Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor badkamer aanpassingen:

Badkamer aanpassingen

Ik wil een aantal zaken laten monteren: - Douchedeur (vouw) in frame, thermostatische douchekraan; - Wastafel met (inbouw) meubel, luxe mengkraan voor de wastafel; - Stortbak voor het toilet. Graag in overleg bepalen welke materialen geschikt zijn.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer aanpassingen uit heel Nederland:

Badkamer vernieuwen

In maart 2018 verhuizen wij van Apeldoorn naar Harderwijk. Naar een woning uit 2015. Daar willen we graag onze badkamer veranderen. De badkamer heeft geen raam, wel verlichting. De badkamer heeft een vloeroppervlakte van ongeveer 6,4 m2. Het toilet blijft op dezelfde plek en willen we graag hergebruiken. De douchehoek blijft op dezelfde plek maar wel met wat aanpassingen. Op de plek waar nu de dubbele wastafel zit willen we een bubbelbad. En de dubbele wastafel willen we vernieuwen en komt op een andere plek waar nog geen leidingen en stroom naar getrokken zijn. De badkamer is 262 cm hoog. We willen het plafond verlagen met inbouw spotjes erin ook willen we boven de douche een extra ventilatie hebben. De badkamer is al voorzien van vloerverwarming. Wel willen wij een nieuwe vloer en nieuwe betegeling of beton ciré. De grote hardware (bad, wastafel en dergelijke) kopen wij zelf. Maar bouwmaterialen hebben wij niet.

Douchecabine en toilet plaatsen in een badkamer

Ik wil graag wat aanpassingen laten verzorgen in mijn badkamer. Op dit moment heb ik een bad, dat ik graag laat vervangen door een douchecabine meet douchebak. Ook wil ik door de vakman laten beoordelen of er een toilet in de badkamer geplaatst kan worden. Ik wil een afspraak maken en ontvang dan graag uw advies en een offerte.

Badkamer renoveren

Namens mijn vriend wil ik een offerte aanvragen voor de renovatie van zijn oude badkamer. We zijn op zoek naar een vakman die de gehele klus kan verzorgen, inclusief aanpassingen aan het leidingwerk, de cv en het tegelwerk. Ook moet er een stukje muur worden gemaakt. We willen de klus graag even ter plaatse met u bespreken en ons laten adviseren. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Badkamer en toilet renoveren

Badkamer instaleren 2. 3mx2. 4m. Tegels wand 60x30. Tegels vloer 60x60. Douchecabine op tegelvloer, doucheset monteren. Inbouw toilet plaatsen. Badkamermeubel plaatsen en aasluiten (2 wasbakken) Leidingen grotendeels op juiste locatie, kleine verschuiving van aandluitingen zal nodig zijn. Benodigd materiaal: installatie materiaal vloer en wand. Leiding aanpassingen, elektriciteit verplaatsen (stopcontacten). Afvoergoot douche 60tot90cm. Eventuele hoekafrondingen van wandbetegeling. Badkamer is gestript. Tevens in offerte berekenen: toilet beneden strippen en plaatsen nieuwe tegels, inbouw toilet en fontein. Materiaal is verhoudingsgewijs tot badkamer nodig. Toiletset fontein en tegels reeds aanwezig.

Enkele sanitaire aanpassingen

Ik wil graag twee wc's vervangen. Hierbij horen ook waterbesparende stortbakken. Bij de toilet beneden dient mogelijk ook de kleine wastafel vervangen te worden. De tweede wc staat boven in de badkamer. Hier staat een bad met daarboven een douche. Daarvan wil ik graag de oude kraan vervangen door een thermostaatkraan. Er is geen materiaal aangeschaft. Graag een advies en een inventarisatie ter plekke wat er nodig is

Red Cedar Chalet verbouwen tot "Luxe Suite in het bos"

Wij hebben een Red Cedar Chalet gekocht op een mooie kavel in het bos en willen dit klassiek ingerichte chalet transformeren tot een luxe suite in het bos. Alle binnenmuren gaan verwijdert worden zodat het 1 open ruimte wordt. Er zal een scheidingswandje geplaatst worden waar aan de ene zijde de badkamer komt en aan de andere zijde de keuken. We hebben de volgende planning: Augustus/September - Buiten schilderwerk (Red Cedar Lak) - Binnenmuren verwijderen - Plaatsen binnenmuurtje - Plaatsen Toilet - Plaatsen Douche - Voorbereiding bad - Voorbereiding keuken - Stucwerk plafond en muren - Tegelwerk badkamer - Leggen laminaarvloer Oktober/November - Plaatsen bad - Plaatsen keuken - Bouwen vaste kast Na de verbouwing gaan we in het voorjaar nog de volgende aanpassingen doen - 2 deuren vervangen voor ramen - Plaatsen glazen schuifdeuren - Aanpassen schuur - Plaatsen sauna en jacuzzi Al met al een grote klus waarvoor we iemand zoeken die ons maximaal ontzorgt en genoeg mensen kent in de omgeving van Putten om het werk uit te voeren. We zoeken bij voorkeur een ZZP-er die ook bereid is een aantal werkzaamheden in het 'weekend' uit te voeren en die ook een netwerk van specialisten heeft voor het specialistische werk. Alleen reageren als u slim kunt omgaan met de verschillende werkzaamheden. Eenvoudige werkzaamheden kunnen ook door een stagiair gedaan worden zodat de prijs uiteindelijk lager uitvalt.

WMO aanpassingen in sanitaire ruimte

Bijgaand stuur ik een paar foto's ik heb dit via de wmo gespeelt maar duurt erg lang nu wil ik voor mij zelf weten wat het kost en dat ik het dan maar zelf bekostigd. Gaat om 2 toilet inklapbaar steunen 2 bevestigen in toilet en dan een muurtje verwijderen in badkamer is niet tot het plafon en eventueel een rand met witte tegel betegelen. En puin mee nemen. Als muurtje weg is kan ik met rolstoel tot de douchestoel komen, door muurtje is transfer van rolstoel te ver - misscchien eventueel nog extra steun bevestigen in douche. Arbeidsloon en kosten hoeveel? Kan ik dan zelf de spullen bestellen bij Gamma? Of neemt u dat mee?

Nieuwe kraan in badkamer installeren

Oude kraan op de wastafel verwijderen in badkamer en de nieuwe bij Gamma bestelde kraan monteren. De kraan zal passend zijn en kan zonder aanpassingen in het leidingwerk worden gemonteerd.

Aanpassingen in de douche maken

Ik heb 2 badkamers met een douche-aansluiting. Van 1 badkamer wil ik de douche of het toilet omzetten naar een aansluiting voor mijn wasmachine. Graag laat ik de werkzaamheden uitvoeren in de week van 24 juli.

Aanpassingen in de badkamer maken

Badkamer aanpassingen doen: - Oud bad verwijderen en een nieuw bad plaatsen - Oude wastafel verwijderen en een nieuw plaatsen (ombouw wastafel tevens verwijderen) - kranen van het bad en van de wastafel overzetten - Oude wc weghalen en een nieuwe plaatsen (staande pot met achteruitgang) Hoeveel tijd neemt dit in beslag? Wat gaat het kosten?