Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor gaten boren in een harde betonen muur:

Gaten boren in een harde betonen muur

Ik wil een paar keukenkasten gaan ophangen. Ik heb even de hulp nodig van een vakman die voor mij in een harde betonnen muur 6 gaten kan boren van 10 mm diameter en 50 mm diep. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gaten boren in een harde betonen muur uit heel Nederland:

Gaten boren en kruipluik maken

Ik wil dat er een aantal gaten worden gemaakt en een kruipluik wordt gecreëerd. 2 gaten van 20 mm 20 cm diep 1 gat van 60 mm 20 cm diep 1 gat van 40 mm 20 cm diep 1 kruipluik gat van 50 cm bij 70 cm bij 20 cm diep

Gat in betonnen verdiepingsvloer zagen

Het zagen van een gat in een betonnen verdiepingsvloer ten behoeve van een nieuwe trap. De grootte van het gat is 4.20 x 2.70 meter inclusief onderstempelen en afvoeren. Het boren van 4 gaten rond 600 mm in betonnen verdiepingsvloer.

Tuintegels leggen

Tuintegels leggen. Waarschijnlijk Keramische tuintegel Cimento Black 61 x 61 cm die we zelf kunnen aanschaffen. In de tuin ligt nu mengsel van wit zand/aarde en beetje grind/kleiresten. 1) Graag een offerte voor deze tegels leggen op een afmeting van 5.50 x 1.75 meter; 2) Optioneel willen de buren ook tegelijk meedoen (ongeveer 2.50 x 1.75 meter extra)- graag ook een totaalprijs voor 8.00 x 1.75 meter in 1 keer laten leggen; 3) Inclusief gaten in tegels boren voor een fietsenrek. Bij voorkeur binnen een maand leggen.

Plafond herstellen en gaten boren

Door de inwerking van vocht is het plafond in mijn badkamer lelijk geworden en het stucwerk is voor een deel beschadigd. Ik wil het plafond laten repareren en netjes laten afwerken. Verder wil ik een paar gaten laten boren in de wand van mijn woonkamer. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Waterleiding infrezen

Frezen zodat er een water leiding in kan, in een gibo muur en in een vloer zacht en 50 cm in harde beton buiten muur en 2 contact gaten boren in harde muur beton buitenmuur

Gaten boren in een vloer met vloerverwarming

Ik wil per januari 2018 naar een nieuw bedrijfslocatie met mijn autogaragebedrijf. Ik wil dat pand gaan huren. Wij willen er 2 hefbruggen in plaatsen en deze moeten in de vloer vastgeschroefd worden. Nu zit er vloerverwarming in de vloer en kunnen wij niet zomaar gaan boren. Hiervoor zijn wij op zoek naar een partij die hier ervaring in heeft. We krijgen graag uw advies over de beste aanpak en een offerte.

Gat boren in buitenmuur/binnenmuur

Wij hebben een afzuigsysteem gekocht op het werk, maar deze moet nog geplaatst worden. Hiervoor moeten eerst aantal gaten (circa 3) geboord worden. Het betreft een tweede verdieping, waarvan 1 deel aan de straatkant valt en het andere aan een stuk gras. Ik wil daarnaast een aparte offerte voor het installeren van het afzuigsysteem.

Gat boren in buitenmuur

Ik wil graag in de keuken en in de badkamer 2 gaten in de muur laten boren van 150 mm voor de afzuiging. Op 2 verdiepingen. Afzuiging door buitengevel. Afwerking en materiaal in eigen beheer.

Gaten boren voor afzuiging keuken

Voor onze afzuigkap hebben we 2 gaten nodig 1 gat van keuken naar garage van 20 cm doorsnede deze muur is 20 cm beton 1 gat van garage naar buiten van 15 cm doorsnede deze muur is 20 cm beton, isolatie en bakstenen. Totaal 40cm Graag hoor ik van u wat de kosten hiervoor zijn.

Gaten voor kranen boren in badkamer

Graniet boren voor wastafel en kraan.

Partners

Partners van Casius