Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor wc-bril monteren:

WC-bril monteren

WC bril: lukt niet hem zelf te monteren.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wc-bril monteren uit heel Nederland:

Staand toilet installeren

Wij willen onze staande wc vervangen. Er hoeft niets te worden verlegd. Alleen de staande wc inclusief spoelbak en wc-bril installeren. Wij willen onze tioletruimte verbouwen. Het zal gaan om nieuw tegelwerk, nieuwe vloer, nieuwe wc (waarbij de riolering moet worden verlegd, want het was een staande wc en wij willen nu een zwevende wc)en nieuwe wastafel. Onze ruimte is 125 cm bij 84 cm. Ook willen wij dat er laminaat in de hal wordt neergelegd. De hal is 101 cm bij 110 cm.

WC-bril monteren

Ik heb een wc pot met bril bij Praxis gekocht. De wc bril heeft een afwijkende montage. Telkens als de bril vastzit, schiet hij na een paar dagen weer los. Nu heb ik net geprobeerd m weer vast te zetten en is een schroef in het gat verdwenen. Nu weet ik helemaal niet meer wat ik moet doen. Kan iemand een wc bril monteren?? Het is noodzakelijk dat de klus deze week wordt uitgevoerd. Desnoods met een nieuwe wc pot.

Klein badkamermeubel plaatsen

Ik wil een klein badkamermeubel laten plaatsen (55 cm breed zonder kolomkast) inclusief spiegel, planchet en kraan. De bestaande wastafel + spiegelkast moet worden gedemonteerd. Tevens moet er een wc bril worden vervangen.

Montage van een WC-bril

Montage van deze wc bril in mijn appartement (3024EB 411; het is een woning van stadswonen vestia. Montage wc bril pagette type kadett.

Vlotter en WC-bril monteren

Een vlotter plaatsen en een wc bril. De materialen zijn al in huis.

WC bril monteren

De nieuwe wcbril moet gemonteerd worden. Het is een hangtoilet wat hiervoor van de muur gehaald moet worden. De pot is namelijk verder helemaal dicht en de bril zal van bovenaf moeten worden gemonteerd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

WC-bril monteren

Ik wil graag een WC-bril laten monteren (merk Bemis). WC-bril is in huis inclusief de scharnieren die in de verpakking zaten. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Plaatsen van een nieuw toilet

Ik wil een nieuw toilet laten plaatsen. Het toilet wat ik nu heb is te laag, dat toilet mag verwijderd worden en afgevoerd. Graag een "normaal" toilet met vlakspoel. Misschien kan ik de oude wc bril hergebruiken, deze is namelijk net nieuw. Ik heb nog geen nieuw toilet aangeschaft.

Installeren van een WC-bril

Er moet een Softclose WC bril van Tiger geïnstalleerd worden op een seniorentoilet. Klant op leeftijd zonder eigen mailadres.

WC-bril monteren

1 wc bril monteren

Partners

Partners van Casius