik nog een lat nodig om het rolgordijn aan te bevestigen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rolgordijn laten bevestigen uit heel Nederland:

Rolgordijn op een Velux dakraam bevestigen

Ik heb 3 dakramen waarop ik graag verduisteringsgordijnen op wil laten zetten. Wat zijn de kosten om deze rol/schuif gordijnen speciaal voor Velux te laten bevestigen?

Klussen in huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren * 1 rolgordijn ophangen * 2 stangen op muur bevestigen om kleding op te hangen * 2 gordijn roedes ophangen * 2 stangen in een kleerkast bevestigen

Velux rolgordijn bevestigen

Een Velux rolgordijn (U04) moet bevestigd worden. Wat zou het kosten al u dit gordijn voor mij bevestigt? Het rolgordijn moet ik nog aanschaffen.

Rolhorren plaatsen

Twee ramen voorzien van teleraamuitzetter, plaatsen rolhorren in kozijn en rolgordijn aan muur bevestigen.

Rolgordijn in de huiskamer ophangen

Ophangen van een rolgordijn in de woonkamer. Het gaat om één rolgordijn, maar deze is te zwaar en te lang om deze zelf op te hangen. Het rolgordijn is door de plaatselijke praxis op maat gemaakt, dus zou het voor u een appeltje-eitje moeten zijn om deze te bevestigen.

Klusjes in de nieuwbouwwoning

Ophangen van rolgordijn en een gordijnrails bevestigen van waarschijnlijk 2.30 meter (gaatjes boren in beton en bevestigen), in de slaapkamer van mijn zoon. Ik krijg de sleutel op 19 juni. Het is een nieuwbouwflat. Week 18 voor het uitvoeren van deze 2 items zou ideaal zijn voor mij. Het materiaal wordt door mijzelf aangeschaft, ik beschik alleen niet over de juiste boren e.d.

Gordijnen en lampen ophangen

Er zijn in totaal drie klussen waar ik iemand voor zoek: 1. Ophangen rolgordijn. 2. Ophangen gordijnen middels staaldraad constructie. Alles is in principe gedaan, alleen de laatste stap moet nog: haken in muur bevestigen en daar de draad met het gordijn aanhangen. De haken heb ik maar ze zijn niet sterk genoeg. Kunt u geschikte haken meenemen? 3. Monteren verlichting: 2 sets van 5 spots ieder die met een staaldraad aan het plafond komen te hangen. Belangrijk: deze klus dient zo snel mogelijk gedaan te worden in verband met de opening van een praktijkruimte. Offerte mag eventueel tegen uurprijs.

Rolgordijnen laten ophangen

Bij Praxis heb ik vorig jaar twee rolgordijnen gekocht, één voor het slaapkamerraam (180 x 190) en één voor de keuken (150 x 190). Kan Praxis deze voor mij bevestigen? Voor het balkon heb ik een tweede rolgordijn van 180 x 190, wat ik daar wil hebben ben ik nog niet uit. Dat is ingewikkeld, vanwege een roostertje boven het raam. Ik weet niet of het mogelijk zou zijn één groot rolgordijn van 180 x 190 vóór het rooster te bevestigen of twee kleinere. Dat is nog afgezien van overgordijnen (de gordijnroe die er nu is, moet er dan af).

Rolgordijn bij een dakraam bevestigen

Ik zou graag een rolgordijn op mijn GGL UK08 dakraam geplaatst krijgen.

Planken en rolgordijn monteren

Het betreft het bevestigen van rolgordijn op dakraam, Velux. Planken op maat maken en bevestigen in trapkast. Materiaal aanwezig.

Partners

Partners van Casius