Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor planken in de keuken ophangen:

Planken in de keuken ophangen

Ik wil een aantal Duraline wandplanken laten ophangen in mijn keuken. Het gaat om de planken XL4 eiken, 4 x 120 cm lang en 3 x 25 cm lang. Deze moeten bevestigd worden aan een wand met gipsplaat. Hier hebben eerder planken gehangen en de gaten van die bevestiging zijn dicht gemaakt toen het hele huis is gestuukt. Omdat ik de nieuw gestucte muren graag mooi wil houden ben ik op zoek naar een ervaren vakman voor deze klus. De planken heb ik al bij Praxis gekocht. Ik hoor graag van u wanneer u tijd hebt en wat de kosten zijn.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor planken in de keuken ophangen uit heel Nederland:

Planken ophangen

PRAXIS, GRAAG EEN PLANK TEGEN DE MUUR IN DE KEUKEN AANBRENGEN; LENGTE 3 M; BREEDTE 30 `a 40 CM. (DE VENSTERBANKPLANKEN VAN PRAXIS ZIJN HEEL MOOI!! ) OOK EEN HOUTEN PLANK AANBRENGEN IN DE BERGING (BOVEN). LENGTE 3 M; BREED 30 TOT 40 CM. ER ZIJN ZWARE? PLANKDRAGERS NODIG.

Houten vloer egaliseren

Het betreft een oud pand uit circa 1890 in centrum 's-Hertogenbosch dat volledig gerenoveerd is. We wonen er sinds juli 2017 en zouden graag een massief eiken houten vloer willen voor zowel de woonkamer, circa 20 m2, als keuken, ook circa 20 m2. Ons is opgevallen dat de vloer met name in de woonkamer niet waterpas is. Gemeten met een gekalibreerde waterpas is het hoogteverschil maximaal 3,8 cm. Dit verschil zit voornamelijk op een gebied van 4 vierkante meter, loopt naar een hoek omhoog. Momenteel ligt er zeil/vinyl op de vloer, daaronder zitten OSB platen. Deze zijn vermoedelijk op de oude planken aangebracht, maar dat weten we niet zeker. We zouden deze vloer in de woonkamer graag laten egaliseren.

Vloer met planken en graniet egaliseren

Het betreft het egaliseren van 45 m2 ten behoeve van het zwevend leggen van een houten vloer. De vloer betreft de woonkamer, houten planken op een rij balken *originele vloer jaren '30 woning, en de vloer van de keuken en hal, graniet. Hier kan iets hoogteverschil en wat oneffenheden in zitten. Verzoek uitvoeren opdracht op maandag 11-09-2017

Kleine klussen in huis laten doen

Ik wil een aantal planken en rekjes aan verschillend materiaal muren hangen en twee steigerbuizen hangen aan het plafond. Een lekkende gootsteen in de keuken maken is ook fijn.

Plankjes ophangen

Ik wil twee planken ophangen in mijn keuken, echter het gaat om een betonnen muur dus daar is een speciale boor voor nodig die ik ook niet heb.

Diverse klussen in huis en tuin

Wij willen 4 planken laten plaatsen tussen de keukenkast en de muren. De planken moeten in de kleur van de keuken geschilderd worden. Het plaatsen moet zodanig gebeuren dat je geen plankdragers ziet. Verder willen wij 5 louvre-deuren laten plaatsen als afscheiding in onze woonkamer. Ze hoeven niet scharnierend geplaatst te worden, maar vast. Het gaat om 2 deuren aan de linkerkant en 3 aan de rechterkant van kamer. De plafondhoogte is 260 cm, de deuren zijn ongeveer 242 cm hoog. De deuren zijn hier al voorhanden. Als laatste klus willen wij gaten van 10 cm doorsnede laten boren in 4 tegels in onze tuin, zodat daar spotjes in geplaatst kunnen worden.

Laminaat laten leggen in kamer en keuken

Ik wil een woonkamer en keuken met laminaat laten leggen. Materiaal is aanwezig het zijn brede planken. Inclusief hoge plinten. Oppervlakte is ongeveer 50 vierkante meter.

Klussen in huis laten uitvoeren

Ik wil graag een nieuwe deur laten ophangen in een slaapkamer. Twee loszittende deurklinken laten vastmaken. De deur van het tuinhuisje kan niet meer in het slot, waarschijnlijk hangt de deur wat scheef. Een raamuitzet van het zolderraam laten vastmaken. Een paar nieuwe planken laten bevestigen bij het schuurtje. Het betreft bevestigingsmateriaal, planken op de dakpannen en aan de zijkant tussen het schuurtje en de dakpannen. Een nieuwe achterkant in de keuken, ik denk dat er hardboard zit tot aan het plafond (er zitten keukenkastjes aan bevestigd). Door vocht is dat stuk losgelaten boven de kastjes. Ik denk dat het hele hardboard eruit moet of het gedeelte van de gootsteen tot aan het keukenkastje laten maken. De deur is het belangrijkst, er zit nu helemaal geen deur in.

Lampen ophangen, planken bevestigen en kast in elkaar zetten

Ik ga verhuizen en ben zelf niet handig, helaas. Ik zoek iemand voor de volgende klussen: Als eerste en belangrijkste klus nu een kledingkast met zweefdeuren (170 cm breed) in elkaar zetten; 4 Planken bevestigen in berging en in keuken (muren zijn van beton); 5 lampen ophangen. Kunt u dit soort klussen? Zo ja, wat zijn de kosten? Voor de kast maak ik graag ergens de komende 2 weken een afspraak, de lampen en de planken moet ik nog kopen dus dat moet wat later. Kunt u een prijsopgave doen?

Schade keuken herstellen

In verband met waterschade door hevige regenval, is onze keuken beschadigd. Het water is door de gootsteen gespoten de keukenkastjes in. We kwamen terug van vakantie en troffen het aan. De buitenkant van de frontjes van de keuken kastje zijn gebobbeld en op het laadje is het folie er daardoor af, stond bol. De planken van 3 keukenkastjes zijn uitgezet en moeten vernieuwd worden. Graag van u een offerte.

Partners

Partners van Casius