Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor rolgordijn monteren:

Rolgordijn monteren

Ik heb een rolgordijn bij Praxis gekocht van 150 x 190 cm. Het is model Decomode van de fa. Maxada DIY BV. Ik laat het hier graag monteren bij een raam op de begane grond. Vooraf hoor ik graag van u wat hiervoor de kosten zijn.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rolgordijn monteren uit heel Nederland:

Rolgordijn op maat maken en monteren

Ik wil bij Gamma een rolgordijn kopen van 180 x 250 cm en laat dat hier graag op maat maken en monteren. De maat is 173,5 cm, in de dag gemeten. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Inmeten en monteren van een rolgordijn

Ik ben op zoek naar een vakman die in onze keuken een rolgordijn van ongeveer 2 meter breed kan inmeten en na aflevering door Gamma kan monteren. Ik heb geen mailadres, ik wil graag telefonisch contact voor een afspraak en prijsindicatie.

Rolgordijn op maat maken en monteren en lampen ophangen

Ik zoek een vakman die voor mij 4 of 5 lampen wil ophangen in mijn flat en een rolgordijn op maat wil maken en monteren. Alle materialen zijn al aanwezig. Ik hoor graag wij hier even tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Rolgordijn monteren bij een Velux dakraam

Wij hebben een verduisteringsrolgordijn gekocht en laten dat graag monteren in een Velux dakraam. Alle materialen zijn hier al aanwezig en we zoeken nu een vakman die hier tijd voor heeft. Ik hoor graag vooraf even wat de montagekosten zijn.

Dubbel rolgordijn inmeten en monteren

Ik wil graag een dubbele rolgordijn laten plaatsten voor het keukenraam en deze wil ik door jullie laten opmeten en monteren.

Rolgordijn ophangen in een Velux dakraam

Betreft het monteren van een standaard rolgordijn voor een voor dakraam. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Rolgordijn inkorten en monteren

Dag, we gaan verhuizen. Hebben mooie kant en klare rolgordijnen gezien bij praxis die nog ingekort moeten worden in de breedte en evt. Ook gemonteerd moeten worden. We vroegen ons af wat het kost om 5 rolgordijnen in te korten en apart evt. Het monteren.

Rolgordijn inmeten en ophangen

Ik wil bij Gamma rolgordijnen gaan kopen voor een raam van ongeveer 200 x 200 cm. Ik zoek nu een vakman die het rolgordijn hier goed kan komen inmeten en het na levering ook kan monteren. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave voor deze werkzaamheden.

Hordeur en rolgordijn in hardhouten kozijn monteren

Graag een hordeur plaatsen en 1 rolgordijn. Beide op de begane grond. De materialen heb ik al in huis. Ik heb hardhouten kozijnen (nieuwbouwwoning).

Deurhor monteren

Graag wil ik een offerte voor het monteren van een deurhor. Het betreft een lamellenhor. Het hor is reeds in huis maar dient nog op maat gemaakt te worden. Het gaat om een enkele deur naar het balkon. De montage moet op het kozijn boven de deur zonder dat dit het rolgordijn in de weg zit.

Partners

Partners van Casius