Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor aantal klussen laten uitvoeren:

Aantal klussen laten uitvoeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: - de deur in een slaapkamer klemt enorm en gaat met veel moeite open (waarschijnlijke oorzaak is het houtwerk) - de deur van mijn ingebouwde vaatwasser is eraf en moet er weer goed en stevig op Misschien kan dan ook meteen een plafondlamp die scheef hangt rechtgezet worden?
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aantal klussen laten uitvoeren uit heel Nederland:

Appartement verbouwen

Wij zijn op zoek naar een vakman voor het verplaatsen van onze badkamer en toilet, daarnaast is er een aantal andere klussen. Zie bijlage voor huidige en nieuwe situatie. Hieronder een overzicht wat er moet gebeuren. Badkamer - Huidige badkamer slopen - Nieuwe badkamer opbouwen met benodigde aansluitingen - Nieuw plafond met spotjes - Betegelen wand van ongeveer 16 m2 - Betegelen vloer van ongeveer 3 m2 - Plaatsen douchedeur, badkamermeubel, spiegel(kast) en verwarming Toilet - Oude toilet slopen - Nieuwe toilet opbouwen met benodigde aansluitingen - Nieuw plafond met spotjes - Betegelen wand +/- 10m2 - Betegelen vloer+/- 1m2 - Plaatsen toilet - Plaatsen fontein Naast de badkamer en het toilet moeten er nog enkele werkzaamheden gebeuren, zoals hieronder omschreven. - Diverse elektrische voorzieningen - Muur zetten tussen hal en woonkamer - Opening van +/- 80cm maken in draagmuur tussen keuken en woonkamer - Plafond slaapkamer weer afwerken na slopen badkamer - Deur + kozijn plaatsen tussen hal en keuken - Voorraadkast slopen keuken en plafond afwerken

Klussen in het appartement

Graag zouden wij een aantal klussen laten doen in ons appartement in Amsterdam. In ieder geval het vervangen van de keukenkraan, deze is dol en zit los. Ook het vervangen van de afvoer in de keuken, deze lekt. Eventueel monteren nieuwe doucheset, deze zit los en is op, ook nieuwe doucheslang. Verder deskundig oog gevraagd voor eventuele andere gebreken zoals verf op een binnenwand die afbladderd. Wij verhuren het appartement en zijn op zoek naar een vaste klusjesman. Gewenste uitvoerig komende week.

Sanitair in de badkamer installeren en verlichting monteren

Over enkele weken ontvang ik de sleutel van mijn nieuwe woning. Ik wil daar een aantal klussen laten verzorgen. Ik heb foto's en informatie in bijgevoegd document gezet. Ik wil graag uw gedetailleerde offerte ontvangen voor de volgende onderdelen: 1) een Plieger duoblok compact plaatsen in de badkamer 2) een badkamermeubel monteren van 60 tot 90 cm breed en aansluiten op de afvoer en waterleiding 3) een 120 cm brede spiegel monteren in de badkamer 4) in de woonkamer en badkamer Philips Quatrospot Dyna Led verlichting monteren Ik wil de klus graag laten verzorgen in de 3e week van december of de 3e week van januari. Ik zal zorgen dat alle materialen aanwezig zijn. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Diverse montageklussen in huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren in de gezamenlijke woning van mijn moeder en mijzelf. Ik heb de materialen hier al voor gekocht. Het gaat om het plaatsen van een raamsluiting, het plaatsen van een telescopische raamuitzetter en het plaatsen van een sluiting op een bovenraampje. Verder moet er een opbouw treklichtschakelaar worden geplaatst. Als laatste klus wil ik een paar haakjes laten monteren, zodat er een keukengordijn of vitrage geplaatst kan worden. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Muren stuken en schilderen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren in mijn huis. Ik zou de muren graag gestuct willen hebben en eventueel laten verven. Een kamer van 12 m2, 8 m2, keuken van 12 m2, gang van 10 m2 en de woonkamer van 24 m2. De wanden zijn deels gestuct.

Badmeubels en kranen monteren

Wij willen een aantal klussen laten uitvoeren: 2 wastafels + toebehoren plaatsen (waaronder 2 afvoerbuizen) inclusief 2 waskranen plaatsen; spiegelkast met halogeenlamp plaatsen (met behoud van onafhankelijk lichtschakelaar); kolomkast (lang) en 2 onderkasten plaatsen (zie 2 foto's leverbon GAMMA -bijgevoegd).

Badkamer opknappen

Ik ben op zoek naar iemand die een upgrade van mijn kleine badkamer kan verzorgen. Er moeten een aantal klussen gedaan worden: - nieuwe voegen in de douche - nieuwe mengkraan en douchekop - nieuwe kitranden douche - nieuwe handdoekradiator - afhankelijk van de prijs ook nieuw wastafelmeubel met wastafel en kraan De badkamer is ongeveer 2 x 2 meter met een hoekje eruit. Materialen zijn optioneel te leveren.

Kleine klussen in nieuwe keuken

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren voordat de nieuwe keuken geplaatst wordt, vanaf medio november as. 1. Vervangen van T-stuk naar knie in verwarming systeem, waardoor 2 leiding worden afgekoppeld 2. Uitlaat afzuigkap vergroten van 120 naar 160 mm, muurconstructie binnen beton, buiten baksteen 3. Stucken/repareren van kleine wand oppervlakken(tussen aanrecht en bovenkastjes en zijwandje) van ongeveer 5 m2.

Divers binnenschilderwerk en latex spuitwerk

Voor ons jaren '70 huis zijn wij op zoek naar een schilder die mogelijk een aantal klussen kan uitvoeren. Het huis is net volledig gestuuct en dus klaar om beschilderd te worden. Ik zou graag een gespecificeerde offerte ontvangen en ik heb de plattegronden toegevoegd zodat een oppervlakte berekend kan worden. Het gaat om de volgende onderdelen: - Ik zou graag de wanden en plafonds in de keuken, woonkamer en gang inclusief trapgat tot en met de zolder wit gespoten willen hebben - Ik zou graag de wanden en plafonds in 5 slaapkamers wit gespoten willen hebben - De 2 trappen en de voordeur zou ik graag grijs gelakt willen hebben - een 10 tal deuren en kozijnen zou ik graag wit gelakt willen hebben. Ik zou graag per onderdeel een prijsindicatie ontvangen van het werk inclusief materiaal zodat ik kan bepalen wat ik wil laten doen en wat ik eventueel zelf ga doen.

Zolder aftimmeren

Ik wil een aantal klussen gedaan hebben zoals zolder aftimmeren, vensterbanken plaatsen, muur plaatsen, schotjes maken, vliering en een ombouw om de cv-ketel en wasmachine.

Partners

Partners van Casius