Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor verticale lamellen inmeten en bevestigen:

Verticale lamellen inmeten en bevestigen

Wij willen in ons kantoorpand graag verticale lamellen voor het raam laten ophangen. De totale breedte van het raam is 6 meter, plus nog 20 cm muur rechts en 30 cm muur links. Van plafond tot aan de vensterbank is 161 cm. Wij zouden graag een offerte willen ontvangen met daarin vermeld: - De kosten van het opmeten (om er zeker van te zijn dat de lamellen passen). - De kosten van de lamellen zelf (geen probleem als het twee sets zijn, een die naar links open gaat en een die naar rechts open gaat). - De kosten voor het laten monteren/op maat maken van de lamellen. Momenteel hangt er een gordijnrails met vitrage aan het plafond, deze kunnen wij zelf verwijderen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verticale lamellen inmeten en bevestigen uit heel Nederland:

Verticale lamellen inmeten en monteren

Ik wil voor een raam een set van 2 verticale lamellen, gebroken wit, 200 x 250 cm. (nr. 5042) laten opmeten bij mij thuis en monteren.

Diverse klussen in huis laten doen

Ik wil een aantal klussen laten doen, omdat mijn man momenteel in het ziekenhuis ligt en bij thuiskomst zich voorlopig rustig moet houden. Het betreft op 2 plaatsen Praxis laminaat aanleggen wat ongeveer 6 m2, een plafond witten van ongeveer 18 m2, gordijnrails van ongeveer 2 keer 3 meter en verticale lamellen van ongeveer 7 meter ophangen. Er moet 1 gordijnrail afgehaald worden omdat deze boven een convectorput is.

Kapotte rail van verticale lamellen repareren

De lamellen kan ik niet meer naar elkaar toe of naar opzij schuiven. Er is iets afgebroken. Graag reparatie aan huis. Zie foto's. Ze kunnen ieder op zich nog wel gedraaid worden. Issue zit rechts. Dus 1e foto.

Ketting van verticale lamellen vervangen

Ik heb verticale lamellen in de woonkamer, keuken en een slaapkamer waarbij de ketting om open en dicht te draaien kapot is of uit de draaimechanisme. Deze moeten vervangen worden. Ook willen wij de koorden om openen dicht te schuiven gelijk laten vervangen.

Lamellenrails inkorten en monteren

Graag wil ik 3 rails met verticale lamellen laten monteren. Van 2 stuks lamellen moet de rails nog worden ingekort.

Koord van lamellen vervangen

Koord verticale lamellen vervangen bij 2 lamellen , beiden 2500 mm hoog x 1600 mm breed

Lamellen laten monteren

Ik wil lamellen kamer volgens mij raam 4 meter breed en kamer hoogte lamellen. Graag wil ik de prijs weten als ik laat opmeten en ophangen en de lamellen thuis laat brengen. Verticale stoffen lamellen

Stormschade aan de schutting laten repareren

Grijzig geïmpregneerd Douglashout (of vergelijkbaar) met verticale lamellen, palen vast in beton, betreft twee schuttingen (circa 7.50 meter en circa 6.50 meter) ieder van bakstenen muur van het huis tot bakstenen muur van de schuur. De tuin is bereikbaar door de schuur via smal gangpad. Gelieve de sloop/afbouw van de oude schutting meeberekenen in de offerte. Hoor graag zo snel mogelijk van u.

Verticale lamellen laten opmeten en monteren

Ik wil graag verticale lamellen laten opmeten en monteren in mijn huiskamer. De breedte van de kamer is bijna 4 meter, zou ik dan 2 stuks moet aanschaffen? Ik zou graag willen, indien mogelijk, dat de 2 stuks lamellen als één geheel gaan werken.

Kunststof of composiet schutting of hekwerk plaatsen

Het betreft het leveren en plaatsen (inclusief palen) van een kunststof of composiet schutting en hekwerk als volgt: - Ongeveer 15 m1 schutting hoogte 180 cm, verticale lamellen om en om 2-zijdig, breedte elementen door u te bepalen. - Ongeveer 50 m1 hekwerk hoogte 60 cm, verticale lamellen eenzijdig met tussenruimte, breedte elementen door u te bepalen. Kleur RAL 9010

Partners

Partners van Casius