Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor gaten boren in een harde betonen muur:

Gaten boren in een harde betonen muur

Ik wil een paar keukenkasten gaan ophangen. Ik heb even de hulp nodig van een vakman die voor mij in een harde betonnen muur 6 gaten kan boren van 10 mm diameter en 50 mm diep. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gaten boren in een harde betonen muur uit heel Nederland:

Gaten boren voor afvoer afzuigkap en gaskachel

Er dient volgende week gaten geboord te worden voor de afzuigkap en voor de afvoer voor de gaskachel. De gevel bestaat uit bakstenen. De precieze afmetingen van de gaten dienen door de vakman beoordeeld te worden.

Ophangen van een deurluifel

De deurluifel is niet zwaar, maar mijn man kan door invaliditeit niet op een trap/ladder staan om gaten in de muur te boren. Hij kan wel assistentie verlenen, door aangeven, vasthouden, ondersteunen e.d Afmeting 180x90

Gaten boren door metselwerk

Graag zouden wij de volgende gaten ten behoeve van afzuiging/cv/afvoer laten boren door de volgende wanden: Rond 160 mm door metselwerk zachte steen Rond 110 mm door metselwerk zachte steen Rond 50 mm door metselwerk zachte steen De gaten zouden geboord moeten worden in Oostvoorne. Het een en ander kan uitgevoerd worden wanneer jullie in de buurt zijn doch uiterlijk op 20-4 uitgevoerd te zijn. Graag verneem ik wat dit zou kosten als jullie de gaten bij ons komen boren.

Opdek binnendeur afhangen

Ik wil 1 binnendeur laten afhangen inclusief het boren van paumelle gaten. Ook moet het bestaande hang- en sluitwerk overgezet worden. De oude deur mag eventueel afgevoerd worden door de vakman. De deur is 201,5 bij 87 cm.

GAMMA hanglamp Dion laten monteren

De te monteren lamp moet iets verplaatst worden ten opzichte van het huidige bevestigingspunt. De bestaande lamp hangt buiten het bereik van de tafel. Dus graag gaten boren in het plafond en de bedrading ongeveer 25 cm verleggen. Alleen wat pluggen nodig waarschijnlijk.

Gaten boren in betonnen muur voor wandcontactdozen

Wij verlagen in ons appartement de stopcontacten. De sleuven hier naartoe voor de draden en PVC zijn al gemaakt. Door de betonnen muur komen wij zelf met onze boren niet door de muur heen. Het gaat om ongeveer 14-18 gaten. Graag een diamanten boorkop meenemen!

Montagewerk in de woning

Ik wil een aantal zaken in mijn woning laten monteren. Het gaat om: 1. Jaloezieën in de badkamer, 2 ramen 2. Jaloezieën in de woonkamer, 2 grote /lange ramen. 3. Jaloezieën in de keuken, 2 ramen. 4. Het boren van gaten in de muur van het volgende: 2 Tomado rekken, 3 skateboards, 2 lijsten. Alle jaloezieën plus installatiemateriaal moeten nog aangeschaft worden, overig is al aanwezig. Zou u mij een indicatie willen geven van alle punten apart? Ik heb geen specificatie van oppervlakten voor de jaloezieën maar hopelijk kunt u mij een indicatie per m2 geven?

Gaten boren in betonnen muur voor stopcontacten

2 klussen. 18 gaten boren in betonnen muur voor stopcontacten en het aanleggen van een nieuwe groep in de meterkast.

Voordeur ophangen, gaten boren en slot plaatsen

Voordeur ophangen die nog helemaal kaal is. Hierin moet nog het slot gat in verwerkt worden en uiteraard het plaatsen van het slot, cilinder, deurkruk en brievenbus. Tevens moet er nog een raam in geplaatst worden. Het deurkozijn is van hout en tevens moet de oude deur verwijderd worden. Graag ontvang ik een offerte.

Verwarmingsbuizen verleggen en gaten boren

Ik wil onder de grond verwarmingsbuizen laten verplaatsen, en dat er geboord wordt waar ze naar boven komen. De klus is binnenshuis en in kruipruimte.

Partners

Partners van Casius