Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor planken in de keuken ophangen:

Planken in de keuken ophangen

Ik wil een aantal Duraline wandplanken laten ophangen in mijn keuken. Het gaat om de planken XL4 eiken, 4 x 120 cm lang en 3 x 25 cm lang. Deze moeten bevestigd worden aan een wand met gipsplaat. Hier hebben eerder planken gehangen en de gaten van die bevestiging zijn dicht gemaakt toen het hele huis is gestuukt. Omdat ik de nieuw gestucte muren graag mooi wil houden ben ik op zoek naar een ervaren vakman voor deze klus. De planken heb ik al bij Praxis gekocht. Ik hoor graag van u wanneer u tijd hebt en wat de kosten zijn.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor planken in de keuken ophangen uit heel Nederland:

Keukenkast laten maken

Ik wil een simpele rechthoek kast voor in mijn keuken laten maken met 1 deur en planken. De kast moet een hoogte hebben van 260 centimeter, 73 breed worden en een diepte van 80 centimeter krijgen. De klant wil zelf het hout leveren.

Laminaatvloer leggen

Ik wil een laminaatvloer laten leggen in mijn keuken en gang. Het is ongeveer 10 meter bij 2 meter. Keuken en gang zijn op plekken minder breed. Hoe duur zou het zijn om het eiken bruin grijs met breder planken leggen? Is het mogelijk om dit op tegelvloer te plaatsen?

Grenenhouten vloer leggen

We zoeken een vakman die een houten grenen vloer kan leggen in onze keuken en gang. We leggen de ondervloer zelf. De houten planken die hiervoor gebruikt moeten worden staan ook klaar. Het kan zijn dat de mes en groef iets bijgeschaafd moeten worden omdat er 2 type planken zijn. Kamers: Gang, Keuken Type nieuwe vloer: grenen vloer. Grootte van de vloer (in m2). Geen plinten nodig.

Camera inspectie in de kruipruimte

Wij hebben een oud huis uit 1930 ongeveer. In de hoek van de keuken loopt het schuin af. Misschien is er sprake van houtrot onder de woning? We hebben geen kruipluik, wel zijn onder de trap wat planken los (de woning heeft een houten vloer). Het is vrij ondiep onder de woning. We willen een camera inspectie laten uitvoeren.

Planken ophangen

PRAXIS, GRAAG EEN PLANK TEGEN DE MUUR IN DE KEUKEN AANBRENGEN; LENGTE 3 M; BREEDTE 30 `a 40 CM. (DE VENSTERBANKPLANKEN VAN PRAXIS ZIJN HEEL MOOI!! ) OOK EEN HOUTEN PLANK AANBRENGEN IN DE BERGING (BOVEN). LENGTE 3 M; BREED 30 TOT 40 CM. ER ZIJN ZWARE? PLANKDRAGERS NODIG.

Houten vloer egaliseren

Het betreft een oud pand uit circa 1890 in centrum 's-Hertogenbosch dat volledig gerenoveerd is. We wonen er sinds juli 2017 en zouden graag een massief eiken houten vloer willen voor zowel de woonkamer, circa 20 m2, als keuken, ook circa 20 m2. Ons is opgevallen dat de vloer met name in de woonkamer niet waterpas is. Gemeten met een gekalibreerde waterpas is het hoogteverschil maximaal 3,8 cm. Dit verschil zit voornamelijk op een gebied van 4 vierkante meter, loopt naar een hoek omhoog. Momenteel ligt er zeil/vinyl op de vloer, daaronder zitten OSB platen. Deze zijn vermoedelijk op de oude planken aangebracht, maar dat weten we niet zeker. We zouden deze vloer in de woonkamer graag laten egaliseren.

Vloer met planken en graniet egaliseren

Het betreft het egaliseren van 45 m2 ten behoeve van het zwevend leggen van een houten vloer. De vloer betreft de woonkamer, houten planken op een rij balken *originele vloer jaren '30 woning, en de vloer van de keuken en hal, graniet. Hier kan iets hoogteverschil en wat oneffenheden in zitten. Verzoek uitvoeren opdracht op maandag 11-09-2017

Kleine klussen in huis laten doen

Ik wil een aantal planken en rekjes aan verschillend materiaal muren hangen en twee steigerbuizen hangen aan het plafond. Een lekkende gootsteen in de keuken maken is ook fijn.

Plankjes ophangen

Ik wil twee planken ophangen in mijn keuken, echter het gaat om een betonnen muur dus daar is een speciale boor voor nodig die ik ook niet heb.

Diverse klussen in huis en tuin

Wij willen 4 planken laten plaatsen tussen de keukenkast en de muren. De planken moeten in de kleur van de keuken geschilderd worden. Het plaatsen moet zodanig gebeuren dat je geen plankdragers ziet. Verder willen wij 5 louvre-deuren laten plaatsen als afscheiding in onze woonkamer. Ze hoeven niet scharnierend geplaatst te worden, maar vast. Het gaat om 2 deuren aan de linkerkant en 3 aan de rechterkant van kamer. De plafondhoogte is 260 cm, de deuren zijn ongeveer 242 cm hoog. De deuren zijn hier al voorhanden. Als laatste klus willen wij gaten van 10 cm doorsnede laten boren in 4 tegels in onze tuin, zodat daar spotjes in geplaatst kunnen worden.

Partners

Partners van Casius